Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Publiek welkom bij uitreiking 3FM Awards

Publiek welkom bij uitreiking 3FM Awards

UTRECHT (ANP) - De uitreiking van de 3FM Awards wordt gebruikt voor een nieuw Fieldlab-proefevenement met publiek. Volgende week donderdag zijn in totaal duizend mensen welkom in TivoliVredenburg in Utrecht, heeft NPO 3FM dinsdag bekendgemaakt. De kaartverkoop start woensdag.

"Ik ben heel blij dat we met 3FM een bijdrage kunnen leveren aan het onderzoek dat Fieldlab doet met diverse evenementen", reageert zendermanager Sharid Alles. Zij juicht alle initiatieven die ervoor zorgen dat evenementen weer mogelijk zijn en de poppodia te openen van harte toe en wil daar ook aan bijdragen. "Daarom is 3FM in gesprek gegaan met Fieldlab en zijn we blij dat de awardshow het volgende Fieldlab-pilotevenement wordt."

De awardshow stond al in het teken van "licht aan het einde van de tunnel", gaat Alles verder. "Dat we na dit zware jaar de Nederlandse popmuziek kunnen vieren met ons geliefde publiek erbij, dat voelt fantastisch en maakt ons trots."

Net als bij eerdere Fieldlab-proefevenementen moeten bezoekers eerst negatief testen op het coronavirus voordat ze naar binnen mogen. Tijdens de show treden Son Mieux en The Vices op. Andere optredens van Chef'Special met het Metropole Orkest, Krezip, Nana Adjoa en Froukje zijn al eerder opgenomen en worden op schermen getoond.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Entertainment

Podcast Deventer Mediazaak meer dan 100.000 keer beluisterd

DEVENTER (ANP) - De podcast De Deventer Mediazaak, een zesdelige reeks van Argos, is twee weken na de lancering van de laatste aflevering al meer dan 100.000 keer beluisterd. Dat heeft producent BIND vrijdag gemeld. Ondertussen zijn meer dan 250.000 mensen aan de serie begonnen, maar ze hebben nog niet alle delen beluisterd.

13 minuten geleden
Raad voor Cultuur: bijna 500 miljoen extra nodig voor de sector

'DEN HAAG (ANP) - Een investering in de culturele sector levert een belangrijke bijdrage aan het economische en maatschappelijk herstel na de huidige coronacrisis. Om deze aanjaagfunctie van de culturele sector goed te benutten is jaarlijks 477 miljoen euro extra nodig. Dat concludeert de Raad voor Cultuur in een brief aan informateur Tjeenk Willink.

1 dag geleden
Miss Montreal voegt zich bij The Streamers

DEN HAAG (ANP) - Supergroep The Streamers breidt uit. Het collectief van Nederlandse artiesten verwelkomde woensdag Miss Montreal in de band.

1 dag geleden
Omroepen en zenders slaan handen ineen op zoek naar divers talent

AMSTERDAM (ANP) - De belangrijkste platforms uit de Nederlandse audiovisuele sector hebben de handen ineengeslagen voor een uniek talentontwikkelingstraject: Generation Inclusion. Op de website van dit project, die vanaf woensdagmiddag online staat, kan iedere jonge maker met een goed idee voor een film of een serie zich melden.

1 dag geleden
Madame Tussauds: Testen voor Toegang werkt niet voor ons

AMSTERDAM (ANP) - Madame Tussauds in Amsterdam doet in het vervolg niet meer mee aan pilotdagen van Testen voor Toegang. Dat zei de directeur nadat hij zag dat 20 procent van de kaarten voor de pilot aankomende zaterdag zijn verkocht. Hij denkt dat bezoekers niet naar het wassenbeeldenmuseum willen, omdat de coronatestlocaties in de buurt bijna vol zitten.

1 dag geleden
Nieuwe Nicci French komt binnen op derde plek Bestseller 60 

DEN HAAG (ANP) - Het nieuwe boek Wie niet horen wil van schrijversduo Nicci French is deze week goed ontvangen. Met een derde plaats in de Bestseller 60 is de psychologische thriller de hoogst genoteerde nieuwe titel in de lijst.

1 dag geleden
Theaters vinden toekomst heropening te onzeker

AMSTERDAM (ANP) - Het heropenen van de theaters is nog te onzeker, aldus Boris van der Ham, de voorzitter van de Vereniging van Vrije Theaterproducenten. Dinsdag presenteerde het kabinet een openingsplan waarin stapsgewijs staat welke coronamaatregelen wanneer kunnen worden losgelaten. Afhankelijk van de coronasituatie zouden nu op z'n vroegst vanaf 11 mei onder voorwaarden theaters, poppodia en musea weer open mogen.

1 dag geleden