Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Play-in voor Bevelandse leerling-muzikanten op zaterdag 17 juni

Play-in voor Bevelandse leerling-muzikanten op zaterdag 17 juni

KAPELLE - Om leerling-muzikanten extra te enthousiasmeren voor muziek bundelen muziekverenigingen in Noord- en Zuid-Beveland de krachten. Dat resulteert in een play-in op 17 juni in Kapelle.

De doelstelling is om beginnende muzikanten de kans te bieden om in groter verband te kunnen musiceren, nieuwe muziekvrienden te maken en leuke activiteiten te ondernemen. Daarom wordt er, na het grote succes van 2022, wederom een play-In georganiseerd voor leerling-muzikanten. Tijdens deze dag zal er onder leiding van Petra van Antwerpen en Meike Warmoeskerken samen gemusiceerd worden en staan er nog tal van andere gezellige activiteiten op de planning. De play-in op 17 juni begint om 10.00 uur en eindigt omstreeks 15.00 uur. Om 14.30 uur zal de dag afgesloten worden met een prachtig concert en zijn ouders, vrienden en familie van harte welkom om te komen luisteren naar het resultaat van deze dag. De play-in vindt plaats in het muziekgebouw van Ons Genoegen in Kapelle.

Dus.... ben je een leerling muzikant, die minstens een jaar les heeft gehad? En speel je een blaasinstrument dat in een harmonie, fanfare of brassband thuis hoort? Of speel je slagwerk of blokfluit? Dan is dit zeker iets voor jou! Immers... samen musiceren is veel leuker dan alleen! Voor de deelname aan deze leuke dag wordt een bijdrage van vijf euro gevraagd. Hiervoor heb je een supergave dag, ontmoet je nieuwe muziekvrienden en krijg je ook nog een heerlijke lunch geserveerd. 

Voor meer informatie kan je terecht op www.bevelandmaaktmuziek.nl. Inschrijven voor dit evenement is mogelijk t/m 4 juni 2023. Vragen? Mail dan naar [email protected].

Meer uit Beveland

Burgemeester Dijksterhuis neemt Jaarboek Beveland 2023 in ontvangst

HEINKENSZAND - Burgemeester Gerben Dijksterhuis van de gemeente Borsele heeft uit handen van Robert Odekerken van Uitgeverij De Bode het Jaarboek Beveland 2023 in ontvangst genomen. 

17 uur geleden
Man gewond aan hoofd na ongeval Oosterschelde

COLIJNSPLAAT - Bij een ongeval op de Oosterschelde bij Colijnsplaat is zaterdagmiddag een man gewond geraakt aan het hoofd. De KNRM en de Kustwacht werden ingezet.

2 dagen geleden
Kapelse bigband 'The Evergreens' gaat terug in de tijd in Wilhelminadorp

WILHELMINADORP - Op zaterdag 9 maart geeft bigband The Evergreens uit Kapelle een echte dansavond voor de liefhebbers van het stijldansen.

2 dagen geleden
Kunstenaar Dani Ploeger: 'Mijn werk gaat over de wereld waarin we leven'

VLISSINGEN - Bij de Souburgse fanfare leerde hij dat er meer mogelijk is dan 'doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg'. Die les heeft Dani Ploeger ter harte genomen. Als kunstenaar zoekt hij de verbinding tussen de plek waar hij opgroeide en de kunstwereld. "Die mensen vinden me een rare, maar ik ben óók nog steeds iemand van het dorp."

2 dagen geleden
Auto belandt in sloot in buitengebied Borssele: Inzittenden naar het ziekenhuis

BORSSELE - In het buitengebied van Borssele is vrijdagavond een personenauto op zijn kop in een vrijwel droge sloot beland. Zeker twee personen raakten gewond.

2 dagen geleden
Hele gebied Omnium en Hollandsche Hoeve in Goes voortaan rookvrij

GOES - Binnen mocht al niet meer gerookt worden, maar voortaan is het hele terrein van het Omnium en de Hollandsche Hoeve in Goes een rookvrije zone. 'Hier komen veel kinderen en we willen het goede voorbeeld geven', aldus de partijen in het gebied die hiervoor samenwerken.

3 dagen geleden
Goes vernieuwt centrum-zuid, inwoners kunnen meedenken

GOES - De gemeente Goes presenteert een conceptplan voor de toekomst van het gebied centrum-zuid. Voordat de gemeenteraad hierover definitief besluit, kunnen inwoners tot maandag 1 april online meedenken en suggesties geven. Ook is er op maandag 18 maart een inloopavond over de nieuwe visie in buurthuis de Pit in Goes.

3 dagen geleden