Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Rillandse Daniël, Boaz en Aäron genieten van pretpark stichting Opkikker

Rillandse Daniël, Boaz en Aäron genieten van pretpark stichting Opkikker

RILLAND - Daniël, Boaz en Aäron uit Rilland hebben afgelopen zaterdag, samen met hun gezin, kunnen genieten van de speciale Ambassadeursdag in Kinderpretpark Julianatoren. Deze dag werd hen aangeboden door Stichting Opkikker. Voor hen werd deze dag extra bijzonder toen Daniël, Boaz en Aäron naar voren werden geroepen. Wat bleek? Ze kregen de exclusieve opkikkermedaille opgespeld, omdat Daniël, Boaz en Aäron zich zo inzetten voor hun lotgenootjes.Daniël, Boaz en Aäron hebben in het verleden samen met hun gezin een Opkikkerdag meegemaakt, omdat ziekte veel impact heeft op het dagelijks leven van het hele gezin. Ze zetten zich sindsdien in voor Stichting Opkikker als Opkikker ambassadeurs. Op die manier hopen Daniël, Boaz en Aäron ook andere gezinnen te kunnen helpen. Dit is niet onopgemerkt gebleven! Zaterdag werden ze tijdens de ceremonie naar voren geroepen om de speciale Opkikkermedaille in ontvangst te nemen.

Meer uit Reimerswaal

Lezersfoto van de week van een supercel

KAPELLE - Wat een prachtige foto van de supercel, de zware onweerswolk, vorige week dinsdag genomen bij de Spaartweg in Kapelle. Het is de 'Lezersfoto van de week' geworden in de Reimerswaalse & Kapelse Bode.

18 uur geleden
Open dagen bij Kunst Kring Reimerswaal in Yerseke

YERSEKE - Tot half september staan op de zaterdagen van 11.00 tot 16.00 uur de deuren weer open bij de Galerie van de Kunst Kring Reimerswaal in Yerseke.

18 uur geleden
Krabbendijke krijgt repaircafé

KRABBENDIJKE - Krabbendijke krijgt een repaircafe in dorpshuis de Meiboom.

2 dagen geleden
Jaarlijkse boompjesuitdeelactie groeit in Zeeland

Dit jaar zullen meer dan 36.000 boompjes hun weg vinden naar particuliere tuinen in Zeeland tijdens de jaarlijkse Gratis Boompjes Uitdeelactie! Vorig jaar werden al 18.000 jonge bomen uitgedeeld, maar dankzij een bijdrage van DELTA Energie kunnen we dat aantal nu verdubbelen.

2 dagen geleden
Grote brand bij uienverwerker in Kapelle; bijstand van brandweer uit Brabant

KAPELLE - Bij een uienverwerkend bedrijf aan de Kloosterpoort in Kapelle is maandag rond 17.30 uur brand uitgebroken. Rond 20.00 uur kon de brandweer het sein brand meester geven. Er zijn geen gewonden gevallen.

3 dagen geleden
Ilse Eversdijk wint ringrijden bij oogstfeest in Wolphaartsdijk

WEMELDINGE - Ringrijderijvereniging 'Ons Genoegen' uit Wemeldinge voor het eerst een demonstratie ringrijden mogen rijden tijdens het Oogstfeest in Wolphaartsdijk.

3 dagen geleden
Grote controle in jachthaven Wemeldinge

WEMELDINGE - De gemeente Kapelle hield donderdag samen met de politie, douane, Regionale Uitvoeringsdienst en brandweer een grote controle in de jachthaven van Wemeldinge. 'De actiedag had als voornaamste doel om de veiligheid, leefbaarheid en aanpak van ondermijnende criminaliteit in en rondom jachthavens te verbeteren', laat de gemeente Kapelle weten in een persbericht. 

4 dagen geleden