Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Rutger, Arne en Karin ... wie wordt de winkelheld van Goes?

Rutger, Arne en Karin ... wie wordt de winkelheld van Goes?

GOES - Rutger Nousse, Arne Ruis en Karin Goulooze zijn de genomineerden voor de titel winkelheld van het jaar in Goes.

Voor de laatste is het de tweede keer. "De reacties die ik vorig jaar naar aanleiding van de nominatie heb gehad waren fantastisch, hartverwarmend", zegt Goulooze van Stretch Fashion. Goulooze is iemand die in de binnenstad bekend staat om haar creativiteit en tomeloze inzet.

Waardering

Nousse is voor het eerst genomineerd. Hij runt een aantal jaar de winkel Blik en Veger in de Sint Adriaanstraat in Goes. "Het is hartstikke leuk om te worden genomineerd. Het is een stukje waardering", zegt hij.

Sneakers

Arne Ruis werkt bij schoenenzaak Sneakers in de Lange Vorststraat. Zijn nominatie verraste hem. "Ik ben pas negentien jaar en kom net kijken", lacht hij.

Stemmen

De verkiezing van de horeca- en winkelgeld is een initiatief van Zo Goes. Het is de tweede keer dat ze op zoek gaat. Maarten Landegent van Lux Boardshop won vorig jaar de titel winkelheld, Marc van de Ketterij van Katoen werd horecaheld. Met de verkiezing wil Zo Goes mensen die altijd voor anderen klaar staan in het zonnetje zetten.

Een link om te stemmen staat op de Facebook-pagina van Zo Goes. Stemmen kan tot en met 10 april. 

Meer uit Beveland

Maartenskerk 's-Gravenpolder heeft eindelijk weer een torenspits

's-GRAVENPOLDER - Het heeft langer geduurd dan verwacht - bijna anderhalf jaar - maar sinds donderdag prijkt er weer een torenspits op de Maartenskerk in 's-Gravenpolder.

1 uur geleden
In tweede kwartaal meer duidelijkheid over herstel Westerscheldetunnel

ELLEWOUTSDIJK - De N.V. Westerscheldetunnel heeft onderzoek gedaan naar de mogelijke oorzaak van de eerder dit jaar ontdekte betonschade in de oostbuis van de tunnel. 'Het meest waarschijnlijk is dat een aantal omstandigheden gezamenlijk heeft geleid tot de betonschade', laat de organisatie donderdag weten. Ze verwacht pas in het tweede kwartaal van volgend jaar uitsluitsel over de oorzaak en het herstelplan.

2 uur geleden
Rotary viert 100 jaar in Nederland zaterdag in Goes

GOES - Rotary Nederland markeert in 2023 haar eeuwfeest met een grootschalige estafette, waarbij een symbolische bakfiets het hele land doorkruist en elke Rotary Club aandoet. Deze viering bereikt zaterdag 2 december de Grote Markt in Goes, waar de drie Bevelandse Rotary clubs zich presenteren en geld inzamelen voor Shelter Box.

5 uur geleden
Kettingbotsing op A58 bij Goes; half uur vertraging

GOES - Op de afrit van de A58 bij Goes heeft donderdagochtend een ongeval plaatsgevonden met meerdere voertuigen.

6 uur geleden
Borsele helpt inwoners geld terugvragen bij zeven inloopmomenten

HEINKENSZAND - Gemeente Borsele nodigt al haar inwoners uit om in december gratis de energietoeslag- en potjescheck te doen. Vrijwilligershuis Borsele en Gemeenschappelijke Regeling (GR) de Bevelanden organiseren hiervoor een aantal inloopmomenten. 'Samen vult u een paar vragen in en ziet u meteen of u in aanmerking komt voor energietoeslag en potjes', legt de gemeente uit in een persbericht. 

8 uur geleden
284 vergunningen te vergeven voor zeegroenten snijden bij Oosterschelde

KATTENDIJKE - Wie volgend seizoen zeegroenten wil snijden bij de Oosterschelde kan tot vrijdag 22 december een aanvraagformulier indienen bij de provincie Zeeland. Er zijn 284 vergunningen te vergeven.

1 dag geleden
284 vergunningen te vergeven voor zeegroenten snijden bij Oosterschelde

RILLAND - Wie volgend seizoen zeegroenten wil snijden bij de Oosterschelde kan tot vrijdag 22 december een aanvraagformulier indienen bij de provincie Zeeland. Er zijn 284 vergunningen te vergeven.

1 dag geleden