Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

PLUS Serooskerke geeft samen met klanten €8125,- aan clubs en verenigingen in de buurt

PLUS Serooskerke geeft samen met klanten €8125,- aan clubs en verenigingen in de buurt

SEROOSKERKE - Klanten van PLUS Serooskerke hebben maar liefst €8125,- bij elkaar gespaard voor lokale clubs en verenigingen in onze buurt.

Het hoogste bedrag van €1926,- is gespaard voor Voetbal Vereniging Serooskerke. Tot en met zaterdag 13 november konden klanten van PLUS Serooskerke sponsorpunten sparen voor hun favoriete club of vereniging om hen zo een financieel steuntje in de rug te geven.

Andre van der Hoofd: “Wat fijn om te merken dat deze buurt de lokale clubs en verenigingen zo’n warm hart toedraagt en enorm enthousiast mee gespaard heeft. We realiseren ons allemaal dat het verenigingsleven het erg zwaar heeft vanwege alle maatregelen. Daarom zijn we erg trots dat we het lokale verenigingsleven met deze spaaractie kunnen steunen. We bedanken alle klanten die zich hebben ingezet om een mooi bedrag voor hun club of vereniging bij elkaar te sparen.”

Spaar je club gezond
Met de unieke spaaractie van PLUS: Spaar je club gezond heeft PLUS landelijk onder 6200 deelnemende clubs en verenigingen het bedrag van ruim 3 miljoen euro verdeeld. De clubs en verenigingen mogen het bedrag dat ze ontvangen, naar eigen inzicht besteden.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Middelburg

Veel hulpverleners bij ongeluk A58 ‘s-Heer Arendskerke

‘S-HEER ARENDSKERKE - Op de A58 is vanavond tussen Lewedorp en Arnemuiden een ongeluk gebeurd. Diverse hulpdiensten zijn opgeroepen.

1 dag geleden
Paul Moens kandidaat wethouder voor SGP Middelburg

MIDDELBURG - Paul Moens, eerder door de SGP-leden gekozen als lijsttrekker, is kandidaat wethouder voor de SGP in Middelburg. De zittende wethouder Chris Dekker stopt na deze periode. Paul Moens heeft inmiddels 12 jaar ervaring als raadslid en wil zich graag inzetten voor het welzijn van alle Middelburgers.

1 dag geleden
Actie: Arnemuiden door de jaren heen

ARNEMUIDEN - Op woensdag 2 februari start Jumbo Arnemuiden de actie ‘Arnemuiden door de jaren heen’. Acht weken lang kunnen de klanten sparen voor een serie van 180 plaatjes die een fraai overzicht geven van de geschiedenis van Arnemuiden en Kleverskerke. De plaatjes kunnen verzameld worden in een prachtig album dat speciaal voor deze actie ontwikkeld is. Plaatjes en album kwamen tot stand met de hulp van Historische Vereniging Arnemuiden en Museum Arnemuiden. 

1 dag geleden
Speelveld Braamhof winnaar Kern met Pit Trofee Zeeland

WALCHEREN - Na een jaar hard werken om hun droom te realiseren presenteerdengisteren ruim honderd Kern met Pit buurtprojecten in Nederland de resultaten. Tijdens deze bijeenkomsten in het hele land is in elke provincie één project gekozen tot trofee winnaar. In Zeeland is de Herinrichting van het Speelveld Braamhof gekroond tot provinciale winnaar.

2 dagen geleden
Luctor et Detector: de Zandzuigervondst in ‘De Middelburg’

Enige tijd geleden mocht ik met de metaaldetector weer een bijzondere opdracht uitvoeren. De eigenaar van zandboot De Middelburg, van Firma van Ouwerkerk, benaderde mij met een bijzonder probleem: tijdens het lossen van zand uit de boot kwam de borgpin los van de grijparm van de kraan. Die viel naar beneden in het zand. Je denkt dan: ‘geen probleem, die pin ligt gewoon op de zandhoop’. Nou, vergeet het maar. De massieve pin schoot een stuk het zand in en werd niet teruggevonden. Het zand was bedoeld voor verwerking in een cementfabriek en daarom moest de pin teruggevonden worden. De pin zou in de fabriek de machines kunnen beschadigen. 

3 dagen geleden
Met liefde en passie achter de frituur

KOUDEKERKE – Na 46 jaar een cafetaria te hebben gehad, gaan John (65) en Marjan (67) van den Hummel met pensioen. John’s Frituurshop wordt overgenomen door collega-ondernemers, maar eerst blikken we terug op een mooie tijd waarin veel veranderde.

3 dagen geleden
Politie arresteert Middelburger (17) voor berovingen

MIDDELBURG - In een woning aan de Zacharias Jansenstraat in Middelburg heeft de politie vrijdagmorgen 21 januari een jongen gearresteerd. In de woning en de schuur vond de politie twee vuurwapens en twee gestolen fietsen.

4 dagen geleden