Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Politie rekent twee vermoedelijke inbrekers in

Politie rekent twee vermoedelijke inbrekers in

KATS - Twee mannen van 51 en 31 jaar oud, afkomstig uit Kamperland en Colijnsplaat, zijn zondagavond in Kats aangehouden op verdenking van een poging tot inbraak.

Omstreeks 21.15 uur meldde de eigenaar van een bedrijf aan de Veerhaven in Kats dat twee mannen onbevoegd op zijn bedrijfsterrein liepen. Politieagenten gingen meteen ter plaatse.

Op het terrein zelf troffen zij op het eerste gezicht niemand aan, maar nadat een politieauto een rondje maakte langs de omheining van het bedrijf zagen de agenten twee mannen lopen op de Noordlangeweg. Zij maakten de indruk alsof ze net een flinke fysieke inspanning hadden gedaan. Op de vraag wat het tweetal daar deed, kwam een ongeloofwaardig verhaal over het maken van foto's. De agenten trapten daar niet in omdat de twee mannen helemaal niets bij zich hadden waarmee ze foto's hadden kunnen maken. Omdat ze zich ook niet konden legitimeren, werden ze aangehouden.

Bij de verdachten werden inbrekerswerktuigen aangetroffen en ook werden goederen op het bedrijfsterrein gevonden die niet van de eigenaar waren.

Meer uit Beveland

284 vergunningen te vergeven voor zeegroenten snijden bij Oosterschelde

KATTENDIJKE - Wie volgend seizoen zeegroenten wil snijden bij de Oosterschelde kan tot vrijdag 22 december een aanvraagformulier indienen bij de provincie Zeeland. Er zijn 284 vergunningen te vergeven.

6 uur geleden
284 vergunningen te vergeven voor zeegroenten snijden bij Oosterschelde

RILLAND - Wie volgend seizoen zeegroenten wil snijden bij de Oosterschelde kan tot vrijdag 22 december een aanvraagformulier indienen bij de provincie Zeeland. Er zijn 284 vergunningen te vergeven.

6 uur geleden
Politie: 'Overleden man in arbeidsmigrantenhotel Wolphaartsdijk stierf natuurlijke dood'

WOLPHAARTSDIJK - De man die zondag levenloos is gevonden in het arbeidsmigrantenhotel aan de Lepelstraat in Wolphaartsdijk is een natuurlijke dood gestorven. Dat laat de politie woensdag weten na onderzoek.

6 uur geleden
Gemeente en dorpsraad werken samen aan wandelpad Baarland

BAARLAND - Baarland krijgt binnenkort een nieuw wandelpad.

7 uur geleden
Tom Verbeek 25 jaar tussen de schappen

KWADENDAMME - Vijfentwintig jaar geleden is Tom Verbeek (41) als derde generatie begonnen in de winkel van zijn vader, Kees Verbeek. En alweer de helft van die tijd is hij eigenaar/ondernemer. Aanleiding genoeg voor een feestje.

1 dag geleden
Veel rookontwikkeling bij woningbrand in Eindewege

EINDEWEGE - Bij een woningbrand aan de Spoorstraat in Eindewege is maandagavond veel rook vrijgekomen. Niemand raakte gewond.

1 dag geleden
Chantal Giesbertz: 'Trouwen is meer dan simpel “ja" zeggen'

KLOETINGE - Chantal Giesbertz (49) werkt 32 uur in loondienst en sluit alleen al dit jaar dertig huwelijken, waarvan de helft vanuit haar eigen onderneming Meer dan Trouwen. “Deze naam heb ik gekozen omdat ik van mening ben dat trouwen echt meer is dan alleen maar simpel 'ja' zeggen. Er valt heel veel omheen te kiezen en te regelen."

2 dagen geleden