Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Recreatief zwemmen voor kinderen in gemeentelijke zwembaden weer mogelijk

Recreatief zwemmen voor kinderen in gemeentelijke zwembaden weer mogelijk

THOLEN - Met ingang van maandag 6 juli gaat in de gemeentelijke zwembaden De Spetter in Tholen en Hestinge in Sint-Maartensdijk het recreatief zwemmen van start voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar. Zij dienen in het bezit te zijn van een zwemdiploma. 

Om te voorkomen dat het te druk wordt in de baden, wordt het recreatief zwemmen aangeboden in tijdsblokken. Er is in de huidige omstandigheden gekozen voor deze leeftijdscategorie omdat op deze manier een groot deel van de doelgroep gebruik van de zwembaden kan maken. "Door alleen deze leeftijdscategorie toe te laten kunnen er per tijdsblok 100 kinderen op het zwembad worden toegelaten. Als dit goed gaat, kan dit aantal nog worden verhoogd naar 120 tot 150 kinderen", laat de gemeente Tholen weten.

Kinderen die geen zwemdiploma hebben, kunnen niet toegelaten worden in het zwembad. Dat betekent ook dat het peuterbad voorlopig niet open gaat. Banen zwemmen blijft mogelijk en is voor iedereen toegankelijk. Hiervoor liggen de inschrijflijsten op de zwembaden.

Op de gemeentelijke website is alle informatie omtrent de openingstijden, tarieven, voorverkoop en online reserveren te vinden.

Meer uit Tholen

Automobilist ziet fietser over het hoofd op oversteekplaats Grindweg

THOLEN - Een fietser is maandagmiddag aangereden door een auto op de Grindweg. Het ongeval gebeurde op de oversteekplaats ter hoogte van het Terreplein. De fietser wilde oversteken en werd over het hoofd gezien door de automobilist, die vervolgens de persoon aanreed.

11 uur geleden
Stavoord6 sluit culinaire avond af met gulle opbrengst van 7290 euro

SINT-ANNALAND - Afgelopen vrijdagavond 1 december schitterde restaurant Buutengaets in Sint-Annaland als het toneel van een onvergetelijke culinaire avond, georganiseerd door Stichting Stavoord6. Het restaurant, tot de nok toe gevuld, bruiste van positieve energie en gezelligheid.

13 uur geleden
Gezellige en muzikale Sinterklaasconcert met Concordia [FOTOALBUM]

THOLEN - Afgelopen zaterdag verwelkomde Muziekvereniging Concordia Sinterklaas en zijn vrolijke pieten voor het jaarlijkse Sinterklaasconcert in hun eigen muziekgebouw. De zaal stond vol en jong en oud genoten van het gezellige en muzikale feest.

16 uur geleden
Mogelijk wolf actief op Tholen, minstens drie schapen gedood [UPDATE]

SINT-MAARTENSDIJK/POORTVLIET - In de buurt van Sint-Maartensdijk is zondagochtend mogelijk een wolf gezien. Een schaap is aangevallen en moest worden ingeslapen vanwege zijn verwondingen. Ook in de Weihoek van Poortvliet zijn twee dode schapen gevonden.

19 uur geleden
Thoolse brandweer ingezet voor 'zeer grote brand' in drie woningen [UPDATE]

BRUINISSE/THOLEN - De brandweer uit Sint-Annaland en Sint Philipsland zijn zondagmiddag uitgerukt voor een uitslaande brand in een tussenwoning in Bruinisse. De brand begon op de bovenverdieping en heeft zich verspreid naar twee andere woningen. Volgens de brandweer gaat het om een 'zeer grote brand'.

1 dag geleden
Militaire oefening op Tholen voor offensieve aanval vanuit het water

THOLEN - Tholen wordt op 4 en 5 december gebruikt als oefenterrein voor de militairen in opleiding van de Koninklijke Marine. Ze gaan een offensieve aanval vanuit het water simuleren. Dus als je een militair tegenkomt, geen paniek. De oefening zal geen invloed hebben op het normale (vaar)verkeer.

1 dag geleden
Op de werkvloer bij Marie-Louise: 'Je kunt niets vergelijken met de thuiszorg' [OP DE WERKVLOER]

Wie kan er mooier vertellen over zijn vak dan degene die er dagelijks mee bezig is. Waar komt zijn of haar liefde voor het vak vandaan? Waarom hebben ze voor dit beroep gekozen? Wat is er nou zo mooi aan het vak? En hoe ziet een werkdag er eigenlijk uit? Deze week: Marie-Louise Moerland van Schutse Zorg Tholen.

1 dag geleden