Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Royalty-verslaggever Marc van der Linden (RTL) ligt in ziekenhuis

Royalty-verslaggever Marc van der Linden (RTL) ligt in ziekenhuis

AMSTERDAM (ANP) - Royalty-verslaggever Marc van der Linden, bekend van onder meer RTL Boulevard, is opgenomen in het ziekenhuis. Wat hem mankeert is niet duidelijk. Kijkers van het programma misten Van der Linden al, zijn plaats werd ingenomen door Justine Marcella, hoofdredacteur van het tijdschrift Vorsten.

RTL laat weten dat hij nog altijd bij het bedrijf werkzaam is. "Marc van der Linden is nog steeds royaltydeskundige bij RTL Boulevard. Vanwege een ziekenhuisopname is hij op dit moment niet aan de desk te zien." RTL zegt dat Justine Marcella niet gezien moet worden als de vervanger van Marc, maar eerder als een toevoeging aan het panel. "Justine is naast Marc één van onze royaltydeskundigen. We zijn het royalty-team aan het uitbreiden, zoals we ook meer deskundigen hebben op het gebied van bijvoorbeeld Lifestyle en Crime."

Afgelopen maandag liet de royaltydeskundige voor het laatst van zich horen met een 'mysterieus' bericht op Twitter. Hij deelde daarin alleen zijn locatie, die was vastgesteld op het Amsterdam UMC.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Entertainment

Bassie en Adriaan krijgen award voor 100 miljoen views op YouTube

VLAARDINGEN (ANP) - Bassie en Adriaan hebben vrijdag een speciale YouTube-award gekregen omdat ze de grens van 100 miljoen views zijn gepasseerd. Ondanks dat Bas en Aad van Toor hun hoogtijdagen wel gehad hebben, zijn de twee online nog steeds razend populair.

3 dagen geleden
Coronaproof Grachtenfestival begint

AMSTERDAM (ANP) - Met zeker 135 concerten van ruim 200 musici op 70 locaties vindt in Amsterdam vanaf vrijdag een coronaproof-editie van het Grachtenfestival plaats. Voor het evenement, dat duurt tot en met 16 augustus, zijn weliswaar minder kaarten beschikbaar dan andere jaren, maar er zijn ook diverse concerten gratis te zien via een livestream.

3 dagen geleden
Autoriteiten VS verrichten huiszoeking bij Youtube-ster Jake Paul

LOS ANGELES (ANP) - De Amerikaanse federale politiedienst FBI heeft woensdag een huiszoeking verricht in de villa van Youtube-ster Jake Paul, zegt diens advocaat. Paul, die meer dan 20 miljoen volgers heeft op het videoplatform, dook onlangs op in een video van plunderingen in een winkelcentrum in de staat Arizona in mei, ten tijde van de massale anti-racismedemonstraties in de Verenigde Staten.

4 dagen geleden
Lowlands organiseert thuiseditie als alternatief

BIDDINGHUIZEN (ANP) - Lowlands gaat ondanks de coronacrisis toch een beetje door. Het festival organiseert in samenwerking met de VPRO en NPO 3FM van 21 tot en met 23 augustus, het weekeinde waarin het evenement eigenlijk gepland stond, een thuiseditie onder de noemer Lowlands free:united.

4 dagen geleden
Campagne moet meer mensen naar de bioscoop trekken

AMSTERDAM (ANP) - Door de coronacrisis bezoeken minder mensen de bioscoop en daar moet volgens de Nederlandse filmbranche verandering in komen. Met de campagne ganaardefilm.nl willen filmmakers het publiek weer naar de zalen lokken.

6 dagen geleden
Meerjarige subsidie voor 58 festivals en 78 theatermakers

AMSTERDAM (ANP) - Het Fonds Podiumkunsten geeft vanaf 2021 aan 58 festivals en 78 theatermakers en producerende instellingen een subsidie van meerdere jaren.

1 week geleden
Max Verstappen scoort ook in de kijkcijferlijst

HILVERSUM (ANP) - De deelname van Max Verstappen aan de Britse Grand Prix en de spannende ontknoping van de race heeft Ziggo een flink aandeel in de kijkcijfers van zondag opgeleverd.

1 week geleden