Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Roompot schenk tweeduizend kilo etenswaren aan voedselbanken

Roompot schenk tweeduizend kilo etenswaren aan voedselbanken

GOES - Voedselbank Walcheren krijgt tweeduizend kilo verse etenswaren van Roompot Vakanties.

Door de verplichte sluiting van de vakantieparken in Zeeland, die maandag is ingegaan, dreigde het voedsel anders verloren te gaan. Producten zoals melk, kaas en eieren lagen in de koelcellen van de Zeeuwse vakantieparken van Roompot. Het vakantiebedrijf heeft de voedselbank in Middelburg gevraagd het eten over alle voedselbanken in Zeeland te verdelen.

Maaltijden

De instellingen komen voedsel tekort door de grote drukte bij supermarkten. Leverancier Van Tol Versunie, die normaal veel boodschappen levert aan Roompot Vakanties, heeft zijn medewerking toegezegd. De tweeduizend kilo aan etenswaren is goed voor zo’n 6500 maaltijden.

Vakantiewoningen

Roompot Vakanties doet meer in de strijd tegen het coronavirus. Zo heeft ze vijftien vrije woningen op het vakantiepark in Schaijk beschikbaar gesteld voor zorgpersoneel van ziekenhuis Bernhoven. De werknemers hoeven dan na een lange werkdag geen grote afstanden meer naar huis af te leggen. Roompot wilde dit ook in Zeeland doen, maar zag deze plannen gedwarsboomd door het besluit van de Veiligheidsregio Zeeland om alle vakantieparken te sluiten.


0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Middelburg

Ook mondkapje verplicht op fietsvoetveer

VLISSINGEN - Passagiers van de Westerschelde Ferry tussen Vlissingen en Breskens zijn vanaf maandag (1 juni) verplicht een mondkapje te dragen als zij 13 jaar of ouder zijn.

7 uur geleden
Thoolse terrassen moeten gewoon om 23.00 uur dicht

THOLEN - Als op 1 juni de terrassen open gaan, moeten Thoolse horeca-ondernemers de reguliere sluitingstijd van 23.00 uur hanteren. Dat laat burgemeester Ger van de Velde - De Wilde weten.

8 uur geleden
Deel omzet Het Modepunt vrijdag en zaterdag naar Vrienden van Siem

SINT-ANNALAND - Op vrijdag 29 en zaterdag 30 mei organiseert Het Modepunt voor dames-, heren- en sportkleding in Sint-Annaland, tijdens de al lopende opheffingsuitverkoop vanwege het overlijden van eigenaresse Wil, een actie voor de goede doelen van de Stichting Vrienden van Siem.

9 uur geleden
Bruggen en sluizen in Kanaal door Walcheren weer vaker open

MIDDELBURG - De bruggen en sluizen in het Kanaal door Walcheren gaan vanaf maandag (1 juni) vier in plaats van twee keer per dag open.

10 uur geleden
Bruggen en sluizen in Kanaal door Walcheren weer vaker open

MIDDELBURG - De bruggen en sluizen in het Kanaal door Walcheren gaan vanaf maandag (1 juni) vier in plaats van twee keer per dag open.

10 uur geleden
Xem, Mees en David kunnen weer de baan op

VLISSINGEN - Steppen en skaten mag sinds vorige week weer in het Nollebos in Vlissingen. De gemeente Vlissingen heeft de skatebaan in het bos heropend en daar zijn David, Mees en Xem heel blij mee.

10 uur geleden
Provincie steunt cultuursector met 4,3 miljoen euro

MIDDELBURG - De provincie komt met een stimuleringsfonds voor de culturele sector in Zeeland.

12 uur geleden