Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Politie zoekt getuigen steekpartij

Politie zoekt getuigen steekpartij

VLISSINGEN - De politie roept mensen die iets hebben gezien van de steekpartij, die donderdag in Vlissingen plaatsvond, op om zich te melden. Bij het incident raakte een 23-jarige man gewond.

De 23-jarige man uit Middelburg raakte donderdagavond 9 juni rond 19.15 uur gewond in de Beatrixlaan in Vlissingen. De man zou volgens de politie gestoken zijn. Het is nog onduidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld. De politie laat weten dat getuigen hebben verklaard dat er een vechtpartij was die vervolgens in de Jozef Israelslaan verder ging. Het slachtoffer is daarbij mogelijk gestoken. Hij is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

De poli tie doet onderzoek naar het incident en vraagt getuigen die iets gezien hebben of camerabeelden hebben om zich te melden. Na het voorval hielden de agenten drie verdachten aan. Het zou gaan om een 51-jairge man en een 22-jarige man die beiden uit Vlissingen komen. De derde verdachte zou een 23-jarige man uit Middelburg zijn.

Meer uit Vlissingen

Nijntje Beweegdiploma's uitgereikt

VLISSINGEN - Veel blije en trotse gezichten zondag 16 juni in de Vrijenhovengymzaal. De oudste peuters en kleuters kregen hun nijntje Beweegdiploma tijdens het beweegfeestje van de Vlissingse Turn Vereniging. 

3 uur geleden
Gemeente verstrekt subsidies voor evenementen

VLISSINGEN - De gemeente Vlissingen heeft in totaal 90.500 euro subsidie verleend aan vijf evenementen die deze komende maanden in de stad worden gehouden. Omdat de subsidieregels voor evenementen momenteel wordt herzien zijn de aanvragen niet via het reguliere subsidieproces gehonoreerd maar heeft het college van burgemeester en wethouders zelf een besluit genomen.

3 uur geleden
Hoe moet het met de Vlissingse kerken?

VLISSINGEN - Erfgoed Zeeland heeft de Kerkenvisie Vlissingen samengesteld. Door de ontkerkelijking in Nederland verliezen steeds meer kerkgebouwen hun religieuze functie. Ook in Vlissingen is dit het geval. De gemeente Vlissingen telt zeventien kerkgebouwen waarvan er nog dertien in religieus gebruik zijn. Twee kerkgebouwen hebben inmiddels een nieuwe bestemming en twee andere kerken krijgen een andere bestemming.

8 uur geleden
Han Polman wordt staatsraad Advisering bij Raad van State

MIDDELBURG - Han Polman, de huidige Commissaris van de Koning in Zeeland, wordt per 15 september staatsraad in de Afdeling advisering bij de Raad van State. De ministerraad heeft vandaag ingestemd met zijn voordracht. Minister De Jonge van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties diende de voordracht in, in overeenstemming met minister Weerwind voor Rechtsbescherming.

3 dagen geleden
Vlissingen blijft de artikel 12-status nog wel even houden

VLISSINGEN - Het ziet er naar uit dat Vlissingen nog langer de artikel 12-status blijft houden. Het college van burgemeester en wethouders presenteerde deze week de Jaarrekening 2023 en de Kadernota en trekt zelf al de conclusie dat het niet verantwoord is om na dit jaar weer helemaal op eigen benen te staan in financieel opzicht. "Maar daar beslissen wij als college niet over," zegt wethouder Geoffrey Sips. "Het is aan de inspecteur die advies moet uitbrengen aan het ministerie. Maar als college lijkt het ons niet verantwoord, hoe graag we het ook zouden willen."

4 dagen geleden
Auto's beschadigd bij ongeval A58 Oost-Souburg

OOST-SOUBURG - Bij een kettingbotsing op de A58 donderdagmorgen zijn drie auto's beschadigd geraakt. Eén bestuurder is medisch onderozcht.

4 dagen geleden
Amerikaanse garagerock en soul in De Piek

VLISSINGEN - Zaterdag 15 juni staat de jonge Amerikaan Zac Person in De Piek in Vlissingen, met een unieke mix van harde garagerock en soul. Het voorprogramma wordt verzorgd door de Zeeuwse bands Grainbait en Two Timer.

4 dagen geleden