Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Politie op zoek naar twee verdachten van overval Ali B

Politie op zoek naar twee verdachten van overval Ali B

ALMERE (ANP) - De politie van Almere is op zoek naar twee mannen die worden verdacht van de gewapende overval op Ali B en zijn chauffeur. De politie roept getuigen van het incident van donderdagavond op zich te melden.

Ali B en zijn chauffeur werden na het parkeren van de auto opgewacht. "Als zij uitstappen kijken ze beiden in de loop van een wapen. Niet snel daarna rennen zij weg met de buit en stappen in een voertuig dat klaarstaat. Deze donkere Audi rijdt vervolgens met hoge snelheid de straat uit", meldt de politie.

De rapper vertelde donderdag aan Omroep Flevoland dat hij van zijn horloge is beroofd. In een video op Instagram zegt Ali B dat hij en zijn gezin gezond en ongedeerd zijn. "Mensen wilden wat hebben, ik heb dat gegeven. Het gaat goed, en ik hoop dat ze de daders pakken", aldus de rapper. "Ik laat de politie zijn werk doen."

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Entertainment

Rijksmuseum toont beelden fotojournalist Vincent Mentzel

AMSTERDAM (ANP) - Het Rijksmuseum in Amsterdam heeft een tentoonstelling ingericht van het werk van nieuwsfotograaf Vincent Mentzel (76). Volgens het museum geldt hij als nestor van de fotojournalistiek en is hij een van de meest beeldbepalende fotografen van Nederland.

14 uur geleden
Theaterproducent en impresario Diederik Hummelinck (73) overleden

AMSTERDAM (ANP) - Voormalig theaterproducent en impresario Diederik Hummelinck is woensdag op 73-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan alzheimer en heeft "afscheid genomen van het leven," heeft Korthals Stuurman Theaterbureau, dat voortkwam uit zijn bureau Hummelinck Stuurman, bekendgemaakt.

14 uur geleden
Hummie van der Tonnekreek, oud-hoofdredactrice Big Brother, overleden

AMSTERDAM (ANP) - Journalist en eindredacteur Hummie van der Tonnekreek is op 19 januari op 76-jarige leeftijd overleden. Dat heeft goede vriend en televisieproducent Gijs van Dam woensdag namens de familie bekendgemaakt. Zij overleed aan de gevolgen van longkanker. Van der Tonnekreek werd vooral bekend bij het grote publiek toen zij in 1999 hoofdredacteur werd van het televisieprogramma Big Brother.

1 dag geleden
Advocatenkantoor: onderzoek The Voice gaat maanden duren

AMSTERDAM (ANP) - Het externe onderzoek naar wangedrag achter de schermen van The Voice of Holland gaat maanden duren. Dat zegt advocatenkantoor Van Doorne, dat door producent ITV gevraagd is een onafhankelijk onderzoek te doen nadat duidelijk was geworden dat het BNNVARA-programma BOOS aandacht zou besteden aan seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice.

1 dag geleden
Tegels en ereplaquette voor Marco Borsato bij GelreDome weg

ARNHEM (ANP) - Stadion GelreDome in Arnhem heeft woensdagochtend tegels met daarop de naam van zanger Marco Borsato en een ereplaquette aan de muur weg laten halen. Dat is volgens een woordvoerster gebeurd omdat Borsato beschuldigd wordt van seksueel grensoverschrijdend gedrag tegenover minderjarige kandidaten van The Voice. Borsato ontkent de beschuldigingen.

1 dag geleden
Ali B legt werk neer gedurende onderzoek misstanden The Voice

ALMERE (ANP) - Ali B legt al zijn werkzaamheden neer gedurende het onderzoek naar de misstanden achter de schermen bij The Voice of Holland. Op Instagram staat een verklaring van zijn management SPEC. waarin staat dat hij al zijn werkzaamheden als artiest, ondernemer en partner binnen SPEC. voorlopig neerlegt.

1 dag geleden
Eva Jinek bovenaan de Bestseller 60 met Droom groot

DEN HAAG (ANP) - Eva Jinek staat deze week met haar boek Droom groot op de eerste plaats van de Bestseller 60. Dat maakte de Stichting CPNB die de lijst samenstelt woensdag bekend. Vorige week stond de interviewbundel met vrouwen die de presentatrice ziet als voorbeeld niet eens in de top tien, maar op de vijftiende plek.

1 dag geleden