Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Rommelmarkt ’t Schenge bij korfbalvereniging Togo

Rommelmarkt ’t Schenge bij korfbalvereniging Togo

GOES - Korfbalvereniging Togo in Goes houdt zaterdag (9 juli) een rommelmarkt op sportpark ’t Schenge. Van 10.00 uur tot 14.00 uur is de accommodatie van de korfbalvereniging ingeruild voor een rommelmarkt met marktkramen. 

Diverse voorwerpen in verschillende categorieën, afkomstig uit verschillende Goese wijken, zijn deze dag aan het Geldeloozepad 5G in Goes te koop. Naast de rommelmarkt, vindt deze dag ook de jaarlijkse afsluitdag plaats. De korfbalvereniging wil niet alleen de eigen leden, maar ook inwoners van Goes en omstreken die niets met korfbal hebben een leuke dag bieden. Juist nu er weer evenementen georganiseerd mogen worden, wil de club zich openstellen voor alle inwoners van Goes en iedereen daarbuiten. Bezoekers die vooraf vragen hebben, kunnen contact opnemen via [email protected]

Meer uit Beveland

Bedevaart naar het O.L. Vrouweputje

OVEZANDE - Op zondag 28 augustus is er geen viering in de RK-kerk in Ovezande maar een bedevaart met viering bij het Vrouweputje aan de Oostweg in het buitengebied van ‘s-Heer Arendskerke.

1 uur geleden
Zeeland Assurantiëntoernooi bij LuctorHeinkenszand

HEINKENSZAND - Op zaterdag 27 augustus organiseert Luctor Heinkenszand traditiegetrouw weer het Zeeland Assurantiëntoernooi voor 1e elftallen. Dit toernooi past voor de deelnemende verenigingen prima in de voorbereiding op het voetbalseizoen. In de vernieuwde opzet spelen de ploegen 3 wedstrijden van 45 minuten.

1 uur geleden
Restauratie Oostmolen te Kloetinge afgerond

KLOETINGE - Het afgelopen half jaar is de Oostmolen te Kloetinge grondig aangepakt. Aan de buitenkant is goed te zien wat er is gerestaureerd. De kap lekte op diverse plaatsen en moest grondig worden vernieuwd. Ook is het metselwerk van de romp aan de buitenkant schoongemaakt en opnieuw gekeimd. Een groot aantal delen van de stelling was gescheurd en ingerot. De nodige nieuwe delen zijn aangebracht.

1 uur geleden
Zeeuws Archief zet 450.000 nieuwe persoonsgegevens razendsnel online dankzij vrijwilligers

MIDDELBURG – Afgelopen maanden zijn er zo’n 450.000 nieuwe gegevens uit de bevolkingsregisters van 1900 - 1938 toegevoegd op de website van het Zeeuws Archief. De gegevens uit het project ‘Wie Woont Waar’ zijn veel sneller beschikbaar gekomen dan verwacht. Dat is te danken aan de inzet van ruim 700 vrijwilligers. ‘Het is ongelofelijk dat dit project al binnen 1 jaar is afgerond’, vertelt projectleider Daniël Obbink enthousiast. ‘We hadden er 4 jaar voor uitgetrokken’. 

1 uur geleden
Weekendweer: heerlijk weer voor buitenactiviteiten

DOMBURG - Vorig weekend was het met tropische hitte en veel zonneschijn perfect weer om te bakken en braden op het strand. Dit keer leent het weer zich meer om actief buiten bezig te zijn met temperaturen van 22 tot 26 graden. Het is daarbij overwegend droog met zonnige perioden. Kortom dit weekend zijn de condities uitstekend voor activiteiten zoals wandelen, fietsen of welke buitensport dan maar ook. Ook is het heerlijk weer om te tuinieren, een terrasje te pakken of de barbecue aan te steken. Voor festivals is dit ook perfect weer.

3 uur geleden
Ongeval Goes veroorzaakt files op Ringbaan-West

GOES - Bij een ongeval vlakbij een rotonde op de Ringbaan-West raakten vanmiddag twee auto’s beschadigd. Het ongeval zorgde voor flinke files in Goes.

1 dag geleden
Forse schade bij botsing op Eerste Deltaweg Kats

KATS – Door een ongeval op de 1e Deltaweg ter hoogte van Kats zijn woendag drie auto’s flink beschadigd geraakt. Er is niemand gewond geraakt.

1 dag geleden