Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Plastic maakt van 103e verjaardag toch klein feestje

Plastic maakt van 103e verjaardag toch klein feestje

COLIJNSPLAAT - Het is wat, moet ook hij hebben gedacht. Dan is het je 103e verjaardag en moet je het feestje vieren met een hek tussen jou en je familie. 

Het overkwam de geboren en getogen Noord-Bevelander Krijn van Lieren.

De bewoner van Zorgcentrum Cleijenborch in Colijnsplaat kreeg dinsdag onder anderen bezoek van zijn familie en burgemeester Loes Meeuwisse van de gemeente Noord-Beveland. 

Afstand

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus moest het bezoek plaatsvinden op afstand. De familieleden konden hem wel een hand geven en even knuffelen door een stuk plastic met een handschoen eraan, een idee van één van zijn schoondochter. 

Zo werd er dinsdag toch nog een klein feestje gevierd.  

Meer uit Beveland

Inval in woning Kortgene na meerdere onwelwordingen

KORTGENE - Agenten in kogelwerende vesten hebben woensdagavond een woning aan de Willem Alexanderstraat in Kortgene afgezet. Het arrestatieteam van de politie is uiteindelijk de woning binnen gevallen. 

1 dag geleden
Oosterscheldeloop verplaatst naar Kattendijke

GOES - De bekende Oosterscheldeloop is verplaatst naar Kattendijke. Het dorp aan de Oosterschelde wordt het epicentrum van het jaarlijkse evenement. De loop staat zaterdag 1 april (geen grap) op de agenda.

1 dag geleden
De Goese Maan breidt padel uit

GOES - Tennis- en Padelvereniging De Goese Maan breidt uit van twee naar vier padelbanen. De twee nieuwe banen komen op de plek van de laatste gravelbaan. Voor tennis blijven er vijf all weather kunstgrasbanen.  

1 dag geleden
Zeeland telt recordaantal toeristen in 2022

Uit voorlopige cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat het aantal geregistreerde overnachtingen in Zeeland in 2022 uitkwam op bijna 12 miljoen. Een stijging van 8% ten opzichte van 2021. Nooit eerder vonden in Zeeland zoveel toeristische overnachtingen plaats. HZ Kenniscentrum Kusttoerisme heeft de cijfers voor Zeeland nader geanalyseerd.

1 dag geleden
Waterschap bouwt nieuw gemaal De Poel

‘s-HEER ABTSKERKE - In ’s-Heer Abtskerke wordt gestart met de bouw van het nieuwe gemaal De Poel. Aan de ’s-Heer Abtskerksezandweg, naast het spoor van de stoomtrein, wordt het bestaande gemaal vervangen door een nieuw gemaal.

1 dag geleden
Al bijna 500 Goesenaren zetten mantelzorger in het zonnetje

GOES - De gemeente Goes geeft mantelzorgers ook in 2023 weer een extraatje: de mantelzorgwaardering. Het gaat om een bedrag van 75 euro. Al 500 inwoners hebben dit cadeau aangevraagd voor hun mantelzorger, laat de gemeente weten.

1 dag geleden
Verkennende gesprekken Provinciale Staten van start

MIDDELBURG - Een kleine week na de overwinning van de BBB bij de verkiezingen voor de Provinciale Staten van Zeeland vinden vandaag, woensdag 22 maart, de eerste verkennende gesprekken plaats tussen verkenner Gerard Rabelink en verschillende politieke partijen. Rabelink is gevraagd te onderzoeken welke partijen een coalitie zouden kunnen vormen. 

1 dag geleden