Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Resto VanHarte Middelburg zoekt vrijwilligers

Resto VanHarte Middelburg zoekt vrijwilligers

MIDDELBURG - Resto VanHarte Middelburg zoekt vrijwilligers om meer verbinding te creëren in de buurt. Leuke vacatures in onder andere keuken en bediening bij sociaal buurtrestaurant in Middelburg.

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte Middelburg zoekt vrijwilligers om meer verbinding te creëren in de buurt. Resto VanHarte brengt mensen met elkaar in contact aan de eettafel om eenzaamheid tegen te gaan. Iedereen die zich in wil zetten voor de ander en de handen uit de mouwen wil steken is van harte welkom om mee te helpen.

Het buurtrestaurant heeft leuke vacatures in onder andere de keuken en de bediening. Een mooie manier om nieuwe mensen te leren kennis, ervaring en kennis op te doen en je in te zetten voor de buurt. Geschikte kandidaten krijgen gedurende drie dagdelen een training om goed voorbereid aan de slag te gaan. Ervaring of opleiding is dan ook wel wenselijk, maar niet noodzakelijk. Op maandag 7 februari staan de sollicitatie/kennismakingsgesprekken gepland.

Informatie over Resto VanHarte is te vinden op de website www.restovanharte.nl. In Middelburg is Resto VanHarte normaal gesproken geopend op de volgende dagen:

Wekelijks op de maandagavond in Resto VanHarte ’t Palet, J. van Reigbergerstraat 2.

Eens per twee weken op de dinsdagavond in Resto VanHarte ’t Gasthuis, Noordpoortplein 2.

Maandelijks op de laatste dinsdag van de maand in Resto VanHarte Buitenrust, Buitenruststraat 221

Aanmelden als vrijwilliger en opvragen van meer informatie kan bij Cor de Jonge, Restomanager Zeeland via [email protected]

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Middelburg

Automobilist ongeluk Biggekerke viel in slaap

BIGGEKERKE - Op de Rondweg Biggekerke (N288) is gisteravond laat een man gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval. Hij is mogelijk achter het stuur in slaap gevallen volgens de politie. Hij is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. 

9 uur geleden
Handen op elkaar voor klimaatbestendig Zeeland

MIDDELBURG Op woensdag 25 mei 2022 lieten bestuurders van ruim 25 Zeeuwse organisaties zien dat ze actief aan de slag gaan om Zeeland klimaatbestendiger te maken. Dat deden zij door het ondertekenen van een intentieverklaring, waarin ze aangeven welke rol ze voor zichzelf zien vastgelegd. Op hetzelfde moment ondertekenden Zeeuwse overheden een convenant, waarin ze vastlegden hoe ze de komende jaren gaan samenwerken. Met de ondertekening van het convenant doen alle overheden ook letterlijk een duit in het zakje voor een toekomst waarin Zeeland is voorbereid op weersextremen.

12 uur geleden
Man gewond bij eenzijdig ongeluk in Biggekerke

BIGGEKERKE - Op de Rondweg Biggekerke (N288) bij Biggekerke is woensdagavond laat een man gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval. Hij is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

13 uur geleden
College Middelburg positief over advies klankbordgroep Geersesweg

MIDDELBURG - Het college van de gemeente Middelburg neemt het advies over van de klankbordgroep voor het ontwerp van het gebied rond de nieuwe skatebaan. De klankbordgroep adviseert naast het gebruikelijke parkmeubilair, verlichting bij de skatebaan te plaatsen, een toiletvoorziening, buitenfitness, een natuurspeelplaatsje en om het voetbalveldje op te knappen en te verkleinen. Hiermee wordt het gebied aantrekkelijker voor verschillende doelgroepen en wordt de sociale controle vergroot.

1 dag geleden
MediaMarkt Middelburg wordt toekomstbestendig verbouwd

MIDDELBURG - MediaMarkt in Middelburg wordt verbouwd om zich nog duidelijker te positioneren bij de moderne Zeeuwse elektronicaliefhebber. De verbouwing zal in augustus zijn afgerond. Daarna is de winkel qua beleving en assortiment nog beter afgestemd op de eisen van de moderne consument.

1 dag geleden
IJsboerderij De Koehoorn organiseert grootse boerderijfair op 27 mei

MELISKERKE - Op de vrijdag na Hemelvaartsdag, 27 mei, pakt IJsboerderij De Koehoorn in Meliskerke de succesvolle traditie weer op; voor de elfde keer wordt de grootse Boerderijfair weer georganiseerd. De fair is geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

1 dag geleden
Provinciale archieven Zeeland 1950-1991 overgebracht naar Zeeuws Archief

MIDDELBURG - Een groot aantal archieven is officieel overbracht naar de archiefbewaarplaats bij het Zeeuws Archief. Het gaat om provinciale archieven, waaronder het griffiearchief uit de periode 1950-1991. Woensdag 25 mei wordt tijdens een minisymposium de waarde van deze archieven belicht.

1 dag geleden