Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Reimerswaal doet mee aan Nationale Sportweek én JOGG

Reimerswaal doet mee aan Nationale Sportweek én JOGG

YERSEKE - Vrijdag opent de gemeente Reimerswaal de Nationale Sportweek van 14.30 tot 17.30 uur op het korfbalveld in Yerseke. Deze middag staat er een leuke stormbaan en een klein springkussen, maar zijn er ook leuke sport- en spelvormen op het korfbalveld. Kinderen in de basisschoolleeftijd zijn van harte welkom. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

‘Wij zorgen deze middag voor appeltje en water voor de deelnemers’, laat de gemeente weten. ‘Daarnaast serveren we stukjes komkommer en snoeptomaatjes. Deze gezonde tussendoortjes bij de activiteiten zijn er niet voor niets.’ Behalve de opening van de Nationale Sportweek staat deze activiteit ook in het teken van de start van de JOGG-aanpak in Reimerswaal. ‘Sinds kort is de gemeente aangesloten bij JOGG en gaan wij ons, net als ruim 210 andere gemeenten in Nederland, nog meer inzetten om de fysieke en sociale leefomgeving van de jeugd gezonder te maken. Hierbij gaan wij ons richten op de thema’s gezonde voeding, meer water drinken, meer bewegen, voldoende slaap/ontspanning en een rookvrije omgeving.’ 

De Reimerswaalse wethouders Ad Meeuwsen en Martien van Overloop zijn om 15.30 uur aanwezig om officieel het startsein te verzorgen van zowel de Nationale Sportweek als de JOGG-aanpak in Reimerwaal.

Meer uit Reimerswaal

Drukte bij muziekavond leerlingen Wim Steenbakker in Wemeldinge

WEMELDINGE - Ondanks het slechte weer was het vrijdag volop lente in het Dorpshuis De Wemel in Wemeldinge. Daar kwamen meer dan tweehonderd muziekliefhebbers bijeen om te genieten van diverse optredens van de leerlingen van Wim Steenbakker.

1 uur geleden
Jan Eversdijk uit Kruiningen verrast met lintje

KRUININGEN - Zaterdagavond is Jan Eversdijk uit Kruiningen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

1 dag geleden
Motorrijdster komt ten val in Yerseke en moet naar ziekenhuis

YERSEKE - Op de Burenpolderweg in Yerseke is zondagavond een motorrijdster gewond geraakt bij een val. Ze is naar het ziekenhuis gebracht.

1 dag geleden
Vier de vakantie met spel archery tag in Yerseke

YERSEKE - Dinsdag (23 april) kunnen kinderen in Yerseke het spel archery tag spelen.

1 dag geleden
Dronken automobilist belandt in de berm na eenzijdig ongeluk op de A58

KAPELLE - Een dronken automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag van de weg geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de A58. Bij het ongeluk raakte niemand gewond. De man heeft een tijdelijk rijverbod opgelegd gekregen.

2 dagen geleden
Op zoek naar Jacobus Pieter Griep uit Yerseke

YERSEKE - Henk Goedbloed is op zoek naar nakomelingen van Jacobus Pieter Griep en zijn vrouw Santje. 

2 dagen geleden
Personenauto raakt van de weg op de A58 vlakbij afrit Rilland: Eén gewonde

RILLAND- Op de A58, vlakbij afrit Rilland, is zaterdagmorgen een personenauto van de weg geraakt. Dit gebeurde op de rechter rijbaan richting Vlissingen. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Eén persoon raakte bij het ongeval gewond. Hoe het kwam dat de auto van de weg raakte is onbekend. 

3 dagen geleden