Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ruim 1 miljoen kijkers zien PSV Johan Cruijff Schaal binnenhalen

Ruim 1 miljoen kijkers zien PSV Johan Cruijff Schaal binnenhalen

AMSTERDAM (ANP) - De strijd om de Johan Cruijff Schaal is zaterdagavond op televisie bekeken door zo'n 1,1 miljoen mensen. Dat meldt de Stichting Kijkonderzoek (SKO). De met 5-3 door PSV gewonnen wedstrijd tussen de bekerwinnaar uit Eindhoven en landskampioen Ajax was te zien op zowel FOX als ESPN.

Om de wedstrijd te zien, stemden de meeste kijkers in eerste instantie af op FOX. De eerste helft, waarin PSV voor kwam te staan, werd volgens SKO gezien door 732.000 mensen. Na de rust waren dat er 280.000. Bij ESPN keken er de eerste helft 637.000, waarvan er bij de tweede helft nog zo'n 562.000 over waren.

De best bekeken programma's van de zaterdag werden uitgezonden op NPO 1. Met 1.261.000 kijkers staat het NOS Journaal van 20 uur daarbij op de eerste plaats. Het NOS Journaal van 18.00 uur staat met 901.000 op de tweede plek en op drie volgt realityserie Een Huis Vol, waar om 19.00 uur 781.000 op afstemden. De vierde plek is voor EenVandaag (767.000), en de herhaling van de voorstelling Met de kennis van nu van Youp van 't Hek was met 739.000 kijkers goed voor een vijfde plaats in de kijkcijferlijst.

Meer uit Binnenland

3000 gedupeerden van Babboe-bakfiets melden zich op website

AMSTERDAM (ANP) - Meer dan 3000 bezitters van Babboe-bakfietsen hebben zich als gedupeerde gemeld via de website bakfietsclaim.nl, meldt het advocatenkantoor Birkway dat het meldpunt vrijdag heeft gelanceerd. Op de website wordt onder meer geïnventariseerd hoeveel gedupeerden er zijn en worden de problemen met de bakfietsen in kaart gebracht.

2 uur geleden
Weer vier mensen weg uit Gaza met hulp Nederlandse overheid

DEN HAAG (ANP) - Vier mensen hebben vrijdag met behulp van de Nederlandse overheid Gaza verlaten via de grensovergang bij Rafah. Dat meldt het ministerie van Buitenlandse Zaken, die in contact stond met hen. "Het gaat om mensen met een positief besluit van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) in het kader van gezinshereniging."

4 uur geleden
Verdachten van rellen Eritreeërs Den Haag blijven in cel

DEN HAAG (ANP) - Twee mannen die woensdag zijn opgepakt in het onderzoek naar de rellen bij zalencentrum Opera in Den Haag blijven in de cel. Het gaat om een 48-jarige man uit Utrecht en een 23-jarige man uit Den Haag, meldt het Openbaar Ministerie.

5 uur geleden
Tien grote opvanglocaties COA sluiten begin april

DEN HAAG (ANP) - De tien relatief grootste opvanglocaties voor honderden asielzoekers in Nederland waarvan de contracten begin april aflopen, liggen in de gemeenten Amsterdam, Biddinghuizen, Nijmegen, Breda, Almere, Assen, Goes, Den Bosch en Schagen. Dat blijkt uit data van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA), opgevraagd door het ANP. De noodopvang in Amsterdam is na het aanmeldcentrum in het Groningse Ter Apel de grootste opvanglocatie in Nederland.

6 uur geleden
Diverse ideeën voor besteding dwangsom bij fracties Westerwolde

TER APEL (ANP) - Raadsfracties in Westerwolde hebben uiteenlopende ideeën voor de besteding van het geld dat het COA als dwangsom moet betalen. Volgens de gemeente moet de raad beslissen wat er met het geld gebeurt.

8 uur geleden
COA overschrijdt opnieuw maximaal aantal asielzoekers Ter Apel

TER APEL (ANP) - In het aanmeldcentrum in Ter Apel hebben 2058 mensen de nacht doorgebracht. Dat zijn er voor de tweede dag op rij meer dan het maximale aantal van 2000, waar het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) zich sinds donderdag aan moet houden als gevolg van een rechterlijke uitspraak.

9 uur geleden
Nog één gewonde in ziekenhuis na dodelijk brugongeluk Lochem

LOCHEM (ANP) - Een van de twee gewonden van het dodelijke brugongeluk in Lochem ligt nog in het ziekenhuis. Het andere slachtoffer, dat lichtgewond was, heeft inmiddels het ziekenhuis verlaten, meldt de Nederlandse Arbeidsinspectie. De andere persoon is zwaargewond, maar buiten levensgevaar, aldus de arbeidsinspectie eerder. Bij het ongeluk woensdag viel een brugonderdeel tijdens het takelen naar beneden. Daardoor kwamen twee mensen om het leven.

10 uur geleden