Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ruimte voor nieuwe sportieve samenwerkingen in Middelburg

Ruimte voor nieuwe sportieve samenwerkingen in Middelburg

MIDDELBURG - Na een succesvol jaar met mooie samenwerkingen en fijne beweegmomenten is er weer nieuw budget beschikbaar vanuit het lokaal Sportakkoord. Er is namelijk € 67.700,- extra beschikbaar gekomen om te verdelen onder veelbelovende initiatieven. Die kunt u van 1 november tot 1 december 2021 indienen op het platform doemee.middelburgers.nl. Doe dit samen met een aantal samenwerkingspartners.

Heb jij een goed idee om Middelburgers (meer) aan het sporten en bewegen te krijgen? Of Middelburgers te stimuleren tot een gezonde leefstijl? Gemeente Middelburg hoort het graag! Ze daagt vooral (sport)verenigingen, scholen, sportaanbieders, huisartsen en beweeginitiatieven uit. Door samen te werken kunnen jullie nog meer betekenen voor Middelburg en haar inwoners.

Lokaal Sportakkoord
Het Sportakkoord is een Middelburgse invulling van het landelijke en het Zeeuwse Sportakkoord. In het lokaal Sportakkoord vind je zes thema’s: inclusief sporten en bewegen, duurzame sportinfrastructuur, vitale sport- en beweegaanbieders, positieve sportcultuur, vaardig in bewegen, sportevenementen die inspireren. Afgelopen jaar heeft de gemeente al meer dan 15 initiatieven kunnen ondersteunen om de Middelburgers meer samen te laten bewegen.

Waar moet uw idee aan voldoen?
Ideeën en initiatieven die in aanmerking komen voor budget uit het Sportakkoord, moeten zoveel mogelijk: sporten en/of bewegen bevorderen; een gezonde leefstijl bevorderen; worden uitgevoerd door minimaal 2 lokale samenwerkingspartners; gericht zijn op inwoners van de gemeente Middelburg; laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen zijn; vernieuwend en toekomstbestendig zijn; beantwoorden aan behoeften; heldere en haalbare doelstellingen hebben (die ook meetbaar zijn) en niet bestemd zijn voor aankoop van materiaal.

Door inzet van deze budgetten hopen we onze inwoners dichter bij elkaar te brengen maar vooral lekker aan het bewegen te krijgen! Dus maak van jouw idee een nieuw initiatief en dien dit in via doemee.middelburgers.nl en ga dan naar lokaal Sportakkoord Middelburg.

Meer uit Middelburg

Fietser naar het ziekenhuis na botsing met auto in Middelburg

MIDDELBURG - Bij een botsing met een personenauto is dinsdagochtend in Middelburg een fietser gewond geraakt. De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.

1 uur geleden
Onderzoek naar haalbaarheid brede school en woningen voor Dauwendaele

MIDDELBURG - De gemeente Middelburg en woningcorporatie Woongoed Middelburg onderzoeken of het haalbaar is om nieuwbouw van basisscholen en woningen in Dauwendaele te realiseren. 

21 uur geleden
Politie zoekt specifieke getuige in verband met brand vakantiepark aan de Schelpweg

DOMBURG- De politie is op zoek naar een specifieke getuige uit mogelijk Domburg in verband met de brand die vrijdagochtend 1 maart woedde op een vakantiepark aan de Schelpweg.  Een safaritent brandde hierbij volledig af. Het gaat om één van de melders van de brand die kort met de politie heeft gesproken met de telefoon van een andere melder.

1 dag geleden
Vlissingse burgemeester gaat les geven op Nehalennia

VLISSINGEN/MIDDELBURG - Burgemeester Bas van den Tillaar keert woensdag 6 maart eventjes terug in zijn oude beroep. Samen met Jeffrey Beenhouwer, projectleider Scheldekwartier, gaat hij twee gastlessen geven aan havo 5- en vwo 6-leerlingen van Nehalennia Stedelijke Scholengemeenschap in Middelburg.

1 dag geleden
Veers duo opgepakt na afbranden safaritent op camping Domburg

DOMBURG - De politie heeft vrijdagochtend een man (24) en vrouw (26) uit de gemeente Veere aangehouden. Zij zijn mogelijk verantwoordelijk voor het afbranden van de safaritent op een vakantiepark aan de Schelpweg in Domburg. De brand is mogelijk aangestoken.

3 dagen geleden
Safaritent afgebrand op camping Domburg

DOMBURG - Op een camping aan de Schelpweg in Domburg is vannacht een safaritent in vlammen opgegaan. Er is niemand gewond geraakt bij de brand.

4 dagen geleden
Vooral VVD-ers willen burgemeester van Middelburg worden

MIDDELBURG - Op 6 februari 2024 is de vacature voor het burgemeestersambt in de gemeente Middelburg opengesteld. Kandidaten konden hun sollicitatiebrieven tot 27 februari 2024 aan de commissaris van de Koning in Zeeland sturen.

4 dagen geleden