Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Resto VanHarte Middelburg zoekt vrijwilligers

Resto VanHarte Middelburg zoekt vrijwilligers

MIDDELBURG - Resto VanHarte Middelburg zoekt vrijwilligers om meer verbinding te creëren in de buurt. Leuke vacatures in onder andere keuken en bediening bij sociaal buurtrestaurant in Middelburg.

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte Middelburg zoekt vrijwilligers om meer verbinding te creëren in de buurt. Resto VanHarte brengt mensen met elkaar in contact aan de eettafel om eenzaamheid tegen te gaan. Iedereen die zich in wil zetten voor de ander en de handen uit de mouwen wil steken is van harte welkom om mee te helpen.

Het buurtrestaurant heeft leuke vacatures in onder andere de keuken en de bediening. Een mooie manier om nieuwe mensen te leren kennis, ervaring en kennis op te doen en je in te zetten voor de buurt. Geschikte kandidaten krijgen gedurende drie dagdelen een training om goed voorbereid aan de slag te gaan. Ervaring of opleiding is dan ook wel wenselijk, maar niet noodzakelijk. Op maandag 7 februari staan de sollicitatie/kennismakingsgesprekken gepland.

Informatie over Resto VanHarte is te vinden op de website www.restovanharte.nl. In Middelburg is Resto VanHarte normaal gesproken geopend op de volgende dagen:

Wekelijks op de maandagavond in Resto VanHarte ’t Palet, J. van Reigbergerstraat 2.

Eens per twee weken op de dinsdagavond in Resto VanHarte ’t Gasthuis, Noordpoortplein 2.

Maandelijks op de laatste dinsdag van de maand in Resto VanHarte Buitenrust, Buitenruststraat 221

Aanmelden als vrijwilliger en opvragen van meer informatie kan bij Cor de Jonge, Restomanager Zeeland via [email protected].

Meer uit Middelburg

Pop-up jeugdcentrum in De Spot tijdens Middelburgse kermis

MIDDELBURG - Vrijdag 2 augustus begint de kermis in Middelburg. Een evenement waar veel jongeren het hele jaar naar uit kijken. En reden voor de gemeente Middelburg en Vizita om een tijdelijk Jeugdcentrum in de binnenstad in te richten. Er is gekozen voor een pop-up jeugdcentrum in De Spot in de Beddwijkstraat.

3 uur geleden
Bezorger nagekeken na ongeval Middelburg

MIDDELBURG - De ambulancedienst heeft maandagmiddag een pakketbezorger gecontroleerd na een ongeval op bedrijventerrein Arnestein in Middelburg.De bezorger was rond 16.00 uur betrokken bij een ongeluk op de Ampèreweg, een doodlopende weg op het bedrijventerrein. De ambulancedienst werd gewaarschuwd. De bestuurder werd nagekeken maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn.De verkeerspolitie heeft bij de automobilist een blaas- en speekseltest afgenomen maar de bestuurder bleek niet onder invloed te hebben gereden.

15 uur geleden
Stuur jouw Walcherse foto naar De Bode

MIDDELBURG/DOMBURG - Elke week staat op de ontspanningspagina van de wekelijkse Middelburgse & Veerse Bode een lezersfoto. Dit keer was het de foto van Marga Willemse uit Vrouwenpolder die gepubliceerd werd. 

1 dag geleden
Veerenaren kunnen rijbewijs nu ook online verlengen

DOMBURG - Verloopt uw rijbewijs binnenkort of wilt u uw rijbewijs uitbreiden met een categorie? Dat kan online, veilig en snel. Uw hoeft maar één keer naar het gemeentehuis in Domburg te komen en het rijbewijs ligt dan na 2 werkdagen voor u klaar. 

1 dag geleden
Totale leegverkoop kledingwinkel Leger des Heils

MIDDELBURG - Dinsdag 23 en donderdag 25 juli is er totale leegverkoop in kledingwinkel van Leger des Heils in Middelburg. Alles 1 + 1 gratis. 

1 dag geleden
Boskalis Beach Cleanup Tour Vrouwenpolder en Neeltje Jans

DOMBURG - Van 1 tot en met 15 augustus ruimen duizenden vrijwilligers in 30 etappes weer de hele Noordzeekust, van Cadzand tot Schiermonnikoog, op. Op 3 augustus is er een etappe op het strand bij Vrouwenpolder en 4 augustus bij Neeltje Jans. 

2 dagen geleden
Auto en scooter komen met elkaar in botsing op de Torenweg

MIDDELBURG- Op de Torenweg heeft zondagmiddag een ongeval plaatsgevonden. Op de voorrangskruising met de Spinhuisweg kwamen een auto en een scooter met elkaar in botsing. De bestuurder van de scooter kwam ten val en werd door de ambulancedienst ter plaatse medisch onderzocht. Hij hoefde niet overgebracht te worden naar het ziekenhuis. 

2 dagen geleden