Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Praktijk voor fysiotherapie opent in De Meuleweie

Praktijk voor fysiotherapie opent in De Meuleweie

WOLPHAARTSDIJK - In woonzorgcomplex ‘De Meuleweie’ in Wolphaartsdijk openen maandag de deuren van een nieuwe fysiotherapiepraktijk van PMC In Balans. 

De praktijk is centraal gelegen in het woonzorgcomplex met huurappartementen van Beveland Wonen. Op 1 oktober werd de praktijk van Fysiotherapie Van Liere overgenomen door PMC In Balans, waarna hard gewerkt is aan de realisatie van de nieuwe praktijk in De Meuleweie. De praktijk is alle dagen van de week open en gevestigd aan de Meuleweie 1a.

De praktijk van Piet van Liere in Wolphaartsdijk is al jaren een begrip in de regio. Vele patiënten uit Wolphaartsdijk en omstreken konden al jaren voor fysiotherapie, kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie of Dry Needling terecht bij Piet of één van zijn andere collega’s. Met ingang van 3 januari 2022 is de verhuizing naar een nieuw onderkomen in ‘De Meuleweie’ een feit. Hier is een ruime nieuwe oefenzaal gebouwd, voorzien van de nieuwste trainingsapparatuur met twee grote behandelkamers waar patiënten de komende jaren kunnen revalideren of worden behandeld aan uiteenlopende klachten. 

Goede zorg

Met de overname door PMC In Balans is de paramedische zorg voor de komende jaren gewaarborgd op Wolphaartsdijk en Oud-Sabbinge. Met de verhuizing naar het woonzorgcomplex is de praktijd gemoderniseerd naar de huidige maatstaven binnen de fysiotherapie. Bij PMC In Balans, met andere Zeeuwse vestigingen in Koudekerke, Zoutelande, Oost-Souburg, Arnemuiden, Middelburg en Vlissingen, staat de persoonlijke benadering van de cliënt centraal en is er een grote diversiteit aan behandelmogelijkheden. Naast fysiotherapie biedt de praktijk ook oefentherapie Cesar/Mensendieck, ergotherapie en diëtetiek aan met de mogelijkheid om deze paramedische disciplines ook in Wolphaartsdijk te kunnen aanbieden.

Opening

Door de coronamaatregelen zijn PMC In Balans en Beveland Wonen genoodzaakt om de officiële opening van het gebouw te verzetten naar het voorjaar van 2022, mits de coronamaatregelen dit dan toelaten.

Meer uit Beveland

17-jarige jongen uit Goes overleden na ongeval met scooter

GOES - Een jongen van 17 uit Goes is overleden nadat hij gisteren betrokken raakte bij een eenzijdig ongeluk. Hij reed met zijn scooter tegen een geparkeerde auto.

16 uur geleden
Badeendjesrace in Goes zorgt voor veel drukte bij de Oostvest

GOES - Gisteren kleurde de Oostvest knalgeel. Hier was namelijk de allereerste editie van de ‘What Goes On’-badeendjesrace. Honderden, misschien wel duizenden badeendjes gaven het water in de Oostvest een zonnige kleur en gingen de strijd aan om prijzen te winnen.

18 uur geleden
Toer Club Arendskerke houdt op 4 juni twee ritten

‘s-HEER ARENDSKERKE - Toer Club Arendskerke houdt zondag 4 juni fietstoertochten van 80 en 105 kilometer. Vertrekpunt is het terrein van tennisvereniging de Schaepskooi in ‘s-Heer Arendskerke. 

1 dag geleden
Tractor belandt in sloot, bestuurder gewond

‘S-HEERENHOEK - Een tractor is zaterdag aan het begin van de middag in een droge sloot terecht gekomen. De bestuurder raakte bij het ongeluk gewond.

1 dag geleden
Winnaars bandcompetitie Spectra zijn bekend

OVEZANDE - De finale van bandcompetite Spectra vond gisteren plaats op het Klomppop Festival. In de finale streden de bands Grainbait, Baneham, TheTraveling Trashcans en Grote Geelstaart om de Spectra seizoenswinst. Grote Geelstaart ging er uiteindelijk met de winst vandoor.

1 dag geleden
Bakkerij van Piet de Koster in Wolphaartsdijk bestaat 39 jaar en houdt open dag

WOLPHAARTSDIJK - Maandag 29 mei, tweede pinksterdag, is er een open dag in de ambachtelijke bakkerij van Piet de Koster in Wolphaartsdijk.

1 dag geleden
'Onze samenwerking is als warme olie'

MELISKERKE - Aan de keukentafel bij Ary Joosse (56) is de sfeer gemoedelijk. “De samenwerking met Ruben de Bruijne (35) is vanaf de eerste week als warme olie”, vat de rasechte ondernemer samen. Ruben kwam in 2010 in loondienst. In januari van dit jaar is hij mede-eigenaar van Fietsspecialist Piet Voskamp geworden. Voor Ary Joosse herhaalt de geschiedenis zich. Hoog tijd voor een terugblik.

1 dag geleden