Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Politie zoekt getuigen van diefstal 32 rijplaten aan Polderweg bij Kruiningen

Politie zoekt getuigen van diefstal 32 rijplaten aan Polderweg bij Kruiningen

KRUININGEN - De politie is opzoek naar getuigen van een diefstal aan de Polderweg tussen Oostdijk en Kruiningen, die afgelopen nacht plaatsvond. In totaal zijn er 32 rijplaten gestolen. Dat meldt wijkagenten Reimerswaal op Instagram. 

Aan de Polderweg tussen Oostdijk en Kruiningen zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag 25 januari 32 rijplaten gestolen. Hiervoor hebben de dieven een tractor moeten verplaatsen. 

De locatie van de diefstal is goed zichtbaar vanaf de Oude Rijksweg. Daarom roept de politie getuigen op zich te melden via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem. 

        Dit bericht bekijken op Instagram                  

Vannacht zijn er aan de Polderweg (tussen Oostdijk en Kruiningen) 32 stalen rijplaten gestolen. Hiervoor heeft men ook een tractor verplaatst. Deze locatie is goed zichtbaar vanaf de Oude Rijksweg. Heeft u iets gezien? Bel 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. #rijplaten #gemeentereimerswaal #Kruiningen #Oostdijk #Krabbendijke #Waarde

Een bericht gedeeld door Wijkagentenreimerswaal (@wijkagentenreimerswaal) op 25 Jan 2020 om 12:09 (PST)

Meer uit Reimerswaal

Truckrit van Davogé weer terug

OOSTDIJK - Afgelopen zaterdag vond de negentiende editie van de jaarlijkse truckrit van stichting Davogé na lange tijd weer plaats. Een hartverwarmend evenement dat speciaal is georganiseerd voor mensen met een beperking. Er was niet alleen de bekende truckrit, maar ook een spelletjesprogramma, verschillende demonstraties van onder ander de brandweer en nog veel meer.

3 uur geleden
Urker Mans Formatie treedt op in Yerseke

YERSEKE - Op zaterdag 10 juni hoopt de Urker Mans Formatie een concert te verzorgen in de Herv. kerk van Yerseke. De UMF is een unieke groep van 13 schitterende zangstemmen onder leiding van de ervaren dirigent Martin Mans. Zij zullen een mix van psalmen en geestelijke liederen zingen. Hugo van der Meij (piano) en Jolanda van de Wege (panfluit) zullen de Formatie muzikaal begeleiden en muzikale intermezzo’s laten horen.

3 uur geleden
Brandweer haalt schaap uit slootkant bij Yerseke

YERSEKE - De brandweer is maandagavond rond 19:30 uur opgeroepen om een schaap uit de slootkant te halen in de Yerseke Moer. Het schaap is op nog onbekende manier buiten de omheining gekomen en stond de spuitgasten uit Yerseke schaapachtig aan te kijken bij hun aankomst.

4 uur geleden
Meld je aan voor Wemeldinge's Got Talent

WEMELDINGE - Op 1 juli vind in Wemeldinge het Zomerfeest Wemeldinge plaats. 

2 dagen geleden
Auto in sloot bij Kapelle, bestuurder gewond

KAPELLE - Bij de Vierwegen in Kapelle is afgelopen nacht een bestelauto in een sloot terecht gekomen. De bestuurder raakte gewond.Gisteravond rond 01.40 uur vond er een ongeluk plaats toen een automobilist vanaf de Vierwegen richting de Noordhoeksewegeling reed. Net voor de carpoolplaats bij het ANWB Wegenwachtstation ging het mis. De bestuurder raakte in de rechterberm en na een stuurcorrectie reed de auto aan de linkerzijde van de weg tegen een verkeersbord. De auto kwam vervolgens in de naastgelegen sloot tot stilstand.Ambulancemedewerkers hebben zich over de automobilist ontfermd. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot getrokken en afgevoerd. Rond 02.50 uur was de weg weer helemaal vrij.

2 dagen geleden
Traumahelikopter ingezet voor ongeval Hoofdweg Rilland

RILLAND - Een scooterbestuurder is woensdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Hoofdweg in Rilland. Een traumahelikopter kwam ter plaatse. De politie is een onderzoek gestart naar het ongeval waarbij een auto en de scooter met elkaar in botsing kwamen.

5 dagen geleden
Tent gaat in vlammen op bij Havendijk Yerseke

YERSEKE - Op een bedrijfsterrein aan de Havendijk in Yerseke is in de nacht van dinsdag op woensdag een grote tent in vlammen opgegaan. De brandweer schaalde op naar middelbrand en zette twee blusvoertuigen in.

6 dagen geleden