Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Resto VanHarte Middelburg weer in Gasthuis

Resto VanHarte Middelburg weer in Gasthuis

MIDDELBURG - Na een onregelmatige coronaperiode en vakantiesluiting opent Resto VanHarte de deuren van haar resto’s in Middelburg weer. Op de locaties Gasthuis (vanaf 12 oktober) en Buitenrust (vanaf 26 oktober) is iedereen weer welkom voor elkaars gezelligheid en een heerlijk en betaalbaar driegangendiner. De locatie Palet is al sinds juli wekelijks op maandag te bezoeken. Nu de locaties Gasthuis en Buitenrust na een jaar sluiting wegens corona weer open gaan, is er voor iedereen in Middelburg weer een Resto VanHarte in de buurt.

“We zijn blij om onze deuren weer op de drie locaties te kunnen openen en onze gasten te mogen verwelkomen. Met de drie Resto’s proberen we er voor iedereen in Middelburg te zijn die op zoek is naar aansluiting en goed gezelschap. Allemaal onder het genot van de heerlijke driegangendiners die door onze chef en vrijwilligers worden gekookt en geserveerd,” zegt Josephine Elliott, Restomanager Zeeland.

Nog wel 1,5 meter
Resto VanHarte brengt mensen samen onder het genot van een heerlijk en betaalbaar driegangendiner. Iedere week koken vrijwilligers een afwisselende maaltijd en is iedereen welkom om mee te genieten en in contact te komen met anderen.
Resto VanHarte Middelburg gaat weer volgens een vast schema open. Locatie Gasthuis start op 12 oktober en is iedere dinsdag te bezoeken, behalve de laatste dinsdag van de maand. Locatie Buitenrust is vanaf 26 oktober iedere laatste dinsdag van de maand geopend. De diners starten om 18:00 uur en inloop vanaf 17:30 uur. De coronamaatregelen gelden nog in beide verpleeghuizen en betalen kan alleen via PIN. Reserveren kan via reserveren.restovanharte.nl en via 0900-9003030 (werkdagen tot 12.30 uur).

Locaties en data
Palet: iedere maandagGasthuis: vanaf 12 oktober iedere week, behalve de laatste dinsdag van de maandBuitenrust: vanaf 26 oktober iedere laatste dinsdag van de maand.

Meer uit Middelburg

Bounce Valley geopend op ZEP Middelburg

MIDDELBURG - De indoorattractie Bounce Valley, een luchtkussenpark voor zowel kinderen als volwassenen, heeft gisteren de deuren geopend in Middelburg. Vanaf 10.00 uur in de ochtend waren de eerste bezoekers welkom.

55 minuten geleden
Politie neemt tien kilo vuurwerk in beslag in Middelburg

MIDDELBURG - De politie heeft in Middelburg naar aanleiding van een tip tien kilo vuurwerk in beslag genomen.

1 uur geleden
Middelburg weer in winterse sferen

MIDDELBURG - De eerste winterterrassen werden half oktober al opgebouwd, maar vorige week is Middelburg Winterstad 2022-2023 pas écht van start gegaan, toen op woensdag 30 november ook de ijsbaan op de Markt in gebruik werd genomen, onder toeziend oog van stadsomroeper Rinie Vaane.

1 uur geleden
Emiel en Margot werken een jaar lang aan een boot op waterstof in het TU Delft Hydro Motion Team

DELFT - Het TU Delft Hydro Motion Team wil de maritieme sector aansporen om de transitie naar groene energie te versnellen. Dit zullen Emiel Nefs uit Middelburg, Margot Giliam uit Veere en 21 andere studenten van de TU Delft proberen te bereiken door de grenzen van technologie, duurzaamheid en engineering te verleggen. In één jaar tijd zullen Emiel en Margot met het Hydro Motion Team laten zien dat het mogelijk is om een foilende waterstofboot te ontwerpen, te bouwen en mee te racen.

1 uur geleden
Joint Research Center Zeeland moet muurtjes verder afbreken

MIDDELBURG - Het Joint Research Center Zeeland (JRCZ) in Middelburg gaat donderdag 15 december officieel open, een mijlpaal voor de kennis- en infrastructuur in Zeeland. Alle reden om daar bij stil te staan. Vanaf februari volgend jaar werken studenten, docenten en onderzoekers in het onderzoekslaboratorium samen aan oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen in deze regio.

1 dag geleden
Zeeuwse Kunstkring zoekt kunstenaars

MIDDELBURG – De Zeeuwse Kunstkring is een kunstlievende vereniging voor professionele Zeeuwse kunstenaars. Ze presenteren twee keer per jaar recent werk in een expositie, gaan met elkaar in gesprek over kunst en versterken elkaars netwerk. “We zijn vooral opzoek naar jonge kunstenaars die lid willen worden van de kunstkring,” vertelt bestuurslid en kunstenaar Leen van Duivendijk. 

1 dag geleden
Middelburgse Janny Fioole gehuldigd op Sri Lanka

ANURADHAPURA - Op vrijdag 2 december is de Middelburgse Janny Fioole in Anuradhapura (Sri Lanka) gehuldigd voor haar inzet gedurende 20 jaar om kansarme kinderen te ondersteunen om onderwijs te kunnen volgen. Janny verblijft ieder jaar 6 maanden op Sri Lanka.

1 dag geleden