Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Politie onderzoekt afval na vondst dode vrouw

Politie onderzoekt afval na vondst dode vrouw

OOSTKAPELLE - De politie heeft maandagochtend afval onderzocht wat was veiliggesteld op het terrein in Oostkapelle waar vrijdag in een woning een dode vrouw werd gevonden. Het levenloze lichaam werd aangetroffen in een appartement aan het Veldzigt. Volgens de politie deden forensisch onderzoekers tot zaterdagmiddag onderzoek in en rond de woning. Ook zouden daarbij politiehonden zijn ingezet. Ter plekke werd ook een ondergrondse afvalcontainer verzegeld. Deze container is maandagochtend door een afval- en transportbedrijf omhoog getild en de inhoud is vervolgens in een vrachtauto gelegd. Hierna is het afval afgevoerd naar een terrein van de gemeente Veere om het daar vervolgens te onderzoeken. Rechercheurs in witte overalls hebben het afval minutieus onderzocht. Of dit iets heeft opgeleverd, is niet duidelijk. De politie liet eerder al weten dat maandag sectie op het lichaam van de vrouw wordt gedaan. Volgens een woordvoerder is de uitslag daarvan nog niet bekend. De politie houdt nog steeds alle opties open en sluit daarmee tevens een misdrijf niet uit. De woordvoerder denkt op zijn vroegst later maandag of dinsdag met meer informatie te kunnen komen.

Meer uit Middelburg

Vlissingse burgemeester gaat les geven op Nehalennia

VLISSINGEN/MIDDELBURG - Burgemeester Bas van den Tillaar keert woensdag 6 maart eventjes terug in zijn oude beroep. Samen met Jeffrey Beenhouwer, projectleider Scheldekwartier, gaat hij twee gastlessen geven aan havo 5- en vwo 6-leerlingen van Nehalennia Stedelijke Scholengemeenschap in Vlissingen.

1 uur geleden
Veers duo opgepakt na afbranden safaritent op camping Domburg

DOMBURG - De politie heeft vrijdagochtend een man (24) en vrouw (26) uit de gemeente Veere aangehouden. Zij zijn mogelijk verantwoordelijk voor het afbranden van de safaritent op een vakantiepark aan de Schelpweg in Domburg. De brand is mogelijk aangestoken.

1 dag geleden
Safaritent afgebrand op camping Domburg

DOMBURG - Op een camping aan de Schelpweg in Domburg is vannacht een safaritent in vlammen opgegaan. Er is niemand gewond geraakt bij de brand.

2 dagen geleden
Vooral VVD-ers willen burgemeester van Middelburg worden

MIDDELBURG - Op 6 februari 2024 is de vacature voor het burgemeestersambt in de gemeente Middelburg opengesteld. Kandidaten konden hun sollicitatiebrieven tot 27 februari 2024 aan de commissaris van de Koning in Zeeland sturen.

3 dagen geleden
Lustrumconcerten 30 jaar Gospelkoor Glorify

MIDDELBURG - Gospelkoor Glorify  bestaat 30 jaar en viert dat met 2 lustrumconcerten in Axel en Middelburg.

3 dagen geleden
Samenwerking Zeelandia Middelburg en voetbalschool JVOZ

MIDDELBURG - Voorzitter Remy Verhage van voetbalclub Zeelandia Middelburg en voorzitter Eugène Fagg van Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ) hebben vrijdag een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Deze stap volgt op een succesvolle pilot in de afgelopen periode.

5 dagen geleden
Vier auto's beschadigd vanwege autobrand in Middelburg

MIDDELBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in Middelburg vier personenauto's beschadigd geraakt door brand. De brandweer heeft de voertuigen geblust.

1 week geleden