Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Rolstoelfietser door omstanders uit water gehaald aan de Hansweertsestraatweg

Rolstoelfietser door omstanders uit water gehaald aan de Hansweertsestraatweg

KRUININGEN - Een rolstoelfietser is vanochtend uit het water gehaald aan de Hansweertsestraatweg in Kruiningen. Meerdere duikteams, brandweerteams, ambulances de politie en een mobiel medisch team per helikopter werden met spoed ter plaatse gevraagd.  

De hulpdiensten zijn vanochtend groots uitgerukt voor een persoon te water aan de Hansweertsestraatweg in Kruiningen. Meerdere duikteams, brandweerteams, ambulances de politie en een mobiel medisch team per helikopter werden met spoed ter plaatse gevraagd. 

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland belandde een fietser door nog onbekende oorzaak in de sloot. Bij aankomst van de brandweer bleek het om een rolstoelfietser te gaan wie net uit het water was gehaald door omstander. Hierdoor hoefden opgeroepen duikploegen niet ingezet te worden en konden deze terug naar de kazerne. 

Volgens omstanders was vanuit een boomgaard gegil te horen, zij zijn hierop gaan kijken en troffen de rolstoelfietser aan in de sloot. Na het inschakelen van de hulpdiensten zijn zij begonnen met de redding van de rolstoelfietser. Ook hoefde de traumahelikopter niet meer te komen. Deze werd boven Goerree Overvlakkee gecanceld.

Meer uit Beveland

Borsele gaat bedrijventerreinen vergroenen

HEINKENSZAND - De gemeente Borsele wil verouderde bedrijventerreinen met veel steen een oppepper geven en verduurzamen. Als eerste vraagt ze nu de ondernemers op de bedrijventerreinen Noordland, Noordzak en Zwake in Heinkenszand naar hun behoeften op dit het gebied. 

9 uur geleden
Nieuw videoproject gemeentearchief Goes toont 'geheime plekjes'

GOES - 'Op Goese Grond' is een nieuw videoproject van het gemeentearchief van Goes. De video's nemen kijkers mee op erfgoedontdekking door Goes en haar dorpen. 'Ze onthullen de verhalen van toen en nu achter bijzondere locaties en geven een exclusief kijkje achter de schermen', laat de gemeente Goes weten. 'Plekken die normaal gesproken niet toegankelijk of minder bekend zijn, worden op deze manier zichtbaar voor het publiek.'

14 uur geleden
Betho in Goes wordt vierde leerwerkplaats voor Participatielab Scalda

GOES - Sociaal werkbedrijf De Betho in Goes wordt de vierde leerwerkplaats van het Participatielab in Goes, waar maandag 8 april maximaal vijftien studenten kunnen beginnen. Het Participatielab is een beroepsopleiding op mbo1-niveau.

1 dag geleden
Feyenoorders geven basketbalclinic in Goes

GOES - Vier profs van Feyenoord gaven woensdag bij basketbalvereniging Volharding in Goes een clinic aan de jeugd. De Goese club heeft veel jeugd en het aantal afwezige leden was woensdag op één hand te tellen. Zowel de pro's uit Rotterdam als de Volharding-jeugd kijkt terug op een geslaagde avond.

1 dag geleden
Schoon genoeg van al dat zwerfafval?

BORSELE - Op zaterdag 2 maart van 13.00-15.00 uur stropen in heel Zeeland honderden vrijwilligers weer de mouwen op voor een gezamenlijke opruimactie langs de dijken en strandjes van de Wester- en Oosterschelde. Doe jij mee?

1 dag geleden
Noëlla is klantadviseur: 'Belangrijk dat je je kunt inleven in cliënt'

GOES - Bellen, bellen, bellen. Dat is het hoofdingrediënt van een werkdag van Noëlla (26). Sinds drieënhalf jaar is ze klantadviseur bij UWV in Goes. Zodra ze klaarzit met haar laptop en headset is ze voorbereid op de meest uiteenlopende vragen. Die variatie in haar werk spreekt Noëlla aan. "Het is fijn om cliënten goed te kunnen helpen of te kunnen geruststellen", vertelt Noëlla. "Daardoor ga ik aan het einde van de dag met een voldaan gevoel naar huis."

1 dag geleden
Nachtelijke inzet traumahelikopter in Eisenhowerstraat Goes

GOES - Hulpverleners, onder wie een traumateam, zijn in de nacht van zondag op maandag toegesneld na een melding van een medische noodsituatie in Goes.

1 dag geleden