Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Piccard heeft de meeste vacatures al ingevuld

Piccard heeft de meeste vacatures al ingevuld

VLISSINGEN – Hotel Restaurant Piccard aan de Badhuisstraat 178 in Vlissingen heeft de meeste vacatures die er waren al kunnen invullen. “We zijn alleen nog op zoek naar wat extra personeel voor in de bediening en eventueel een aanvulling voor de schoonmaak van de hotelkamers”, laat mede-eigenaar Prem Chitaroe van Piccard weten.

Chitaroe vertelt ook dat hij eerder dit jaar een groot tekort had aan flexibel personeel voor de schoonmaak, bediening en de receptie van het hotel en restaurant. Piccard heeft op dit moment in totaal eenentwintig medewerkers in dienst.

Meer uren
Prem Chitaroe is sinds begin dit jaar, samen met zijn broer Jerry, eigenaar van het vroeger befaamde viersterrenhotel. De Amsterdammer denkt dat veel horecamedewerkers tijdens de coronapandemie zijn overgestapt naar een andere branche. “Een baan die meer zekerheid biedt op werk tijdens de pandemie. Maar ik hoor en zie ook dat er in andere branches een groot tekort is aan personeel,” vertelt hij. “Vooral leveranciers en onderhoudsbedrijven kampen met een tekort aan personeel.” Hotel Restaurant Piccard lost vacatures veelal op door mond tot mond reclame en door soms een advertentie te plaatsen. “Maar op dit moment kunnen wij het goed redden met onze huidige personele bezetting. Alleen werken zij nu wat meer uren dan normaal.”

Meer uit Vlissingen

Reddingsevenement LEF in Vlissingen dit weekeinde extra groot feest door jubileum

VLISSINGEN - Het reddingsevenement Lifesaving Event Flushing (LEF) vindt zaterdag en zondag plaats vanaf het Badstrand in Vlissingen. Het wordt in samenwerking met de Dr. A. Stavermanbrigade door vier enthousiaste instructeurs georganiseerd. 'Dit jaar is een feestelijke editie, omdat de brigade honderd jaar bestaat', laat de organisatie weten.

48 minuten geleden
Provincie waarschuwt strandgangers: 'Let op voor zeeschuim'

VLISSINGEN - Naar aanleiding van berichtgeving van de NOS waarschuwt de provincie Zeeland woensdag voor zeeschuim op het strand vanwege de giftige PFAS-stoffen.

1 dag geleden
Lezersfoto van de week toont strakblauwe hemel

VLISSINGEN - Een heerlijk zomerse foto heeft Anne-Marie van Iersel uit Vlissingen ingestuurd naar de Vlissingse Bode. Het is de 'Lezersfoto van de week' geworden.

2 dagen geleden
Vlissinger (18) onwel; politie treft drugs aan

VLISSINGEN - Een man (18) uit Vlissingen is maandagmorgen rond 00.30 uur vermoedelijk door drugs onwel geworden in Westerzicht.

3 dagen geleden
Bellamypark is vrijdag en zaterdag weer domein ringrijders

VLISSINGEN - De Zeeuwse Ringrijders Vereniging houdt vrijdag 26 juli en zaterdag 27 juli wedstrijden ringrijden op het Bellamypark in Vlissingen.

3 dagen geleden
Vrouw rijdt met auto tegen gevel van portiekwoning

OOST-SOUBURG- Een oudere vrouw is zondagmiddag met haar auto tegen de gevel van een portiekwoning gereden. De vrouw reed door de M.A. van de Puttestraat en voerde daar enkele opmerkelijke handelingen uit. Via de F.Leenhoutstraat kwam de vrouw vervolgens de stoep op om daarna over een grasveld tegen de voorgevel van een portiekwoning aan te rijden. De auto kwam enkele meters verderop tot stilstand. De vrouw raakte bij het ongeval niet gewond.

3 dagen geleden
Twee fietsers gewond na botsing op de Vlamingstraat

VLISSINGEN- Op de Vlamingstraat zijn zaterdag aan het einde van de middag twee fietsers met elkaar in botsing gekomen. Dit gebeurde op de kruising met de Wagenaarstraat. Beide personen, een man en een vrouw, raakten gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De oorzaak van de botsing was vermoedelijk een voorrangskwestie.

4 dagen geleden