Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Racoon geeft concert vanuit Paleis Soestdijk

Racoon geeft concert vanuit Paleis Soestdijk

GOES - Racoon geeft zondag 5 juli om 19.00 uur een concert via livestream vanuit Paleis Soestdijk.

De Goese band doet dat in samenwerking met concertorganisator Royal Park Live. 

Racoon zou vrijdag 10 juli in de tuin van het paleis een uitverkocht optreden geven, maar dat is vanwege de coronacrisis verplaatst naar vrijdag 9 juli volgend jaar. 

Stuczaal

Racoon speelt in de Stuczaal van het paleis. “Een unieke locatie voor een bijzonder concert.” 

Voorprogramma

Het is een volledig concert. Na afloop kunnen mensen vragen stellen aan de band. Het voorprogramma bestaat uit een rondleiding door het paleis. “We hebben ongelofelijk veel zin om weer op te treden. En dat dit kan op zo’n mooie locatie waar door de eeuwen heen geschiedenis is geschreven, maakt dit concert bijzonder. Alles via een livestream naar jullie toe, thuis op de bank met familie, vrienden en een drankje erbij”, zegt zanger Bart van der Weide op Facebook. 

Kaartjes

Voor de livestream zijn kaartjes te koop op de website van Royal Park Live.    

Meer uit Vlissingen

Rockabilly en Laura Evans in de Piek

VLISSINGEN - Podium de Piek heeft voor vrijdag 1 december een avondje vintage rock 'n roll geprogrammeerd. Zaterdag 2 december treedt de Britse singer-songwriter Laura Evans op in het poppodium.

6 minuten geleden
Verzakkingen op het spoor: Extra reistijd tussen Roosendaal en Vlissingen

VLISSINGEN - Als je per trein reist tussen Roosendaal en Vlissingen, moet je voorlopig rekening houden met een extra uur reistijd. Het spoor in verschillende delen van Zeeland is verzakt, wat resulteert in verminderde treinfrequenties. Bovendien is de toegestane snelheid voor de treinen die wel rijden beperkt tot veertig kilometer per uur. Deze verzakkingen zijn het gevolg van aanhoudende regenval in de afgelopen dagen.

19 uur geleden
Schrijfster Miriam Toews bezoekt Film by the Sea

VLISSINGEN - Film by the Sea presenteert de FbtS+ voorstelling: All my Puny Sorrows in aanwezigheid van schrijfster Miriam Toews, de schrijfster van het boek waar de film op is gebaseerd, op donderdag 30 november om 19.30 uur.

19 uur geleden
Sloop bunkers Prins Hendrikweg in volle gang

VLISSINGEN - De sloop van de bunkers aan de Prins Hendrikweg is in volle gang en wordt nog voor het einde van het jaar afgerond. De bunkers die deel uitmaakten van een hospitaalcomplex uit de Tweede Wereldoorlog werden eerder dit jaar gevonden en bleken al voor een deel gesloopt. 

19 uur geleden
Gemeente gaat Basaltkade opknappen

VLISSINGEN - De gemeente Vlissingen heeft geld uitgetrokken om de Basaltkade op te knappen. De werkzaamheden beginnen volgend jaar. “Maar het zal nog wel tot 2025 duren voordat de eerste schepen er kunnen afmeren," vertelt wethouder Sal Cracau.

21 uur geleden
Lezing over de Zeeuwse Lijn in Museum Scheldewerf

VLISSINGEN - De spoorlijn tussen Roosendaal en Vlissingen bestaat dit jaar honderdvijftig jaar. In 1873 werd het samen met het gereedkomen van de haven- en kanaalwerken in Vlissingen groots gevierd. Jan van Malen geeft op vrijdag 1 december om 20 uur een lezing over de Zeeuwse Lijn in de bovenzaal van Museum Scheldewerf.

1 dag geleden
Graf oorlogsveteraan Visbeen in ere hersteld

MIDDELBURG - Precies 79 jaar nadat hij nabij West-Souburg is gesneuveld werd afgelopen donderdag op de begraafplaats van Middelburg een kleine herdenking gehouden voor Jacob (Jaap) Visbeen. Sergeant Visbeen zat bij de Prinses Irenebrigade en kwam in 1944 op Walcheren terecht. Hij kwam om het leven bij het ruimen van mijnen langs het Kanaal door Walcheren ter hoogte van West-Souburg.

1 dag geleden