Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

PvdA en GroenLinks online in gesprek met Goesenaren

PvdA en GroenLinks online in gesprek met Goesenaren

GOES - PvdA en GroenLinks gaan maandagavond (31 januari) digitaal in gesprek met Goesenaren om te horen wat er bij hen in de omgeving leeft en verbeterd kan worden. 

‘Hiervoor organiseren we een zoom-bijeenkomst tussen 19.30 uur en 21.00 uur’, laten de Goese fracties weten. ‘Als wij denken aan de toekomst van de gemeente Goes, dan denken we bijvoorbeeld aan verkeersveiligheid. De schoolgaande jeugd van Kloetinge ervaart regelmatig problemen op de Buys Ballotstraat. Helaas blijkt het vrachtwagenverbod weinig veiligheid op te leveren. In onze gemeente zijn er meer gevaarlijke verkeerssituaties die onze aandacht verdienen.’

De partijen noemen verder onder meer voorzieningen voor de jeugd, ouderenvraagstukken, het vinden van een betaalbare en prettige woning, groenbeheer en toerisme als gespreksonderwerpen. ‘Maar bovenal willen we het gesprek met de inwoners aan, om te horen welke zaken zij belangrijk vinden en welke gezamenlijke oplossingen zij zien.’

Aanmelden voor 28 januari via [email protected]. ‘Geef hierbij aan over welk onderwerp of juist locatie u graag wilt praten, dan kunnen we hier ruimte voor maken.’

Meer uit Beveland

Profibike Goes: Nieuwe winkel met bekend gezicht

GOES - Heel goed bereikbaar, direct naast een afrit van de A58 bij Goes kun je sinds een jaar terecht bij Profibike. Raoul de Regt is de vestigingsmanager van deze fietsenwinkel en ziet veel bekenden als klant de winkel binnenstappen.

1 uur geleden
Hennepkwekerij met 173 planten ontdekt in Buys Ballotstraat Goes

GOES - In een woning aan de Buys Ballotstraat in Goes heeft de politie donderdagmiddag een hennepkwekerij met 173 planten aangetroffen.

3 uur geleden
Landelijke pinstoring zorgt voor lange rijen en drukte

BEVELAND - Door een landelijke pinstoring is er een flinke drukte ontstaan in supermarkten en andere winkels. Rond 18.00 uur kwamen er duizenden meldingen binnen op AlleStoringen.nl. 

16 uur geleden
Groene wimpel en zes blauwe vlaggen voor Noord-Beveland

WISSENKERKE - Ook dit jaar doet Noord-Beveland het goed tijdens de uitreiking van de Blauwe Vlag. Binnen de gemeente ontvangen vijf jachthavens de Blauwe Vlag, waarvan een met de Groene Wimpel. Ook het Banjaardstrand bij Kamperland krijgt een Blauwe Vlag. 

1 dag geleden
Hevige regenval veroorzaakt wateroverlast in Borssele

BORSSELE - Vanuit verschillende plaatsen in Zeeland komen meldingen binnen van wateroverlast door de langdurige regenval. Onder meer in Borssele is de brandweer in actie gekomen.

1 dag geleden
Jaarmarkt Borssele belooft zaterdag spectaculaire demonstraties

BORSSELE - Het dorpshart van Borssele is zaterdag weer het sfeervolle decor van de gezellige jaarmarkt.

1 dag geleden
Hoedekenskerke behoudt haar basisschool, De Regenboog verhuist naar andere onderwijskoepel

HOEDEKENSKERKE - Goed nieuws in Hoedekenskerke. Na zo'n anderhalf jaar van onzekerheid is het definitief: basisschool De Regenboog blijft bestaan. 

2 dagen geleden