Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Profile Bliek in Heinkenszand breidt uit: 'Klanten tevreden zien weggaan is het mooiste dat er is'

Profile Bliek in Heinkenszand breidt uit: 'Klanten tevreden zien weggaan is het mooiste dat er is'

HEINKENSZAND – Profile Bliek is al meer dan 38 jaar een begrip in Heinkenszand en daarbuiten. In 1992 werd het pand aan de Stationsweg verder uitgebreid en in 2000 werd de winkel helemaal verbouwd. Omdat het bedrijf steeds verder groeide, besloten Tanja en Johan Bliek en hun zoon Bas een extra loods bij te bouwen.

De loods was noodzakelijk voor het bedrijf om in de toekomst goed te blijven draaien, vertelt Tanja. “We hadden te weinig ruimte en de nieuwe loods gaan we in eerste instantie gebruiken voor opslag. In de toekomst kunnen we hierdoor de werkplaats verder uitbreiden en met meer personeel gaan werken.”

Geen nummertje

Niet alleen is de winkel de afgelopen jaren gegroeid, ook is er veel veranderd. “Vroeger hadden we ook brommers erbij, maar daar zijn we al twintig jaar geleden mee gestopt”, vertelt Tanja. “We deden ook racefietsen, maar nu richten we ons vooral op sport- en stadsfietsen en e-bikes. E-bikes maken nu zo’n tachtig procent uit van ons werk en, omdat daar zo ontzettend veel ontwikkeling in zit, volgen onze monteurs elk jaar een bijscholingscursus om bij te blijven.” Naast ontwikkeling kenmerkt het bedrijf zich volgens Tanja door de focus die gelegd wordt op het verlenen van een goede service. “We horen van veel klanten dat de service hier erg goed is. Bij ons zijn mensen geen nummertje. We waarderen onze klanten heel erg en dat laten we merken. Voor iedereen een passende fiets vinden waarna zij tevreden de deur weer uit gaan, is het mooiste dat er is.”

Welkom

Waar Profile Bliek zich volgens Tanja ook in onderscheidt, is het ruime assortiment. “Kinderfietsen zijn vaak een ondergeschoven kindje, maar wij vinden het belangrijk dat iemand zodra die kan fietsen tot aan dat het niet meer gaat bij ons terecht kan. Zo hebben we kleine en grote driewielers en een breed assortiment aan allerlei fietsen van verschillende merken, zoals Sparta, Multicycle, Freebike, Gazelle, Batavus, Cortina en Dutch ID. We verkopen in principe alle fietsen die er zijn en hebben bovendien een ruim assortiment aan accessoires: wij bieden het hele plaatje. Ook voor bakfietsen en het huren van e-bikes, tandems en fietsen voor jong en oud kan men hier terecht. Iedereen is welkom voor het onderhoud of de reparatie van zijn of haar fiets, ook als deze niet bij ons gekocht is. Bij ons staat persoonlijk contact hoog in het vaandel en iedereen mag komen.”

Meer uit Beveland

Scootmobielbestuurder rijdt water in en wordt gered door politie en ambulanciers

GOES - Een persoon in een scootmobiel raakte vanmiddag te water aan de Elvis Presleylaan. De persoon is inmiddels uit het water gehaald.

3 uur geleden
Aan de keukentafel bij Sharon de Putter en Milko van Sighem

MIDDELBURG - Twee bedrijven, drie kleine kinderen: een druk leven. Toch lukte het Sharon de Putter en Milko van Sighem tijd vrij te maken voor een gesprek aan hun keukentafel met De Bode. Hoe krijgen ze het allemaal geregeld? Sharon: 'Om alle ballen in de lucht te houden leven we heel gestructureerd.'

3 uur geleden
Rolstoeldriedaagse in Heinkenszand begint dinsdag

HEINKENSZAND - Stichting Heinkenszandse Kika-KWF walk and run organiseert in samenwerking met SVRZ van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei een rolstoeldriedaagse in en rond Heinkenszand.

22 uur geleden
Markt over toekomst binnenstad in Goes: 'Absurd dat je in Goes nog met auto op Grote Markt kunt rijden'

GOES - De gemeente Goes werkt aan het vernieuwen van de binnenstad. Al twee jaar voert ze verbeterpunten uit, maar er moet nog steeds veel gebeuren, vertelt wethouder Joost de Goffau. "De urgentie is hoog", stelt hij. Om inwoners en ondernemers te informeren en naar hun meningen en ideeën te vragen, is er maandag een grote binnenstadsmarkt in de Grote of Maria Magdalenakerk.

1 dag geleden
Vechtpartij escaleert naar bedreiging met een wapen: 21-jarige aangehouden

NIEUWDORP - De politie heeft afgelopen nacht een 20-jarige man uit Nieuwdorp aangehouden. De man zou betrokken zijn bij een vechtpartij tijdens een feest op het sportcomplex aan de Prinses Margrietstraat. De verdachte zou daarbij ook hebben gedreigd met een wapen. Dit gebeurde in de nacht van dinsdag 8 mei op woensdag 9 mei.

2 dagen geleden
Radioprogramma 5 Dagen zendt donderdagavond uit bij reddingsbrigade Goes

GOES - Het NPO Radio 1-programma 5 Dagen gaat deze week over het werk van reddingsbrigades in Nederland. Donderdagavond komt de uitzending live uit Goes, waar het voortbestaan van de reddingsbrigade onzeker is.

2 dagen geleden
Hemelvaartsdag: Een vrije dag, maar waarom eigenlijk?

GOES - Hemelvaartsdag, de dag die jaarlijks door Nederlanders wordt gevierd dankzij de verplichte vrije dag. Heerlijk, zo'n lang weekend, maar wat vieren we eigenlijk?

2 dagen geleden