Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Plaatsen vrij in muziekluistergroep Goes

Plaatsen vrij in muziekluistergroep Goes

GOES - Er zijn nog plaatsen vrij in een muziekluistergroep in Goes. Die is bedoeld voor mensen die houden van klassieke muziek en zich daarin meer willen verdiepen. 

Op 1 november besteedt de groep aandacht aan Middeleeuwse liedkunst in Frankrijk, en begin 2022 volgen het Requiem van Mozart en diverse composities van Arvo Pärt. De muziekstukken worden besproken aan de hand van ‘luisterwijzers’ met discussievragen aan de hand van muziekfragmenten op internet. De bespreking van de muziekstukken vergt de nodige voorbereiding thuis. De muziekluistergroep komt eens in de 6 weken bij elkaar op maandagmiddag. De groep kiest uit de muzieklijst van de landelijke organisatie Senia.

Meer informatie is verkrijgbaar bij Piet van Holsteijn, via e-mail [email protected]  

Meer uit Beveland

Margo Mulder neemt 22 juni afscheid als burgemeester van Goes

GOES - Op donderdag 22 juni neemt burgemeester Margo Mulder na bijna vijf jaar afscheid van de gemeente Goes.

13 uur geleden
Ovezande zindert nog na van 41e Klomppop

OVEZANDE - Ook de 41e editie van Klomppop in Ovezande is geslaagd. Drie dagen lang, van afgelopen vrijdag tot en met pinksterzondag, was het in het zonnetje genieten van muziek, theater en slangen (!) op het terrein van sportpark De Fazant.

1 dag geleden
Avondvierdaagse terug van weggeweest in Kamperland

KAMPERLAND - Oranjevereniging Kamperland/VDK organiseert, na een paar jaar afwezigheid, weer een avondvierdaagse voor jong en oud in Kamperland. Zij gaan wandelen van dinsdag 6 juni tot en met vrijdag 9 juni.

1 dag geleden
17-jarige jongen uit Goes overleden na ongeval met scooter

GOES - Een jongen van 17 uit Goes is overleden nadat hij gisteren betrokken raakte bij een eenzijdig ongeluk. Hij reed met zijn scooter tegen een geparkeerde auto.

3 dagen geleden
Badeendjesrace in Goes zorgt voor veel drukte bij de Oostvest

GOES - Gisteren kleurde de Oostvest knalgeel. Hier was namelijk de allereerste editie van de ‘What Goes On’-badeendjesrace. Honderden, misschien wel duizenden badeendjes gaven het water in de Oostvest een zonnige kleur en gingen de strijd aan om prijzen te winnen.

3 dagen geleden
Toer Club Arendskerke houdt op 4 juni twee ritten

‘s-HEER ARENDSKERKE - Toer Club Arendskerke houdt zondag 4 juni fietstoertochten van 80 en 105 kilometer. Vertrekpunt is het terrein van tennisvereniging de Schaepskooi in ‘s-Heer Arendskerke. 

3 dagen geleden
Tractor belandt in sloot, bestuurder gewond

‘S-HEERENHOEK - Een tractor is zaterdag aan het begin van de middag in een droge sloot terecht gekomen. De bestuurder raakte bij het ongeluk gewond.

4 dagen geleden