Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Plan voor woon-werkkavels aan Molenpad in Kamperland

Plan voor woon-werkkavels aan Molenpad in Kamperland

KAMPERLAND - Een investeerder wil aan het Molenpad in Kamperland drie woon-werkkavels realiseren.

Het stuk grond ligt sinds een grote brand in 2008 braak. Daarvoor stonden er bedrijfsgebouwen op.

Het is onlangs gekocht door N&S Investment, die er drie woningen met elk een bedrijfsgebouw op wil laten bouwen. Het college van burgemeester en wethouders heeft aan de ontwikkelaar gevraagd de interesse voor de kavels te peilen, maar is enthousiast over het plan.

Aantrekkelijkheid

Ze moet het bestemmingsplan er wel voor aanpassen. Vergelijkbare woon-werkkavels zijn er al in Kortgene en Colijnsplaat. Het college denkt bovendien dat het de aantrekkelijkheid van deze zijde van Kamperland ten goede komt.     

Meer uit Beveland

Sint Willibrordusschool en Bisschop Ernstschool zetten zich in voor Hope On Wheels

GOES - Leerlingen van de Sint Willibrordusschool en Bisschop Ernstschool in Goes gaan gezamenlijk geld inzamelen voor het doel: Hope on Wheels Mumbai.

2 uur geleden
Snelweg A58 bij Goes uur afgesloten na ongeval met tankwagen en personenauto, één gewonde naar ziekenhuis

GOES - De snelweg A58 was dinsdagochtend zo'n uur dicht bij Goes, in de richting van Kapelle, na een ongeluk. Inmiddels is de weg weer vrij.

5 uur geleden
Camper, auto's en loods zwaar beschadigd door brand bij bedrijventerrein Cruijckelcreke Wissenkerke

WISSENKERKE - Meerdere brandweereenheden zijn dinsdagochtend vroeg ingezet voor een grote brand bij een autohandelaar op bedrijventerrein Cruijckelcreke bij Wissenkerke. Meerdere geparkeerde auto's, een camper en een loods liepen zware schade op door de brand.

8 uur geleden
Op de werkvloer bij uitvoerder Julien van Zelst

's-HEER ARENDSKERKE - Na tien jaar kennis en ervaring opdoen in de bouw als timmerman, kon Julien van Zelst (30) al jong doorgroeien tot uitvoerder. Hij vindt timmerman een prachtig vak, en werkt nog graag mee, maar de Vlissinger is er trots op sinds twee jaar uitvoerder te zijn bij aannemingsbedrijf Fraanje in 's-Heer Arendskerke. Hij gaat de hele provincie door voor zijn werk in de particuliere woningbouw.

1 dag geleden
Familie en burgemeester leggen bloemen bij herdenking verzetsheld Marien de Groot in Goes

GOES - Bij zijn graf in Goes hebben familie en burgemeester Cees van den Bos zaterdagmiddag herdacht dat verzetsheld Marien de Groot tachtig jaar geleden is gefusilleerd. 'De Duitsers hebben hem zonder proces doodgeschoten in de bossen bij Woensdrecht', laat Peter van Dijk weten namens de kinderen en kleinkinderen van Goese verzetstrijders.

1 dag geleden
De meeste incidenten met drug flakka komen voor in Zeeland-West-Brabant

ZEELAND-WEST-BRABANT- De designerdrug flakka is in opkomst in Nederland. Met name in de regio Zeeland-West-Brabant is er sprake van een flinke toename. De extreem verslavende en gevaarlijke drug bezorgt ook de politie heel veel extra werk. Afgelopen jaar moesten politie-eenheden in ons land bijna duizend keer uitrukken voor flakka-gerelateerde incidenten. Dat is gemiddeld dus ongeveer drie keer per dag.

2 dagen geleden
Schrijfsel burgemeester Dijksterhuis: Morgenstond heeft goud in de mond

Als we in Nederland ergens goed in zijn, dan is het klagen over het weer. Ik doe daar altijd even hard aan mee. Vooral de afgelopen maanden, toen er geen einde leek te komen aan de kou en de regen maar bleef stromen. Maar gelukkig laat de zon zich steeds vaker zien en gaat de temperatuur eindelijk omhoog. Dat vinden niet alleen wij fijn, maar ook de natuur bloeit letterlijk en figuurlijk op.

2 dagen geleden