Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ringo Starr viert 80e verjaardag met virtueel feestje

Ringo Starr viert 80e verjaardag met virtueel feestje

LONDEN (ANP) - Ringo Starr, de drummer van The Beatles is dinsdag tachtig jaar geworden. Sinds 2008 viert hij zijn verjaardag met een muzikaal feest in het bijzijn van vrienden, bevriende muzikanten en honderden fans. Daarbij zamelt hij ook geld in voor goede doelen.

Ook dit jaar kijkt hij uit naar zijn verjaardag, zegt de vitale Ringo Starr tegen de BBC. "De opzet is dit jaar vanwege de coronacrisis wel anders dan gebruikelijk natuurlijk, maar we gaan er op afstand gewoon weer een Peace & Love-feest van maken", belooft hij.

Dit jaar geeft hij een virtueel liefdadigheidsconcert op YouTube. In Ringo's Big Birthday Show krijgt hij gezelschap van Paul McCartney, Joe Walsh, Ben Harper, Sheryl Crow, Gary Clark Jr. en Sheila E. De opbrengst van het optreden gaat naar Black Lives Matter, The David Lynch Foundation, MusiCares en WaterAid.

"Ik heb een aantal van mijn vrienden gevraagd om me beelden te sturen van een show die ze hebben gedaan en ik gebruik een aantal van de mijne van mijn band van vorig jaar. Uiteraard zal ik het geheel presenteren," belooft Starr.

Het event begint in de nacht van dinsdag op woensdag om 02.00 uur.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Entertainment

Bassie en Adriaan krijgen award voor 100 miljoen views op YouTube

VLAARDINGEN (ANP) - Bassie en Adriaan hebben vrijdag een speciale YouTube-award gekregen omdat ze de grens van 100 miljoen views zijn gepasseerd. Ondanks dat Bas en Aad van Toor hun hoogtijdagen wel gehad hebben, zijn de twee online nog steeds razend populair.

3 dagen geleden
Coronaproof Grachtenfestival begint

AMSTERDAM (ANP) - Met zeker 135 concerten van ruim 200 musici op 70 locaties vindt in Amsterdam vanaf vrijdag een coronaproof-editie van het Grachtenfestival plaats. Voor het evenement, dat duurt tot en met 16 augustus, zijn weliswaar minder kaarten beschikbaar dan andere jaren, maar er zijn ook diverse concerten gratis te zien via een livestream.

3 dagen geleden
Autoriteiten VS verrichten huiszoeking bij Youtube-ster Jake Paul

LOS ANGELES (ANP) - De Amerikaanse federale politiedienst FBI heeft woensdag een huiszoeking verricht in de villa van Youtube-ster Jake Paul, zegt diens advocaat. Paul, die meer dan 20 miljoen volgers heeft op het videoplatform, dook onlangs op in een video van plunderingen in een winkelcentrum in de staat Arizona in mei, ten tijde van de massale anti-racismedemonstraties in de Verenigde Staten.

4 dagen geleden
Lowlands organiseert thuiseditie als alternatief

BIDDINGHUIZEN (ANP) - Lowlands gaat ondanks de coronacrisis toch een beetje door. Het festival organiseert in samenwerking met de VPRO en NPO 3FM van 21 tot en met 23 augustus, het weekeinde waarin het evenement eigenlijk gepland stond, een thuiseditie onder de noemer Lowlands free:united.

4 dagen geleden
Campagne moet meer mensen naar de bioscoop trekken

AMSTERDAM (ANP) - Door de coronacrisis bezoeken minder mensen de bioscoop en daar moet volgens de Nederlandse filmbranche verandering in komen. Met de campagne ganaardefilm.nl willen filmmakers het publiek weer naar de zalen lokken.

6 dagen geleden
Meerjarige subsidie voor 58 festivals en 78 theatermakers

AMSTERDAM (ANP) - Het Fonds Podiumkunsten geeft vanaf 2021 aan 58 festivals en 78 theatermakers en producerende instellingen een subsidie van meerdere jaren.

1 week geleden
Max Verstappen scoort ook in de kijkcijferlijst

HILVERSUM (ANP) - De deelname van Max Verstappen aan de Britse Grand Prix en de spannende ontknoping van de race heeft Ziggo een flink aandeel in de kijkcijfers van zondag opgeleverd.

1 week geleden