Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Presentator Amber Brantsen vertelt over openhartig boek

Presentator Amber Brantsen vertelt over openhartig boek

GOES - Journalist en presentator van het NOS Journaal Amber Brantsen komt zaterdag 5 september naar drie boekhandels in Zeeland. Daar presenteert ze haar boek ‘Uit beeld’. 

In het boek vertelt ze openhartig haar levensverhaal. 

Toen ze in de zomer van 2017 werd gepresenteerd als het nieuwe gezicht van het NOS Journaal liet de omroep weten dat zij hiermee haar droom in vervulling zag gaan. 

Ambitie

De buitenwereld wist niet dat die droom jaren eerder nog onmogelijk leek. “Hoge standaarden, ambitie en wilskracht. Amber heeft het allemaal. Eigenschappen die in onze maatschappij enorm worden gewaardeerd. Maar het zijn ook precies de ingrediënten die Amber na haar periode op de middelbare school in een allesverwoestende eetstoornis storten”, staat op het boek. 

Artsen

Brantsen kampte met anorexia. “Een intense, maar ook leerzame periode volgde, waarin steeds meer duidelijk werd dat artsen en psychologen haar niet zouden gaan redden. Ze moest het zelf doen. Alleen.” 

Signeren

Brantsen is zaterdag 5 september van 11.00 uur tot 12.00 uur bij Boekhandel Lectori in Kapelle, van 13.30 uur tot 14.30 uur bij De Koperen Tuin en van 15.30 uur tot 16.30 uur bij ‘t Spui in Vlissingen. In de boekwinkels wordt rekening gehouden met de anderhalve meter afstand. Brantsen vertelt iets over haar boek en signeert. Iedereen is welkom. Wie zeker wil zijn van een plaats kan het beste even reserveren. 

Meer uit Reimerswaal

Forse schade bij botsing Vierwegen Kapelle

KAPELLE - Bij een ongeval op de Vierwegen bij Kapelle zijn maandagavond twee personenauto's fors beschadigd geraakt. Niemand raakte gewond.

1 uur geleden
Ons Genoegen uit Wemeldinge houdt demonstratie ringrijden in Borssele

BORSSELE - Zaterdag 18 mei organiseert Ringrijderijvereniging 'Ons Genoegen' uit Wemeldinge een demonstratie ringrijden in Borssele tijdens de 27e editie van de jaarmarkt.

22 uur geleden
Cheque uit Krabbendijke voor stichting Zeeuwse Wensambulance

KRABBENDIJKE - Bloesemtocht Krabbendijke, die plaatsvond op zaterdag 13 april, heeft vijfhonderd euro opgeleverd voor stichting Zeeuwse Wensambulance.

22 uur geleden
Motorrijder komt ten val aan de Inkeldijk in Kruiningen

KRUININGEN- Een motorrijder is zondag aan het einde van de ochtend gewond geraakt bij een val op de Inkeldijk. Ambulancemedewerkers ontfermden zich over de het slachtoffer en brachten hem met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis. De oorzaak van de val is onbekend. 

1 dag geleden
Rubriek Albert Kort: Amerika bleek niet voor alle Bevelanders het 'beloofde land'

In de vaak paginagrote advertenties van rederijen die dik verdienden aan de overtocht van landverhuizers, was Amerika het aardse paradijs. Een land waar je aan je armoede kon ontsnappen en in een mum van tijd miljonair kon worden. Dat was echter slechts voor weinigen weggelegd en gold allerminst voor wie naar Zuid-Amerika trok. Migranten uit Yerseke hielden het in Argentinië al snel voor gezien, nadat daar een paar gezinnen waren vermoord en enkele kinderen gekidnapt. In allerijl besloten ze naar Noord-Amerika te vluchten om daar een veilig plekje te vinden. Ze kwamen terecht op Long Island bij New York, waar ze samen met landverhuizers uit Bruinisse oesterkwekerijen begonnen.

2 dagen geleden
Avondvierdaagse Hansweert begint op maandag 13 mei

HANSWEERT - De Hansweertse Avondvierdaagse gaat van start op maandag 13 mei. 

4 dagen geleden
Slachtoffer noodsituatie Smokkelhoek Kapelle onder politiebegeleiding naar ziekenhuis

KAPELLE - Na een noodsituatie bij een bedrijf op bedrijventerrein Smokkelhoek in Kapelle is donderdagavond een slachtoffer met spoed en onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht. Volgens een politiewoordvoerster was er geen sprake van een ongeval noch medisch incident. 

4 dagen geleden