Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ruim 2,2 miljoen mensen zien Nederlands elftal gelijk spelen

Ruim 2,2 miljoen mensen zien Nederlands elftal gelijk spelen

HILVERSUM (ANP) - De interland van het Nederlands elftal tegen Italië die eindigde in een gelijkspel (1-1) heeft woensdagavond ruim 2,2 miljoen kijkers getrokken. De uitzending van het duel staat daarmee op de tweede plek in de top 25 van kijkcijfers van de Stichting KijkOnderzoek.

Zondag keken naar de wedstrijd tussen het Nederlands elftal en Bosnië bijna 2,3 miljoen mensen. En vorige week woensdag zagen een kleine 1,7 miljoen mensen het debuut van Frank de Boer als bondscoach tijdens de oefeninterland Oranje-Mexico.

Het best bekeken programma van de woensdag was zoals gebruikelijk het NOS Journaal van 20.00 uur. Daar keken gemiddeld 2,26 miljoen mensen naar. De top 5 van woensdagavond wordt verder aangevuld met het NOS Journaal van 18.00 uur, het RTL Nieuws van 19.30 uur (RTL 4) en EenVandaag.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Entertainment

Ronald Ockhuysen stopt als hoofdredacteur van Het Parool

AMSTERDAM (ANP) - Ronald Ockhuysen stopt eind van dit jaar als hoofdredacteur van Het Parool. Ockhuysen was tien jaar lang onderdeel van de hoofdredactie en sinds 2015 hoofdredacteur van de Amsterdamse krant.

17 uur geleden
FIFA-aanbieder moet gokelementen in spel verwijderen

AMSTERDAM (ANP) - De aanbieder van de populaire voetbalgame FIFA, het Amerikaanse EA Sports, heeft een dwangsom opgelegd gekregen van de Nederlandse Kansspelautoriteit (Ksa). In het online voetbalspel FIFA zitten namelijk verslavende gokelementen. De rechtbank Den Haag heeft de Ksa in het gelijk gesteld.

20 uur geleden
Voorwaardelijke straffen voor verspreiders seksvideo Paay

HAARLEM (ANP) - Twee mannen die worden verdacht van het verspreiden van een seksfilmpje van Patricia Paay zijn donderdag door de rechtbank in Haarlem veroordeeld tot voorwaardelijke straffen.

21 uur geleden
Verkiezingsnacht uitgebreid te volgen op Nederlandse tv

HILVERSUM (ANP) - NPO en RTL besteden volgende week in de nacht van dinsdag op woensdag aandacht aan de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten. Kijkers kunnen de verkiezingsnacht met Nederlands commentaar volgen.

22 uur geleden
NRC Media koopt radiozender SUBLIME

UTRECHT (ANP) - NRC Media koopt radiozender SUBLIME, bekend van zijn funk-, soul- en jazzmuziek. Ook de vijf digitale radiostations en het bijbehorende audioproductiehuis van SUBLIME gaan over naar de onderneming achter de kranten NRC en nrc.next.

1 dag geleden
New Yorkse Tefaf dit keer online

NEW YORK/MAASTRICHT (ANP) - De European Fine Art Foundation (TEFAF) houdt haar jaarlijkse herfstkunstbeurs, normaliter in New York, deze keer online wegens het coronavirus. En intussen heeft de organisatie de bekende kunst- en antiekbeurs in Maastricht, die in maart van dit jaar wegens het virus halverwege werd afgebroken, voor 2021 al naar een later tijdstip geschoven.

1 dag geleden
Onderzoek naar de Nachtwacht gaat laatste fase in met 3D-scan

AMSTERDAM (ANP) - Het onderzoek dat voorafgaat aan de restauratie van de Nachtwacht is bijna afgerond. Deze week is het Rijksmuseum samen met de TU Delft begonnen met een 3D-scan. Met deze techniek brengen de onderzoekers in een maand tijd het hele oppervlak van het beroemde zeventiende-eeuwse schuttersstuk van Rembrandt van Rijn minutieus in kaart.

1 dag geleden