Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ravage na eenzijdig ongeval op Koudekerkseweg

Ravage na eenzijdig ongeval op Koudekerkseweg

VLISSINGEN - Rond 1:45 uur is een auto tegen een stoplicht gereden op de Koudekerkseweg. De auto kwam met grote snelheid vanaf de Spuikomweg en raakte het voetgangersstoplicht, een verkeersbord, verloor een wiel en kwam enkele honderden meters verder ondersteboven tot stilstand. 

Volgens getuigen hebben de inzittenden, drie mannen waarvan één hinkend, de gehavende auto verlaten en zich rennend via het park tegenover het ziekenhuis uit de voeten gemaakt. De politie heeft het gebied afgezet en voert onderzoek uit. Naar de voortvluchtige mannen wordt gezocht met behulp van speurhonden. In het autowrak zijn twee flessen lachgas aangetroffen.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Vlissingen

Onze Lieve Vrouwekerk aan de Singel staat te koop

VLISSINGEN - De Rooms-Katholieke kerk aan de Singel en de naastgelegen pastorie staan te koop. Zowel de kerk als de pastorie hebben te kampen met flink wat achterstallig onderhoud. De Heilige Maria Parochie Walcheren is nog op zoek naar de passende ruimte om met ingang van volgend jaar kerkdiensten in Vlissingen te blijven houden.

11 uur geleden
Vlissingse geslagen bij poging tot straatroof, politie zoekt getuigen

VLISSINGEN - Op de kruising van de Bloemenlaan met de President Rooseveltlaan in Vlissingen probeerde een man zaterdagavond de tas van een fietsster te stelen. De 47-jarige vrouw uit Vlissingen is hierbij flink geslagen, aldus de politie. Zij vraagt getuigen zich te melden.

14 uur geleden
‘Het kroegleven in Vlissingen vond ik altijd wel gezellig’

VLISSINGEN - Helge Prinsen portretteert in de rubriek ‘Ik ben Vlissingen’ elke week een van haar stadsgenoten. Met haar korte portretten wil ze bekende en minder bekende Vlissingers in de schijnwerpers zetten en zo een mooi beeld van de stad schetsen waar zij is geboren en getogen.DOOR HELGE PRINSENFrans ‘Rooie Frans’ Schrijnemakers (79). Samenwonend. Geboren in Roermond. Van beroep landmeetkundige. “Maar het laatste wat ik deed was een hotelletje in Middelburg”.“Zelf heb ik 23 jaar in jachthaven Michiel de Ruyter gewoond. Ook de halve wereld afgezeild. Een boot is een ideaal huis. Je hebt alle vrijheid en kunt weg wanneer je zin hebt.”“Mooiste was dat je na terugkomst van een reis weer de haven binnenvoer. Vanwege mijn gezondheid heb ik helaas een punt achter het zeilen moeten zetten. Was wel een klap.”“Het kroegleven in Vlissingen vond ik altijd wel gezellig. Soif. Flying Dutchman. Astoria. Leuke tenten. Op cultureel gebied het straatfestival. De tijd nog van Verhagen en Deelder.” “Vorig jaar augustus kwam ik over uit de Filipijnen waar ik woon. Voor een maand. Maar toen kwam de lockdown. Kon niet meer terug. Nog steeds. Zit ‘gevangen’ in Vlissingen”.“Heb daarom een ‘weggooiauto’ gekocht. Om een beetje mobiel te zijn voor zolang ik hier nog ben. Verder hou ik van cryptogrammen, sudoku’s en muziek. Jazz. Mahler. Bach.” “Gelukkig mag ik het huis van een oude Engelse zeilvriend gebruiken. Mijn nabije toekomst hangt af van dat klotevirus. Ja, natuurlijk. Als ik morgen een ticket krijg, ben ik weg.”[n]

15 uur geleden
Eigenaar krijgt Middelburgse fietsendief te pakken

OOST-SOUBURG - Een inwoner van Groot-Abeele heeft donderdagavond de dief van zijn fiets te pakken gekregen. Deze Middelburger is overgedragen aan de politie.

4 dagen geleden
‘Ik ben veel bezig met het klimaat en zo’

VLISSINGEN – Het jongeren campagneteam van Schoon Zeeland gaat de komende weken naar strandbezoekers toe om hen welkom te heten en informatie te geven over zwerfafval. De aftrap was vrijdag op het Nollestrand in Vlissingen. Het team is van woensdag tot en met zondag van 12 tot 16 uur aanwezig.

5 dagen geleden
Crowdfunding moet mozaïeken Britannia redden

VLISSINGEN - Ook het Koninklijk Zeeuwsch Genootschap der Wetenschappen zet zich in voor het behoud van de mozaïeken van Britannia. “Wij zetten ons in voor het behoud van Zeeuws erfgoed in de breedste zin van het woord”, verduidelijkt voorzitter Peter van Druenen. “En daar horen deze iconische mozaïeken uiteraard ook bij.”

6 dagen geleden
Is er nog hoop voor de mozaïeken van Britannia?

VLISSINGEN - Het is bepaald niet de eerste keer dat er actie wordt gevoerd voor het behoud van de mozaïeken van hotel Britannia. Eerder beloofde projectontwikkelaar AVV dat de mozaïeken behouden zouden blijven en geïntegreerd zouden worden in de nieuwbouw van het hotel. Maar die belofte is inmiddels gebroken. Erfgoedvereniging Heemschut maakt zich nu sterk om een definitieve oplossing voor de mozaïeken te vinden.

6 dagen geleden