Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Rabobank-directeur opvolger Loes Meeuwisse bij Goes Marketing

Rabobank-directeur opvolger Loes Meeuwisse bij Goes Marketing

GOES - Directeur Frank Capel van de Rabobank Oosterschelde is de nieuwe voorzitter van de stichting Goes Marketing.

Hij volgt de Goese wethouder Loes Meeuwisse op, die woensdag 18 december als burgemeester van de gemeente Noord-Beveland wordt geïnstalleerd. Capel is sinds juni van dit jaar directeur van de Rabobank Oosterschelde.

Basis

De bank maakt sinds het begin van de stichting in 2012 deel uit van het algemeen bestuur waarin allerlei partijen zijn vertegenwoordigd. Capel is deze zomer ook toegetreden tot het bestuur van Goes Marketing. “Met een professioneel bureau, bestuur en het activiteitenplan tot 2022 ligt er een goede basis om Goes nog meer en beter op de kaart te zetten”, zegt hij.

Leeuwendeel

Het college van burgemeester en wethouders wilde niet opnieuw een collegelid benoemen in het bestuur. De gemeente Goes verstrekt met ruim drie ton het leeuwendeel van de subsidie en wil daarom meer afstand nemen. Een onderzoeksbureau heeft dat vorig jaar in een evaluatie ook geadviseerd. In het rapport staat dat ‘de stichting soms ook nee moet kunnen zeggen’ tegen de gemeente.

Evenementen

Goes Marketing wil met artikelen, brochures, campagnes en evenementen de naamsbekendheid van Goes als woon- en werkstad vergroten.  


 

Meer uit Beveland

Tjorven Lagrou wint EK handboogschieten in Ovezande

OVEZANDE - Tjorven Lagrou uit België is afgelopen weekeinde Europees kampioen handboogschieten geworden. 

2 uur geleden
Wandelen met alpaca`s nu ook in Schore

SCHORE - Het kriebelde al een tijdje maar op de open dag van zorgboerderij Rust na Onrust, waren de alpacawandelingen met bezoekers zo leuk en succesvol dat Felix Antheunisse, Rima Ventevogel en Lisa Dorrepaal besloten om dat vaker te doen.

2 uur geleden
Flinke schade bij ongeval

S GRAVENPOLDER - Een auto heeft zaterdagmiddag flinke schade opgelopen nadat deze op een vluchtheuvel botste. Er raakte niemand gewond bij het ongeluk

2 dagen geleden
Zomeravond-orgelconcert in de Nicolauskerk in Wolphaartsdijk

WOLPHAARTSDIJK - Op dinsdag 23 augustus is er een orgelconcert op het historische Van Dam-orgel in de Nicolauskerk in Wolphaartsdijk. 

2 dagen geleden
Gewonde (18) bij mogelijke steekpartij Goes

GOES - Bij een mogelijke steekpartij in Goes is gisteravond een 18-jarige man gewond geraakt. Het slachtoffer, een inwoner uit Kapelle, is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

2 dagen geleden
Brandweer rukt uit voor woningbrand

‘S-HEER HENDRIKSKINDEREN - De brandweer is afgelopen nacht uitgerukt voor een middelbrand in ‘s-Heer Hendrikskinderen. In een vrijstaande woning was brand uitgebroken.

2 dagen geleden
Kermis in Goes is geopend; week lang vertier in binnenstad

GOES - Kijkers waren er vrijdagmiddag al volop om te zien hoe de kermisexploitanten in Goes de laatste voorbereidingen troffen bij hun attracties. Om 15.00 uur is de kermis in de binnenstad officieel geopend en kan het publiek ook alle attracties uitproberen. 

3 dagen geleden