Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

PSG-speler Gueye mist ook mogelijke finale door schorsing

PSG-speler Gueye mist ook mogelijke finale door schorsing

NYON (ANP) - Mocht Paris Saint-Germain de finale van de Champions League halen dan mist middenvelder Idrissa Gueye die wedstrijd. De speler van de Franse club kreeg een rode kaart voor een overtreding op Ilkay Gündogan in het eerste duel in de halve finale tegen Manchester City en is voor twee duels geschorst.

De Senegalees zal door de rode kaart in ieder geval al de returnwedstrijd van dinsdag missen. De disciplinaire commissie van de UEFA vond de overtreding echter 'ernstig ruw spel' en legde hem een extra duel schorsing op.

City won het eerste duel met 2-1.

Meer uit Voetbal

Anderlecht laat punten liggen bij Cercle, Club Brugge sluit aan

BRUGGE (ANP) - Anderlecht moet de koppositie in de play-offs om de Belgische landstitel nu delen met Club Brugge. De ploeg uit Brussel bleef in de uitwedstrijd tegen Cercle Brugge steken op een 1-1-gelijkspel. Eerder won Club Brugge met 3-0 bij Racing Genk.

5 minuten geleden
Voetbalsters Van de Donk en Egurrola met Lyon weer naar CL-finale

PARIJS (ANP) - De voetbalsters van Olympique Lyon staan wederom in de finale van de Champions League. Met Oranje-internationals Damaris Egurrola en Daniëlle van de Donk in de basis won de recordwinnaar ook het uitduel met Paris Saint-Germain (1-2), na de 3-2-zege van vorige week. Jackie Groenen speelde 84 minuten mee bij de thuisploeg, Lieke Martens viel in.

7 minuten geleden
Nederlanders Dallinga en Cissoko helpen Toulouse aan zege

TOULOUSE (ANP) - Thijs Dallinga en Ibrahim Cissoko hebben Toulouse in de Franse voetbalcompetitie aan een overwinning geholpen. Dankzij twee doelpunten van de Nederlanders, draaide het elftal van trainer Carles Martínez een achterstand in de uitwedstrijd tegen FC Lorient om: 1-2.

53 minuten geleden
Bologna pakt na rood Beukema punt in thuisduel met Udinese

BOLOGNA (ANP) - Bologna is er in de Serie A niet in geslaagd nummer 3 Juventus op de ranglijst te passeren. Het team van coach Thiago Motta kwam voor eigen publiek niet verder dan een gelijkspel: 1-1.

1 uur geleden
Koploper Arsenal boekt nipte zege in stadsderby bij Tottenham

LONDEN (ANP) - Arsenal heeft dankzij een krappe zege in de stadsderby tegen Tottenham Hotspur goede zaken gedaan in de Engelse titelstrijd (2-3). De koploper was in de eerste helft uiterst effectief, met drie treffers uit twee schoten op doel. Dankzij een eigen doelpunt van Pierre-Emile Højbjerg en goals van Bukayo Saka en Kai Havertz leidden de 'Gunners' al met 3-0 bij rust.

1 uur geleden
Courtois keert tegen Bayern München terug in selectie Real Madrid

MADRID (ANP/BELGA) - Thibaut Courtois is door trainer Carlo Ancelotti opgenomen in de selectie van Real Madrid voor de halve finale van de Champions League tegen Bayern München van dinsdag. De 31-jarige doelman liep in augustus een zware knieblessure op en kwam dit seizoen nog niet in actie.

1 uur geleden
Geen winnaar bij duel tussen RKC Waalwijk en FC Utrecht

WAALWIJK (ANP) - RKC Waalwijk heeft een punt overgehouden aan het thuisduel met FC Utrecht. De nummer 16 van de Eredivisie leek op weg naar de eerste competitiezege sinds begin maart, maar Sam Lammers zorgde kort voor tijd voor de 2-2-eindstand.

1 uur geleden