Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ravage in Hobeinstraat na ongeval

Ravage in Hobeinstraat na ongeval

VLISSINGEN - De Hobeinstraat in Vlissingen is donderdagavond om 20:45 uur veranderd in een ravage als gevolg van een botsing waarbij drie auto’s betrokken waren.

De botsing vond plaats ter hoogte van de Verkuijl Quakkelaarstraat. Over de toedracht is nog niks bekend gemaakt. Door de klap lagen er overal brokstukken op de weg. Naast een ambulance werd ook de brandweer ter plaatse gestuurd. Deze heeft assistentie verleend. Meerdere betrokkenen zijn nagekeken door het ambulancepersoneel, maar voor zover bekend raakte er niemand gewond. De politie heeft kort onderzoek gedaan in de Hobeinstraat. Hierna is een bergingsbedrijf opgeroepen om de voertuigen weg te slepen.

1 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

wvberend 3 weken geleden
Zo die zijn wij voorlopig kwijt met hu gescheur door de binnenstad...

Meer uit Vlissingen

IJsje voor eindexamenscholieren

De bijna 4000 Zeeuwse scholieren die dit jaar eindexamen doen, ontvangen als succeswens een ijsje van de provincie Zeeland. 

15 uur geleden
Scheldeloodsenkoor viert vijftigjarig bestaan met boek

VLISSINGEN - Al vijftig jaar trekt het Scheldeloodsenkoor al shanty-zingend de wereld rond. Tijd voor een groot feest, zou je denken, maar dat zat er vanwege de coronapandemie niet in. In besloten kring is het boek ‘Koor op koers. Het Scheldeloodsenkoor een halve eeuw zingend de wereld rond’. Het oudste shantykoor van Nederland wil in augustus volgend jaar nog eens uitgebreid stil staan bij het jubileum.

15 uur geleden
Jongen gewond bij schietpartij Souburg, vijf jongens gearresteerd

OOST-SOUBURG - De politie heeft 5 jongens gearresteerd voor de schietpartij in Oost-Souburg maandag. Hierbij raakte een jongen gewond.

16 uur geleden
‘Je ziet ook ineens mensen van vroeger terugkomen’

VLISSINGEN - Helge Prinsen portretteert in de rubriek ‘Ik ben Vlissingen’ elke week een van haar stadsgenoten. Met haar korte portretten wil ze bekende en minder bekende Vlissingers in de schijnwerpers zetten en zo een mooi beeld van de stad schetsen waar zij is geboren en getogen.

18 uur geleden
Schietpartij in Oost-Souburg

OOST-SOUBURG - In de Iepenstraat in Oost-Souburg heeft vanmiddag op klaarlichte dag een schietpartij plaatsgevonden.

1 dag geleden
Splinterpartij Vlissings Belang gaat op in POV

VLISSINGEN - Splinterpartij Vlissings Belang gaat in zijn geheel op in de POV (Perspectief Op Vlissingen). Dat melden de beide partijen.

1 dag geleden
ZRTI: 40 jaar ervaring in radiotherapie

VLISSINGEN – Het Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI) biedt mensen met kanker hoogwaardige radiotherapie (bestraling) en persoonlijke aandacht in een aangename omgeving. Het ZRTI is gevestigd in Vlissingen en Roosendaal en behandelt jaarlijks zo’n 2000 mensen met kanker.  De locatie Vlissingen viert dit jaar haar 40-jarig bestaan. 

3 dagen geleden