Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Poëzieavond in 't Kerkje van Ellesdiek

Poëzieavond in 't Kerkje van Ellesdiek

ELLEWOUTSDIJK - ‘t Kerkje van Ellesdiek en Erfgoed Zeeland organiseren vrijdag 31 januari een poëzieavond in Ellewoutsdijk.

Vijf dichters brengen Nederlandse en Zeeuwse gedichten ten gehore: Jan Zwemer, Jopie Minnaard, Jan Priem, Jan Kuipers en Theo Raats. Dingeman de Visser en Zwemer brengen bovendien het programma ‘Dingeman en Jan spelen in en met het Zeeuws’. Tussendoor de gedichten klinkt er muziek.

Week

De poëzieavond vindt plaats in het kader van de landelijke Poëzieweek, die sinds 2000 wordt georganiseerd door Poetry International Rotterdam. Belangstellenden voor de avond kunnen zich aanmelden via [email protected]

Meer uit Beveland

Man (34) uit Wolphaartsdijk dreigt met vuurwapen en heeft hennepkwekerij in woning

GOES - De politie heeft dinsdagavond een 34-jarige man uit Wolphaartsdijk aangehouden voor bedreiging met een vuurwapen. Er werd een hennepkwekerij aangetroffen in zijn woning.

10 uur geleden
Politie-infiltrant voert honderd kilo cocaïne in via BTZ in Vlissingen-Oost

RITTHEM - In het onderzoek naar drugshandel via Bulk Terminal Zeeland (BTZ) in Vlissingen-Oost heeft de politie een infiltrant ingezet die honderd kilo cocaïne liet invoeren via het bedrijf. Dat meldt het televisieprogramma Nieuwsuur. 

13 uur geleden
Politie doorzoekt woning aan Moerbeistraat in Goes

GOES - Politieagenten hebben dinsdagavond in Goes een flatwoning doorzocht naar aanleiding van een actie van een arrestatieteam. Bij die actie zou iemand zijn aangehouden, maar de politie kan dat nog niet bevestigen.

13 uur geleden
Scooterrijdster valt tegen ruit bij voordeur in Goes

GOES - Een scooterrijdster is dinsdagmiddag naar het ziekenhuis gebracht nadat zij tegen een ruit in de voordeur van een woning in Goes was gevallen.

1 dag geleden
Veere legt plan voor Neeltje Jans ter inzage

NEELTJE JANS - Met het oog op de nieuwe Omgevingswet heeft de gemeente Veere dinsdag het plan voor Neeltje Jans zes weken ter inzage gelegd. In deze periode kunnen belanghebbenden het plan inzien en erop reageren.

1 dag geleden
Esprit vraagt faillissement aan voor kledingwinkels in Nederland

GOES - Modeketen Esprit heeft faillissement aangevraagd voor haar Nederlandse activiteiten, inclusief de winkels. 

1 dag geleden
Motorrijder gewond bij ongeluk Assenburgweg Borssele

BORSSELE - Een motorrijder is dinsdagochtend gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de Assenburgweg in Borssele. Van ernstig letsel bleek geen sprake te zijn. De motor is weggetakeld.

1 dag geleden