Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Roompot schenk tweeduizend kilo etenswaren aan voedselbanken

Roompot schenk tweeduizend kilo etenswaren aan voedselbanken

GOES - Voedselbank Walcheren krijgt tweeduizend kilo verse etenswaren van Roompot Vakanties.

Door de verplichte sluiting van de vakantieparken in Zeeland, die maandag is ingegaan, dreigde het voedsel anders verloren te gaan. Producten zoals melk, kaas en eieren lagen in de koelcellen van de Zeeuwse vakantieparken van Roompot. Het vakantiebedrijf heeft de voedselbank in Middelburg gevraagd het eten over alle voedselbanken in Zeeland te verdelen.

Maaltijden

De instellingen komen voedsel tekort door de grote drukte bij supermarkten. Leverancier Van Tol Versunie, die normaal veel boodschappen levert aan Roompot Vakanties, heeft zijn medewerking toegezegd. De tweeduizend kilo aan etenswaren is goed voor zo’n 6500 maaltijden.

Vakantiewoningen

Roompot Vakanties doet meer in de strijd tegen het coronavirus. Zo heeft ze vijftien vrije woningen op het vakantiepark in Schaijk beschikbaar gesteld voor zorgpersoneel van ziekenhuis Bernhoven. De werknemers hoeven dan na een lange werkdag geen grote afstanden meer naar huis af te leggen. Roompot wilde dit ook in Zeeland doen, maar zag deze plannen gedwarsboomd door het besluit van de Veiligheidsregio Zeeland om alle vakantieparken te sluiten. 


 

Meer uit Reimerswaal

Beweegroute geopend bij De Bloesem

KAPELLE - Wethouder Jon Herselman van de gemeente Kapelle heeft de nieuwe beweegroute rond sportcentrum De Bloesem in Kapelle geopend. Hier kan iedereen, jong en oud, gratis en op eigen gelegenheid bewegen en oefeningen doen.

23 uur geleden
Deelcafé De Buurvrouw in Kapelle gaat weer open

KAPELLE - Alweer 5 jaar geleden zag Deelcafé De Buurvrouw het levenslicht in Kapelle. Sinds 12 september 2018 werd er volop ‘gedronken, gedeeld en gedaan’, en hebben de vrijwilligers van De Buurvrouw al gigantisch veel werk verricht om de missie om ‘een goede buur voor de ander’ te zijn te laten uitkomen.

1 dag geleden
Openhuisweken bij Anne-Lique Mode in Yerseke

YERSEKE - Kom tijdens de openhuisweken van woensdag 27 september tot en met zaterdag 14 oktober de najaars- en wintercollectie ontdekken en passen bij Anne-Lique Mode in Yerseke.

1 dag geleden
Tweederde deelnemers valt af, maar Daan Visser uit Schore finisht wel in Dragon's Back Race

SCHORE - In zes dagen 380 kilometer over de bergen van Wales klauteren. Daan Visser (38) uit Schore speelde dit klaar en heeft zo als eerste Nederlander de finish van de Dragon’s Back Race gehaald. De organisatie noemt het de zwaarste bergrace ter wereld. Tweederde van de atleten valt voor de eindstreep af. “Ik hou van een uitdaging”, lacht de militair.

2 dagen geleden
Wemeldings paar De Bourgraaf-Van den Bos viert diamanten huwelijksfeest

WEMELDINGE - Burgemeester Constantijn Jansen op de Haar van de gemeente Kapelle is maandag op bezoek geweest bij echtpaar De Bourgraaf-van den Bos ter ere van hun 60-jarig huwelijksjubileum.

3 dagen geleden
21e Answester Dweilbandfestival is mooi feestje

HANSWEERT - Zondag was het in Hansweert weer tijd voor het Answester Dweilband Festival, dit jaar de 21e editie alweer. Talloze bezoekers uit het dorp en de regio trokken naar Hansweert voor een middag vol muziek, lekker eten en zelfs een loterij.

5 dagen geleden
Geniet zondag van 'dweilen' en food in Hansweert

HANSWEERT - Ieder jaar op de laatste zondag van september vindt in Hansweert het Answester Dweilbandfestival plaats. Voor zondag 24 september staat de 21e editie in de startblokken. 

1 week geleden