Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Resto VanHarte Middelburg weer in Gasthuis

Resto VanHarte Middelburg weer in Gasthuis

MIDDELBURG - Na een onregelmatige coronaperiode en vakantiesluiting opent Resto VanHarte de deuren van haar resto’s in Middelburg weer. Op de locaties Gasthuis (vanaf 12 oktober) en Buitenrust (vanaf 26 oktober) is iedereen weer welkom voor elkaars gezelligheid en een heerlijk en betaalbaar driegangendiner. De locatie Palet is al sinds juli wekelijks op maandag te bezoeken. Nu de locaties Gasthuis en Buitenrust na een jaar sluiting wegens corona weer open gaan, is er voor iedereen in Middelburg weer een Resto VanHarte in de buurt.

“We zijn blij om onze deuren weer op de drie locaties te kunnen openen en onze gasten te mogen verwelkomen. Met de drie Resto’s proberen we er voor iedereen in Middelburg te zijn die op zoek is naar aansluiting en goed gezelschap. Allemaal onder het genot van de heerlijke driegangendiners die door onze chef en vrijwilligers worden gekookt en geserveerd,” zegt Josephine Elliott, Restomanager Zeeland.

Nog wel 1,5 meter
Resto VanHarte brengt mensen samen onder het genot van een heerlijk en betaalbaar driegangendiner. Iedere week koken vrijwilligers een afwisselende maaltijd en is iedereen welkom om mee te genieten en in contact te komen met anderen.
Resto VanHarte Middelburg gaat weer volgens een vast schema open. Locatie Gasthuis start op 12 oktober en is iedere dinsdag te bezoeken, behalve de laatste dinsdag van de maand. Locatie Buitenrust is vanaf 26 oktober iedere laatste dinsdag van de maand geopend. De diners starten om 18:00 uur en inloop vanaf 17:30 uur. De coronamaatregelen gelden nog in beide verpleeghuizen en betalen kan alleen via PIN. Reserveren kan via reserveren.restovanharte.nl en via 0900-9003030 (werkdagen tot 12.30 uur).

Locaties en data
Palet: iedere maandagGasthuis: vanaf 12 oktober iedere week, behalve de laatste dinsdag van de maandBuitenrust: vanaf 26 oktober iedere laatste dinsdag van de maand.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Middelburg

Gaslek door werkzaamheden in Dauwendaele: Winkelcentrum ontruimd

MIDDELBURG - Door werkzaamheden waarbij per abuis een verkeerde leiding werd doorgezaagd is een groot gaslek ontstaan bij een pand in Winkelcentrum Dauwendaele aan de Vrijlandstraat in Middelburg. Het winkelcentrum is voor de zekerheid geheel ontruimd. Rond 15.30 uur kon publiek weer veilig naar binnen.

17 uur geleden
Boom vermorzelt clubhuis, herstel kan nog wel even duren

MIDDELBURG – Na een stormachtige nacht kregen de leden van Scouting Lutemgroep donderdag van de gemeente het bericht dat er schade was aan hun clubhuis. Het gebouw op het Seisbolwerk is geraakt door een grote es en daardoor is het dak en de bovenverdieping zwaar beschadigd. “Alsof een reus zijn vuist in het dak geplant heeft,” zegt Marielja ten Bruggencate, penningmeester van de scoutinggroep.

18 uur geleden
Ook deze winter ‘Parkconcerten’ van de Zeeuwse Concertzaal

MIDDELBURG - De parkconcerten die de Zeeuwse Concertzaal afgelopen zomer in het Molenwaterpark organiseerde, waren bijzonder succesvol. Alle reden om daar mee door te gaan op de zondagmiddagen in de zomer van 2022. Daar is al een vergunning voor aangevraagd bij de gemeente Middelburg. De parkconcerten staan voor ontmoetingen in een ongedwongen sfeer met een diversiteit aan muzieksoorten, laagdrempelig vanwege een lage entreeprijs en een verrassend programma van een uur zonder pauze. 

20 uur geleden
‘Samen in Zee’ ondersteunt en versterkt cultuur in Zeeland

MIDDELBURG – De culturele sector in Zeeland moet toekomstbestendig worden, vinden de Zeeuwse gemeentes. Door samen te werken, te verbreden en te vernieuwen kunnen de verschillende culturele instellingen in onze provincie een beroep doen op de Samen in Zee regeling, die uitgevoerd wordt door het College van Gedeputeerde Staten. 

23 uur geleden
Middelburg geeft gehoor aan oproep spoedopvang vluchtelingen

MIDDELBURG - In Middelburg worden vanaf vandaag met spoed ongeveer honderd vluchtelingen opgevangen. Het college van burgemeester en wethouders van Middelburg geeft aan het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) de ruimte om noodopvang in te richten. In overleg met Frans Lievens is Studio A58 aangeboden als opvanglocatie.

1 dag geleden
Auto raakt van weg op A58 bij Middelburg en eindigt in sloot: bestuurder gewond

MIDDELBURG - Een auto is afgelopen nacht op de A58 bij Middelburg van de weg geraakt en in de sloot beland. De bestuurder raakte hierbij gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

1 dag geleden
Politie zoekt getuigen van mishandeling op de Prinses Beatrixlaan

KOUDEKERKE - De politie doet zoekt getuigen van een mishandeling die plaats vond op maandag 11 oktober tussen 15.00 en 15.30 uur op het fietspad aan de Prinses Beatrixlaan. Een 16-jarige Vlissinger werd daar door een man mishandeld.

2 dagen geleden