Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Philipp Keller stapt uit bestuur waterschap

Philipp Keller stapt uit bestuur waterschap

Philipp Keller treedt per 1 oktober terug als bestuurslid van waterschap Scheldestromen. Als reden geeft hij ‘verschil in inzichten op inhoudelijk en strategisch gebied binnen het dagelijks bestuur’ aan.

Keller maakte drieënhalf jaar deel uit van het dagelijks bestuur van het Zeeuwse waterschap. Hij had waterkeringen en klimaatadaptatie in zijn portefeuille. Scheldestromen laat weten ‘veel waardering voor zijn inspanningen te hebben en zijn besluit te betreuren’. Dijkgraaf Toine Poppelaars van waterschap Scheldestromen prijst Kellers prestaties voor de dijkversterking in Hansweert die in voorbereiding is. ‘De manier waarop hij ervoor heeft gezorgd dat de subsidieaanvraag werd voorbereid is knap werk. Hierdoor werd de subsidieaanvraag nagenoeg volledig toegekend.’

‘De laatste tijd waren er vaker verschillende inzichten op inhoudelijk en strategisch gebied binnen het dagelijks bestuur’, laat Keller weten. ‘Vandaar dat dit het juiste moment voor mij is om mijn werkzaamheden als lid van het dagelijks bestuur te beëindigen.’

Keller behoudt zijn bedrijfszetel in de algemene vergadering van het waterschap. De komende periode beraadt het dagelijks bestuur zich over de waarneming van zijn takenpakket.

Meer uit Reimerswaal

De Trappers in Krabbendijke houdt promotierit

KRABBENDIJKE - Bij fietsvereniging T.C. De Trappers uit Krabbendijke start zaterdag 1 april het zomerseizoen. ‘De openingsrit heeft een speciaal karakter, want ook niet-leden zijn welkom’, laat de club weten.

18 uur geleden
Zumba Kids Krabbendijke verwelkomen nieuwe leden

KRABBENDIJKE - Allerlei verenigingen in Reimerswaal, zoals de Zumba Kids in Krabbendijke, zetten deze weken hun deuren open voor belangstellenden, zodat zij gratis de sfeer kunnen proeven. Zo hopen de clubs op nieuwe leden en kunnen kinderen laagdrempelig een nieuwe hobby uitproberen.

22 uur geleden
Mozart in Yerseke zet deur open voor belangstellenden

YERSEKE - Muziekvereniging Mozart in Yerseke doet mee aan de kennismakingsweken bij Reimerswaalse verenigingen. Geïnteresseerden zijn op donderdagavond welkom bij een repetitieavond in Tehaere in Yerseke.  

1 dag geleden
Ondernemers Yerseke geven honderden euro's weg met babbelaaractie

YERSEKE - Ondernemersvereniging OVY in Yerseke houdt van dinsdag 21 maart tot en met zaterdag 8 april een babbelaaractie. In deze periode krijgen klanten bij de deelnemende winkels en horeca een Zeeuwse babbelaar bij iedere aankoop. Dat kan de gelukkige snoeper 25, vijftig en zelfs honderd euro opleveren.

1 dag geleden
Sportraad Kapelle zoekt nieuwe leden

KAPELLE- De gemeente Kapelle is op zoek naar nieuwe leden voor de Sportraad. Die adviseert de gemeente op het gebied van sport, spel en bewegen, om ervoor te zorgen dat kinderen en volwassenen actief blijven. 

1 dag geleden
Recordaantal bedrijven op banenmarkt 'Werken in Zeeland'

GOES - Donderdag 30 maart van 10.00 tot 15.00 uur wordt de banenmarkt ‘Werken in Zeeland’ gehouden in theater de Mythe in Goes. Het doel van de banenmarkt is om werkgevers en werkzoekenden op een laagdrempelige manier met elkaar in contact brengen om te kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

2 dagen geleden
Vermoedelijke inbreker aangehouden in Kapelle

KAPELLE - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een vermoedelijke inbreker aangehouden aan de Postweg. De man zit vast en zal zondag worden verhoord. 

4 dagen geleden