Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Reimerswaal verplaatst activiteiten Nationale Sportweek vanwege slecht weer

Reimerswaal verplaatst activiteiten Nationale Sportweek vanwege slecht weer

YERSEKE - Vanwege de slechte weersvoorspelling voor vrijdag verplaatst de gemeente Reimerswaal de activiteiten in het kader van de Nationale Sportweek naar vrijdag 23 september.

De locatie blijft hetzelfde: het korfbalveld aan de Hogeweg in Yerseke. Vrijdagmiddag staat hier een stormbaan en een klein springkussen en er zijn sport- en spelvormen op het korfbalveld. Kinderen in de basisschoolleeftijd zijn van harte welkom. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. ‘Wij zorgen deze middag voor appeltje en water voor de deelnemers’, laat de gemeente weten. ‘Daarnaast serveren we stukjes komkommer en snoeptomaatjes. Deze gezonde tussendoortjes bij de activiteiten zijn er niet voor niets.’ Behalve de opening van de Nationale Sportweek staat deze activiteit ook in het teken van de start van de JOGG-aanpak in Reimerswaal. ‘Sinds kort is de gemeente aangesloten bij JOGG en gaan wij ons, net als ruim 210 andere gemeenten in Nederland, nog meer inzetten om de fysieke en sociale leefomgeving van de jeugd gezonder te maken. Hierbij gaan wij ons richten op de thema’s gezonde voeding, meer water drinken, meer bewegen, voldoende slaap/ontspanning en een rookvrije omgeving.’

Meer uit Reimerswaal

Hulpdiensten oefenen ongeval bij sluizen Hansweert

HANSWEERT - Het sluizencomplex bij Hansweert was maandag het decor voor een grote, multidisciplinaire oefening van de hulpdiensten. De brandweer, ambulancedienst, politie en Rijkswaterstaat namen deel aan een complex scenario in een van de, op dit moment in onderhoud zijnde, sluiskolken.

9 uur geleden
PvdA Kapelle en D66 Kapelle roepen provincie op vaste buslijn Wemeldinge te behouden

WEMELDINGE - De provincie Zeeland heeft in haar vernieuwde aanbestedingsplan voor het busvervoer in Zeeland nog steeds de huidige lijn door Wemeldinge geschrapt. Daartegen komen PvdA Kapelle en D66 Kapelle in opstand.

11 uur geleden
Feestelijk diner voor klanten Voedselbank dankzij rotary

GOES - Bij de Goederenloods Goes genoten 100 klanten van Voedselbank de Bevelanden, 70 volwassenen en 30 kinderen, donderdag van een feestelijk diner. Rotary clubs Goes de Bevelanden en Goes-Reimerswaal organiseerden dit diner in samenwerking met de Voedselbank. 

13 uur geleden
'Geen grote overtredingen' geconstateerd bij controle buitengebied Reimerswaal

KRUININGEN - Donderdag voerde de gemeente Reimerswaal een controle uit in de buitengebieden van Reimerswaal samen met de Regionale Uitvoeringsdienst Zeeland (RUD), waterschap Scheldestromen, Staatsbosbeheer en politie Zeeland-West-Brabant. Er zijn volgens de gemeente geen grote overtredingen geconstateerd.

1 dag geleden
Songs of Grace houdt zondagmiddag sing inn in Kapelle

KAPELLE - De band Songs of Grace houdt vanmiddag (zondag) vanaf 16.00 uur een gratis toegankelijke sing inn in de hervormde kerk in Kapelle.

2 dagen geleden
Knalfeest op Koningsdag bij Restaurant Café De Zwaan in Kapelle

KAPELLE - Bij Restaurant Café De Zwaan in Kapelle is het altijd gezellig. Ze hebben een mix van oud en nieuw, dus het voelt vertrouwd én modern.

3 dagen geleden
Bizar ongeval: 15-jarige crasht auto en eindigt ondersteboven in Yerseke

YERSEKE - De auto die gisteren over de kop vloog in Yerseke werd door een 15-jarige jongen bestuurd. De puber raakte niet gewond bij het ongeval.

3 dagen geleden