Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Recordaantal deelnemers Borsele Sloepoort Cup toernooi

Recordaantal deelnemers Borsele Sloepoort Cup toernooi

NIEUWDORP - De Borsele Sloepoort Cup commissie van de SV Nieuwdorp organiseert in de 3e en 4e week van augustus en op zaterdag 16 september diverse BSC toernooien.

De organisatie is heel tevreden over het aantal deelnemers, t.w. vijfendertig verdeeld over vier categorien. Een record! Dat komt vooral door de uitbreiding van het toernooi met een vrouwen toernooi op vrijdag 25 augustus.

Allereerst zijn er zestien 1e selecties van Zeeuwse 2e, 3e en 4e klassers, deze zijn verdeeld in een A en B categorie. Opvallend is vooral het aantal deelnemers uit Zeeuws Vlaanderen: Steen, Philippine en Terneuzen in de A poule; Spui en Zaamslag in de B categorie. Steen en Zaamslag doen voor de 1e keer mee. Voor Terneuzen zijn het de eerste stappen in het zaterdag voetbal; zij werden kampioen in zondag 3A en gaan nu naar zaterdag 2G

In het wedstrijden schema zitten een aantal zeer interessante wedstrijden.

Voorronde A categorie: Dinsdag 15 augustus 18.45 uur: Poule A1: Steen; Arnemuiden; Terneuzen en Bruse Boys. Wedstrijden: Steen-Arnemuiden en Terneuzen-Bruse Boys; Woensdag 16 augustus 18.45 uur: Poule A2: Walcheren; MZC 11; Philippine; Zeelandia Middelburg. Wedstrijden: Walcheren-Philippine en MZC 11-Zeelandia Middelburg; Zaterdag 19 augustus 14.00 uur: Wedstrijden: Winnaars poule A2 en Verliezers Poule A2; 18.00 uur: Wedstrijden:  Winnaars poule A1 en Verliezes poule A1

Voorronde B categorie: Dinsdag 22 augustus 18.45 uur: Poule B1: Nieuwdorp; Meeuwen; Spui. W5: Nieuwdorp-Lebo en W6: Meeuwen-Spui; Woensdag 23 augustus 18.45 uur: Poule B2: Zaamslag; Patrijzen; Noad 67; HKW 21. W7: Zaamslag- HKW en W8: Noad 67- Patrijzen; Zaterdag 26 augustus 14.00 uur: Winnaar W7- Winnaar W8 en Verliezer W7-Verliezer W8; Zaterdag 26 augustus 18.00 uur: Winnaar W5-Winnaar W6 en Verliezer W5-Verliezer W6

Na afloop van dit toernooi organiseert de Evenementen Commissie een muzikale Feestavond.

Tussendoor op vrijdagavond 25 augustus is het de beurt aan vrouwen-voetbal. Maar liefst 8 elftallen hebben zich hiervoor aangemeld. Zij zijn verdeeld in twee poules van 4; na hun poule wedstrijden eindigt het toernooi met de finale tussen de twee poule winnaars. Deelnemers: Poule Vr A: Nieuwdorp/Patrijzen Vr1; DwO15/Apollo 69 /Luctor/Heinkenszand Vr2;Terneuzen Vr1 en HKW 21 Vr1; Poule Vr B: Dks Vr 1; SVOD vr1; DwO 15/Apollo69/Luctor/Heinkenszand Vr1 en Graauw/HVV 24 Vr1.

Tot slot melden we u nu alvast het BSC G toernooi op zaterdag 16 september. Elf deelnemers en de Zeeuwse Muzikanten zullen acte de presence geven. Verdere informatie volgt later.

Meer uit Beveland

Bouw brandweerkazerne Goes is begonnen

GOES - De bouw van de nieuwe brandweerkazerne Goese Poort, aan de 's-Heer Hendrikskinderendijk in Goes, is begonnen. Woensdag gaven wethouder Joan Veldhuizen van de gemeente Goes en directeur Joke Gaemers van de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) het startsein door symbolisch de eerste paal van de kazerne de grond in te slaan.

2 uur geleden
Jaarlijkse Dodenherdenking en kranslegging Colijnsplaat

COLIJNSPLAAT - Programma Dodenherdenking Colijnsplaat 4 mei 2024

17 uur geleden
Hertenkamp 's-Heerenhoek in handen van dorpsbewoners

's-HEERENHOEK - "We hebben er een paar huisdieren bijgekregen", vertelt Elina Janse uit 's-Heerenhoek. Met haar buurman René Ars heeft ze het beheer van het hertenkamp, bij hen om de hoek, overgenomen van de gemeente Borsele. Bij het ondertekenen van het contract dinsdag deden ze ook nieuwe plannen uit de doeken. "We willen het hertenkamp uitbreiden met extra dieren en meer ruimte en een natuurlijke drinkpoel aanleggen."

22 uur geleden
Hoedekenskerke herdenkt op 4 mei

HOEDEKENSKERKE - Op zaterdag 4 mei zullen ook in Hoedekenskerke de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en militaire handelingen nadien worden herdacht. 

1 dag geleden
Afsluitingen N57 Oosterscheldekering uitgesteld

KAMPERLAND - Op donderdag 2, maandag 6 en woensdag 8 mei is de N57 van De Banjaard (Kamperland) tot de Kraaijensteinweg (Westenschouwen) tussen 9.00 en 15.00 uur een half uur afgesloten, vanwege werkzaamheden aan de Oosterscheldekering.

1 dag geleden
Gratis ambachtelijke moederdagappelkruimeltaart van de Smulkamer in Goes voor Vrienden van de Bode

GOES - Zondag 12 mei is het Moederdag en dankzij de Smulkamer in Goes kun je je moeder een overheerlijk cadeau geven: een verse, ambachtelijke roomboter appelkruimeltaart. En nog feestelijker: Vrienden van de Bode krijgen zo'n zespersoonstaart gratis!

1 dag geleden
Wereldberoemd schrijverspaar Nicci French bezoekt Goes

GOES - Vrijdag 10 mei komt het wereldwijd succesvolle, Britse schrijversduo Nicci French naar Goes voor de promotie van hun nieuwe boek.

1 dag geleden