Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

PSG-coach Pochettino houdt inzetbaarheid Mbappé in het midden

PSG-coach Pochettino houdt inzetbaarheid Mbappé in het midden

MANCHESTER (ANP) - Coach Mauricio Pochettino van Paris Saint-Germain liet het nog in het midden of zijn aanvaller Kylian Mbappé dinsdagavond tegen Manchester City inzetbaar is. De club uit Parijs moet bij City een 2-1-achterstand goedmaken om voor de tweede keer op rij de finale van de Champions League te bereiken.

"Kylian begint de laatste training straks individueel en dan zullen we zien of hij met het team mee kan doen aan het einde", zei de Argentijnse coach van de Parijzenaars. Mbappé miste de laatste competitiewedstrijd van PSG vanwege kuitklachten. "Er is nog een dag en we hebben nog niet beslist of hij kan spelen."

Pochettino hoopt op een herhaling van twee jaar geleden, toen hij met Tottenham Hotspur na een thuisnederlaag Ajax in Amsterdam uitschakelde. "We moeten er klaar voor zijn dat we in delen van de wedstrijden moeten lijden, maar als we onze kansen krijgen moeten we klinisch en agressief zijn. We hebben twee doelpunten nodig als we de finale willen halen. Dat is het doel."

Meer uit Voetbal

Kampioen Internazionale met zege op Torino naar huldiging

MILAAN (ANP) - Landskampioen Internazionale heeft op de dag van de huldiging met 2-0 gewonnen van middenmoter Torino. Hakan Çalhanoglu tekende na rust voor beide treffers. Adrien Tamèze van Torino kreeg in de 49e minuut een rode kaart.

53 minuten geleden
AZ boekt bij NEC belangrijke zege in strijd om Europees voetbal

NIJMEGEN (ANP) - AZ heeft in de strijd om Europees voetbal een belangrijke zege geboekt op NEC. De nummer 4 van de Eredivisie was in het Goffertstadion met 3-0 te sterk voor de verliezend bekerfinalist, die op de zesde plaats van de ranglijst staat.

59 minuten geleden
PEC Zwolle zorgeloos naar einde seizoen na zege op Heracles

ZWOLLE (ANP) - PEC Zwolle heeft door een overwinning op Heracles Almelo verder afstand genomen van de degradatiezone. De ploeg van coach Johnny Jansen won met 3-1 en hoeft niet meer bezorgd naar beneden te kijken. Heracles moet na de nederlaag nog wel aan de bak om met name RKC onder zich te houden.

1 uur geleden
Oud-trainer Villas-Boas voorzitter voetbalclub FC Porto

PORTO (ANP) - Voormalig trainer André Villas-Boas is verkozen tot voorzitter van voetbalclub FC Porto. De 46-jarige Portugees versloeg in de verkiezing de 86-jarige Jorge Nuno Pinto da Costa, die 42 jaar voorzitter was.

4 uur geleden
Messi betrokken bij alle goals Miami in ruime zege op New England

FOXBOROUGH (ANP) - Lionel Messi heeft weer eens zijn klasse getoond voor Inter Miami in de Amerikaanse competitie MLS. De 36-jarige topscorer was betrokken bij alle treffers van de koploper tijdens de 4-1-zege op New England Revolution.

5 uur geleden
Atlético Madrid stap dichter bij deelname Champions League

MADRID (ANP) - Atlético Madrid heeft een belangrijke overwinning geboekt in de strijd om een ticket voor de Champions League. De nummer 4 van La Liga was in eigen stadion te sterk voor Athletic, dat vijfde staat. Het verschil tussen beide clubs groeide naar 6 punten.

16 uur geleden
Titel Paris Saint-Germain laat op zich wachten na gelijkspel

PARIJS (ANP) - Het bescheiden Le Havre heeft ervoor gezorgd dat miljoenenploeg Paris Saint-Germain het binnenhalen van de twaalfde landstitel heeft moeten uitstellen. De Parijzenaars waren kampioen als ze de nummer 15 van Ligue 1 zouden verslaan, maar kwamen op eigen veld niet verder dan 3-3 tegen het vorig jaar gepromoveerde Le Havre.

16 uur geleden