Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

RIVM: Landelijk 175 patiënten overleden, 845 nieuwe besmettingen

RIVM: Landelijk 175 patiënten overleden, 845 nieuwe besmettingen

MIDDELBURG - In de afgelopen 24 uur zijn er in Nederland weer 845 mensen positief getest op het coronavirus. Dat brengt het totaal aantal patiënten op 12.595. Er zijn 175 patiënten overleden aan COVID-19.

Sinds de laatste update van het RIVM zijn er 845 Nederlanders positief getest op COVID-19. Dat brengt het totaal in Nederland op 12.595. In datzelfde tijdsbestek zijn er 175 mensen overleden aan het virus. In totaal zijn er 1039 mensen in Nederland overleden aan het coronavirus. Het totaal aantal gemelde patiënten dat opgenomen is (geweest) in het ziekenhuizen in het land is 4712.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Middelburg

Nieuwe fietstunnel dicht tot begin juli

VLISSINGEN - De nieuwe fietstunnel in de Poortersweg, bij de stadsentree van Vlissingen, is sinds maandag dicht. Pas begin juli kunnen fietsers en voetgangers de tunnel weer gebruiken.

2 uur geleden
Middelburger voor derde keer in korte tijd betrapt op rijden onder invloed

MIDDELBURG - De politie heeft maandagochtend de auto van een 26-jarige Middelburger in beslag genomen nadat de bestuurder al voor de derde keer in korte tijd betrapt werd op het rijden onder invloed.

2 uur geleden
Elektrische auto voor handhaving Veere

DOMBURG – Het wagenpark van de gemeente Veere heeft er een elektrische auto bij. Het is het derde 'groene' voertuig van de gemeente. Medewerkers van de afdeling handhaving gebruiken de auto.

2 uur geleden
Auto over de kop; dronken chauffeur uit Goes elders aangehouden

GOES - Een 25-jarige man uit Goes is maandagavond aangehouden nadat hij in dronken toestand met zijn auto over de kop was gevlogen op het Boerhaaveplein in Bergen op Zoom. Dat gebeurde rond 23.30 uur.

2 uur geleden
Auto opgeblazen in Middelburg; politie zoekt getuigen

MIDDELBURG - In de omgeving van het Seispark in Middelburg is maandagnacht een auto opgeblazen.

2 uur geleden
Is Wemeldinge het mooiste dorp van Nederland?

WEMELDINGE - Wemeldinge is in de race voor de titel 'Allermooiste dorp van Nederland'. 50 dorpen zijn genomineerd in deze verkiezing van de ANWB.De top vijf en winnaar van de verkiezing maakt de ANWB in september bekend. Ze ontwikkelt fiets- en wandelroutes langs die dorpen, zodat iedereen ze kan ontdekken. Ook verschijnt er in september een boek met daarin de 50 mooiste dorpen.

3 uur geleden
CDA in Borsele wil weer zoet water in natuurgebiedje bij 's-Gravenpolder

HEINKENSZAND - Het CDA in de gemeente Borsele begrijpt niet dat de gemalen nog steeds elke dag ‘kostbaar’ zoet water lozen in de Westerschelde, terwijl daar juist een tekort aan is.

3 uur geleden