Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Rijbewijs 30-jarige Middelburgse automobilist ingevorderd na snelheidsovertreding

Rijbewijs 30-jarige Middelburgse automobilist ingevorderd na snelheidsovertreding

MIDDELBURG - Het rijbewijs van een 30-jarige Middelburgse automobilist is vrijdagavond ingevorderd wegens een door hem gemaakte snelheidsovertreding.

Op de Nieuwe Vlissingseweg controleerden agenten met een laserapparaat. Een 30-jarige Middelburgse automobilist werd rond 20.30 uur vastgelegd op 149 km/u, terwijl maximaal 80 op die weg is toegestaan. Na een correctie bleek hij 44 kilometer per uur te hard te hebben gereden. Zijn rijbewijs is ingenomen door de politie, een officier van justitie bepaalt later of de man zijn rijbewijs terug krijgt.

1 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

sanderhj 1 maand geleden
Volgens mij is dat 69 kilometer te hard. Hoe zo correctie van 25

Meer uit Middelburg

Winkel aan Spanjaardstraat overvallen: dader vlucht in grijze Opel Zafira met Belgisch kenteken

MIDDELBURG - Een winkel aan de Spanjaardstraat in Middelburg is zaterdagochtend overvallen. De dader is gevlucht in een grijze Opel Zafira met Belgisch kenteken. Rond 09.20 uur werden de inzittenden van het voertuig aangehouden in Oost-Souburg. 

4 uur geleden
Primeur kindcentrum Wilgenhof: eerste goedgekeurde Zeeuwse actieplan voor Cultuureducatie met Kwaliteit 2021-2024

MIDDELBURG - Kindcentrum Wilgenhof in Middelburg is de eerste Zeeuwse basisschool waarvan een actieplan voor de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit 2021-2024 is goedgekeurd. Samenwerking tussen basisschool en peutergroep, bso en vso, én met culturele instellingen: het staat bij Wilgenhof komende jaren allemaal hoog op de prioriteitenlijst.

1 dag geleden
Maatjesproject Humanitas groeit: iedereen kan leuke dingen doen!

De vrijwilligers van het Maatjesproject van Humanitas Zeeland doen één keer in de twee weken iets gezelligs met iemand met een licht verstandelijke beperking. Bijvoorbeeld samen koffie drinken, naar de film, een stukje fietsen, voetbal kijken of muziek luisteren. Het project is de afgelopen jaren gegroeid naar zo’n 82 koppelingen. Voor Walcheren is Vicky Wiessner de coördinator: “Ik word blij als ik het plezier zie dat de koppels samen beleven.”

1 dag geleden
Sweelinck was een muzikaal genie

MIDDELBURG – Tijdens het Sweelinck-weekend van 5, 6 en 7 november wordt Jan Pieterszoon Sweelinck herdacht. Vierhonderd jaar geleden overleed de Amsterdamse organist en componist, maar zijn muziek wordt nog altijd met veel plezier gespeeld en gezongen.

1 dag geleden
Cliënten en personeel Lentekind genieten van vernieuwd gebouw

MIDDELBURG – Stichting Lentekind is terug op haar vertrouwde plek aan de Beneluxlaan in Middelburg. Tien maanden hebben ze ‘gekampeerd’ in het oude schoolgebouw aan de Churchilllaan. “Het was behelpen, maar we wisten dat we er een prachtige vernieuwde locatie voor terug zouden krijgen,” vertelt directeur/bestuurder Natasja Reebergen.

1 dag geleden
Expositie en boek over Tanks op Westkapelle

WESTKAPELLE - Het Polderhuis geeft een boekje uit over de geschiedenis van de tanks en voertuigen die in Westkapelle aan wal zijn gekomen tijdens de landing op 1 november 1944. Elke tank en de geschiedenis daarvan wordt apart beschreven. 

2 dagen geleden
Persoon belandt in sloot in Veere

VEERE - Een persoon heeft korte tijd in het water gelegen aan de Zandijkseweg in Veere. Door een onbekende oorzaak raakte rond 16:17 uur een persoon te water. Brandweer, politie en twee eenheden van de ambulancedienst werden met spoed ter plaatse gestuurd.

2 dagen geleden