Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

'Politie begint zoektocht naar lichaam Maddie McCann'

'Politie begint zoektocht naar lichaam Maddie McCann'

LISSABON (ANP) - De Portugese politie is naar verluidt op zoek gegaan naar het lichaam van het vermiste Britse meisje Maddie McCann. Dat meldt The Daily Mail. Er zouden zoektochten zijn uitgevoerd in putten in Vila do Bispo, 20 minuten rijden ten westen van Praia da Luz waar het kind in mei 2007 verdween.

De Portugese staatszender RTP zegt dat detectives "fundamenteel bewijs" hebben ontdekt om te bewijzen dat een 43-jarige Duitser verantwoordelijk is voor haar verdwijning. De omroep heeft hem ook in verband gebracht met een andere zaak van vermiste personen in het Algarve-resort Silves. Meer details zullen later worden onthuld.

De Portugese politie heeft nog geen officiële reactie gegeven op het bericht van RTP over het putonderzoek.

Begin juni maakte de Duitse recherche bekend een 43-jarige Duitser te hebben gearresteerd die ervan wordt verdacht de destijds 3-jarige Maddie te hebben ontvoerd en vermoord.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Buitenland

Veiligheidsraad stemt tegen verlenging wapenembargo Iran

NEW YORK (ANP) - Tot groot ongenoegen van de Verenigde Staten wordt een wapenembargo tegen Iran door de VN-Veiligheidsraad niet verlengd. In de nucleaire overeenkomst die Iran in 2015 sloot met een aantal landen staat dat het wapenembargo half oktober afloopt.

1 uur geleden
Duizenden mensen bij vreedzame protesten in Wit-Rusland

MINSK (ANP/DPA/AFP) - In Wit-Rusland is vrijdag voor de zesde dag op rij massaal gedemonstreerd. Betogers verzamelden zich onder meer op het Onafhankelijkheidsplein in hoofdstad Minsk. Daar omhelsden en kusten mensen leden van de veiligheidsdiensten die een overheidsgebouw bewaakten.

4 uur geleden
Hezbollah wil regering van nationale eenheid na ramp

BEIROET (ANP/AFP) - De leider van de machtige Libanese Hezbollah-beweging wil dat een regering van nationale eenheid het land gaat besturen. De Libanese regering stapte deze week op na de verwoestende explosie in de haven van Beiroet.

5 uur geleden
'Justitie Libanon vervolgt 25 mensen voor havenramp'

BEIROET (ANP/RTR) - Justitie in Libanon vervolgt 25 mensen vanwege de ramp in de haven van hoofdstad Beiroet. Het gaat onder meer om hoge havenbestuurders, douanemedewerkers en veiligheidsfunctionarissen, zegt een ingewijde tegen persbureau Reuters. Het is nog onduidelijk waar ze precies van worden verdacht.

5 uur geleden
Voorlopig geen nieuwe ambtenaren in Suriname

PARAMARIBO (ANP) - In verband met de belabberde financiële situatie waar Suriname in verkeert, heeft de nieuwe president Chan Santokhi een ambtenarenstop afgekondigd. Dat bevestigde zijn woordvoerder vrijdag. Het besluit zou vorige week al zijn genomen.

6 uur geleden
Loekasjenko haalt uit naar 'Nederlandse' rol bij protesten

MINSK (ANP) - De Wit-Russische leider Aleksandr Loekasjenko heeft na dagenlange protesten gezegd dat vanuit het buitenland wordt geprobeerd om onrust te stoken in zijn land. Hij zei volgens staatsmedia dat onder meer mensen uit Nederland zijn gekomen. "De agressie tegen ons land is begonnen", waarschuwde hij.

6 uur geleden
Trump naar 'erg zieke' jongere broer in ziekenhuis

WASHINGTON (ANP) - De Amerikaanse president Donald Trump gaat zijn jongere broer opzoeken in het ziekenhuis in New York. Amerikaanse media berichten dat de 71-jarige Robert Trump naar verluidt "erg ziek" is, maar het is onduidelijk waar hij precies aan lijdt.

8 uur geleden