Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Politie start zoektocht naar persoon na botsing Hoek

Politie start zoektocht naar persoon na botsing Hoek

HOEK - Een politiehelikopter is zondagochtend naar Hoek gevlogen om een laatste zoekslag te maken naar de mogelijke tweede persoon die in de auto zat. Eerdere zoekpogingen van agenten met onder meer een drone en politiehonden hadden geen succes.Volgens een woordvoerder van de politie raakte rond 06.00 uur in de ochtend een man betrokken in een ongeluk. De politie trof hem gewond aan op de plek van het ongeluk. De man kon, vermoedelijk omdat hij alcohol op had, niet aangeven of er nog anderen betrokken waren bij het ongeluk. Daarom besloot de politie met een warmtecamera van de brandweer en een politiehond te zoeken naar de mogelijke tweede persoon. Deze pogingen leverden geen succes op waarna de politie met een drone van een vrijwilliger probeerde te zoeken naar de persoon. Toen ook dat niets opleverde werd de politiehelikopter opgeroepen. Oorspronkelijk wilde de politie de hulp van de helikopter al eerder aanvragen. Echter was die toen niet beschikba ar. Met de helikopter hopen de agenten uitsluitsel te krijgen over of er nog iemand in de omgeving ligt. De man die werd aangetroffen bij de plaats van het ongeluk is per ambulance naar een Belgisch ziekenhuis gebracht. Daar gaat de politie een bloedproef bij hem afnemen om te kijken of hij inderdaad onder invloed van alcohol was.

Meer uit Beveland

Annelie Wisse en Eline Dam winnen skeelercup

GOES - Zaterdag 25 mei reisde een deel van de jeugdleden van SSC de Poel naar Oudewater voor de 1e skeelerwedstrijd van het seizoen. Ondanks de files onderweg en de regen had iedereen zin om lekker te knallen. De baan was helaas kleddernat en glad. En vanwege de files was er voor inrijden geen tijd. Geen ideale omstandigheden om je eerste sprint van het seizoen tot en vliegende start te maken. Ook al niet doordat er heel veel trainingen dit seizoen afgelast zijn door regen en de rijders dus niet optimaal voorbereid zijn.

3 uur geleden
Zeeuwse Regietafel Asiel reageert op Hoofdlijnenakkoord: 'Wij continueren onze aanpak'

GOES - PVV, VVD, NSC en BBB presenteren in hun Hoofdlijnenakkoord maatregelen om de instroom van asielzoekers te verlagen. Zo willen ze een procedure opstarten voor de invoering van een tijdelijke Asielcrisiswet en het intrekken van de Spreidingswet. In reactie hierop brengt de Zeeuwse Provinciale Regietafel Asiel (PRT) naar buiten, ondanks de aankondiging van deze maatregelen, achter de Zeeuwse asielaanpak te blijven staan. 

4 uur geleden
Avondvierdaagse Goes ontvangt 1500 euro voor organisatie

GOES - De laatste avond van de Avondvierdaagse in Goes werd feestelijk afgesloten met een bijzondere gebeurtenis.

21 uur geleden
UPDATE: Brand bij bedrijf Heinkenszand mogelijk aangestoken

HEINKENSZAND - De politie onderzoekt of de brand bij het bedrijf aan de Daniëlsweg in Heinkenszand afgelopen nacht is aangestoken. Twee caravans en een camper zijn hierbij in vlammen opgegaan.

1 dag geleden
Brand in Heinkenszand legt caravans en camper in de as

HEINKENSZAND - Op het terrein van een caravanhandel in Heinkenszand zijn in de nacht van dinsdag op woensdag twee caravans en een camperbus in vlammen opgegaan. 

1 dag geleden
Marnix Staete fase II van start in Goes

GOES - De symbolische eerste paal van de tweede fase van Marnix Staete in Goes is dinsdag 14 mei geslagen.

2 dagen geleden
250 euro boete voor illegaal jagen bij Colijnsplaat

COLIJNSPLAAT - Drie Roemeense mannen zijn zondagavond bij Colijnsplaat aangehouden voor illegaal jagen. 

2 dagen geleden