Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Pinnen op veel plekken weer mogelijk na storing

Pinnen op veel plekken weer mogelijk na storing

DEN HAAG (ANP) - Klanten van Albert Heijn en Lidl kunnen weer pinnen in de winkels, melden de supermarktketens na een eerdere storing. Die problemen zorgden op sommige plekken voor lange rijen waarvan klanten foto's plaatsten op social media.

Ook de gemeente Den Haag zegt dat de pinstoring is opgelost. Eerder was het op een kantoor van de gemeente niet mogelijk om met pin te betalen voor bijvoorbeeld een paspoort of andere betaalde producten.

Op de site allestoringen.nl was in de namiddag een duidelijke piek te zien in het aantal meldingen van pinproblemen. Het is nog onduidelijk wat de oorzaak was.

Meer uit Financieel

Google vraagt rechter om appwinkel niet te hard aan te pakken

SAN FRANCISCO (ANP/RTR) - Google heeft de rechtbank in de Amerikaanse stad San Francisco gevraagd om geen ingrijpende veranderingen op te leggen aan de appwinkel Google Play. Een jury oordeelde eind vorig jaar dat het moederbedrijf van Google, Alphabet, een illegaal monopolie heeft met zijn appwinkel omdat appontwikkelaars gebruikers moeten laten betalen via het betaalsysteem van Google.

32 minuten geleden
Inflatie in Turkije stijgt tot bijna 70 procent

ANKARA (ANP/AFP/BLOOMBERG) - De kosten van het levensonderhoud in Turkije zijn in april verder gestegen, ondanks de pogingen van de centrale bank om de inflatie met renteverhogingen te bestrijden. De consumentenprijzen in het land stegen vorige maand met 69,8 procent, meldde het Turkse nationale statistiekbureau. De inflatie in Turkije, die tot de hoogste in de wereld behoort, bedroeg in maart al 68,5 procent.

47 minuten geleden
ING verder omhoog in positieve AEX, Aperam zakt na cijfers

AMSTERDAM (ANP) - ING behoorde vrijdag opnieuw tot de sterkste stijgers in de AEX-index op het Damrak. De bank won een dag eerder al ruim 6 procent na een goed ontvangen kwartaalbericht en werd nu 1,4 procent hoger gezet. Analisten van de Duitse investeringsbank Berenberg verhoogden het koersdoel voor het aandeel en bevestigden het koopadvies.

1 uur geleden
Advocaten in VS: Chinese TikTok beschermt beter tegen verslaving

OAKLAND (ANP/BLOOMBERG) - Videoplatform TikTok doet in thuisland China veel meer om verslaving onder kinderen tegen te gaan. Dat zeggen Amerikaanse advocaten die honderden rechtszaken tegen moederbedrijf ByteDance voorbereiden. Zij zien in de Chinese versie een verbetering voor de Amerikaanse en eisen meer informatie over dit verschil, staat in een aanklacht.

2 uur geleden
Aandacht voor cijfers Apple en banenrapport VS op beurzen

AMSTERDAM (ANP) - Op de Amsterdamse beurs gaat de aandacht vrijdag onder meer uit naar de resultaten van Apple. Het grote Amerikaanse techconcern zag de verkopen van de iPhone dalen, maar boekte desondanks meer winst dan verwacht. Ook gaat Apple voor 110 miljard dollar aan eigen aandelen inkopen en meer dividend uitkeren. Het is het grootste aandeleninkoopprogramma in de VS ooit. Het aandeel Apple lijkt vrijdag op Wall Street met een stevige winst te gaan openen.

2 uur geleden
Microsoft grijpt in om weerbaarheid tegen hackers te vergroten

REDMOND (ANP/BLOOMBERG) - Microsoft voegt speciale beveiligingsexperts toe aan zijn teams voor producten om de weerbaarheid tegen hackers te vergroten. Recent kreeg het Amerikaanse techconcern nog veel kritiek omdat het verschillende ernstige cyberaanvallen niet had kunnen voorkomen.

3 uur geleden
Duurdere opslagruimtes Shurgard in trek, meer op komst in Randstad

LUXEMBURG (ANP) - De vraag naar opslagruimtes buitenshuis van Shurgard blijft ook na nieuwe prijsverhogingen op peil. De in Luxemburg gevestigde marktleider ziet daardoor de mogelijkheid om de komende twee jaar uit te breiden, met een stijging van bijna 13 procent van de te verhuren vierkante meters vergeleken met vorig jaar. In de Randstad komen er vijf nieuwe locaties bij, onder andere in Nieuwegein en Almere.

3 uur geleden