Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Pizzeria Ali heropent deuren na overval

Pizzeria Ali heropent deuren na overval

SINT-MAARTENSDIJK - Pizzeria Ali, gevestigd aan de Kaaistraat in Sint-Maartensdijk, heropent op woensdag 13 maart zijn deuren. Eind november 2018 vond er een gewapende overval plaats bij de pizzeria. Sindsdien zijn de deuren van de zaak gesloten, tot nu.

De eigenaar laat via Facebook weten iedereen dankbaar te zijn voor de steun, begrip en geduld. "Het heeft lang geduurd en het is voor ons nog zeker niet voorbij, maar wij willen een stap zetten richting ons oude ritme. Wij hopen ons leventje weer op de rails te krijgen", laat de eigenaar weten. "Wij hebben veel geprobeerd de afgelopen maanden om de gebeurtenissen te verwerken, veel overwegingen gedaan de pizzeria wel of niet te openen."

Oude omgeving

Even dachten ze eraan om de pizzeria voorgoed vaarwel te zeggen. "Het leek ons uiteraard makkelijker om de confrontatie uit de weg te gaan, niet meer terug, het niet meer hoeven te herleven. Maar na veel wikken en wegen kwamen wij tot een conclusie, om ons oude leven op gang te krijgen, hebben wij ons oude omgeving nodig... en dat zijn jullie... Ons leven bestond voor een groot deel uit onze klanten kring, dus de beste manier om hier boven op te komen is om dit samen met jullie te doen, terug naar onze roots, onze zaak, keihard werken, samen!" Daarom opent de pizzeria op 13 maart weer de deuren. 

Overval

Na de overval zijn twee daders aangehouden. Een 17-jarig meisje en een 24-jarige man uit Dordrecht. Het meisje werd destijds meteen door de eigenaar en drie familieleden overmeesterd. De man meldde zichzelf bij de politie. De twee hebben niets buit gemaakt. Later bleek dat het ging om een nepvuurwapen, toch raakten vier mensen licht gewond bij het overmeesteren van de vrouw.

Meer uit Tholen

'Bij ons op het Kamp' strijdt voor de Gouden Televizier-ring: 'Stem op ons!'

STEENBERGEN/THOLEN - Toon, Corrina, Tony, Pablo en Lolita Kouwen schitterden in het laatste seizoen van 'Bij ons op het Kamp'. In het programma werden de kijkers meegenomen in het leven van de familie die in een woonwagen woont op het Steenbergse kamp. Zo trots als ze waren op hun deelname, zijn ze nu even trots dat ze kans maken op een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring. 

14 uur geleden
Overleden vrouw Sint-Annaland is niet door misdrijf om het leven gekomen

SINT-ANNALAND - De overleden vrouw die vorige week werd gevonden in Sint-Annaland is niet door een misdrijf om het leven gekomen.

17 uur geleden
SGP, CU en VVD continueren samenwerking binnen Thoolse coalitie

THOLEN - De fracties van de SGP, CU en VVD zetten hun samenwerking binnen de Thoolse coalitie voort. De VVD-fractie draagt Hilde Moerland voor als nieuwe wethouder. Tijdens de gemeenteraadsvergadering van 14 maart aanstaande wordt zij geïnstalleerd.  

23 uur geleden
Op 27 februari 2024 is alle duurzame energie in Zeeland 'op'

THOLEN - Op dinsdag 27 februari hebben Zeeuwen alle duurzame energie verbruikt die in de provincie Zeeland is geproduceerd. Dat is tenminste als we alle energie die dit jaar opgewerkt in één keer zouden gebruiken. Deze dag wordt beschouwd als de Zeeuwse Green Energy Day.

1 dag geleden
Tholen organiseert in maart een energiemarkt op het gemeentehuis

THOLEN - De gemeente Tholen organiseert op donderdag 7 maart een energiemarkt in het gemeentehuis. De markt is toegankelijk van 18.00 tot 20.00 uur. Tijdens deze markt kunnen geïnteresseerden vrij inlopen om vragen te stellen en informatie te krijgen over verduurzaming en energiebesparing.

1 dag geleden
Zo voorkom je dat de vlam in de pan slaat: 'Kook met liefde'

THOLEN - Het overkwam onlangs een paar inwoners van Tholen: De vlam sloeg in de pan. Ze slaagden er zelf in het vuur te blussen met een blusdeken. Ronald van Leeuwen, medewerker Brandveilig Leven bij Veiligheidsregio Zeeland, vertelt wat je wel en niet moet doen als de vlam in de pan slaat.

2 dagen geleden
Accelerando kijkt uit naar 9e editie van Kidz in Concert

SINT-ANNALAND - De Stallandse muziekvereniging en basisschool De Casembroot organiseren op zaterdag 9 maart de uitvoering Kidz in Concert. Het concert vindt plaats in de sportzaal van De Wellevaete.

2 dagen geleden