Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Phebe Zuste is nieuw in de Nieuwstraat

Phebe Zuste is nieuw in de Nieuwstraat

GOES - Bijna ieder adres en stoeptegel in de Nieuwstraat in Goes lijkt de afgelopen tijd wel vernieuwd. Als het ene nieuwbouwproject klaar was, begon de volgende renovatie. Phebe Zuste kreeg de mogelijkheid om midden in het centrum van Goes een appartement met parkeerplek én tuin te kopen en greep die kans met beide handen aan.

Phebe Zuste, momenteel met haar familieleden druk bezig met klussen in haar nieuwe appartement, hoopt medio april haar intrek te nemen in haar nieuwe thuis aan de Nieuwstraat. “Het klussen verloopt goed. De vloer wordt begin april geplaatst, hierdoor hebben we ruim de tijd om alle muren strak te trekken en te behangen.”

Opgeknapt

“Het is een leuk appartement met een ruime tuin”, aldus Zuste. De veranderingen in de straat, zoals de nieuwbouw, vindt Zuste positief. De straat is, volgens haar, heel erg opgeknapt. “Door de appartementen te laten ogen als een rijtjeswoning, passen de woningen qua sfeer in de straat. Het ziet er schoon en nieuw uit.”

De Grote Markt in hartje Goes ligt op loopafstand en ook de snelweg en allerlei voorzieningen zijn dichtbij. Hoewel dat voor haar ideaal is, weet Zuste maar al te goed dat ze op een plek gaat wonen waar ge- en verbouwd wordt. “In de tuin zal ik meer last hebben van geluidsoverlast dan in de woning, die goed is geïsoleerd. Maar dit neem ik voor lief.”

Meer uit Beveland

Zeeuwse bouwplaatsen openen hun hekken tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 17 juni

YERSEKE - Tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 17 juni kan iedereen ontdekken wat zich afspeelt achter de hekken van de bouwplaatsen die de rest van het jaar niet toegankelijk zijn voor publiek. Meer dan 150 Nederlandse bouwplaatsen openen deze dag vanaf 10:00 uur de deuren voor publiek. De toegang is overal gratis en er valt een hoop te zien, te leren en te doen voor jong en oud.

8 uur geleden
Nieuw dagelijks bestuur waterschap gekozen

MIDDELBURG - Waterschap Scheldestromen krijgt een nieuw dagelijks bestuur. Donderdagavond 8 juni 2023 werden de leden door de algemene vergadering verkozen.

8 uur geleden
Gratis ijsjes voor kinderen in Goes

GOES - Op woensdag 14 juni 2023 organiseert Sam& voor alle kinderen de actie ‘Sam& de wijk in’ Goes. Tijdens ‘Sam& de wijk in’ worden gratis schepijsjes uitgedeeld in wijken waar bekend is dat ouders het financieel moeilijk hebben. De actie wordt samen met Leergeld Oosterschelderegio en de Vebego Foundation georganiseerd.  

9 uur geleden
Treinverkeer plat na botsing trein botst en vrachtwagen bij 's-Heer Arendskerke

‘s-HEER ARENDSKERKE - Op een spoorwegovergang heeft donderdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een trein en een vrachtwagen. Dat gebeurde omstreeks 15:55 uur.

1 dag geleden
Ira von Harras nieuwe bestuursvoorzitter van Podium 't Beest in Goes

GOES - Vanaf 1 juni 2023 is Goesenaar Ira von Harras de nieuwe bestuursvoorzitter van Podium ’t Beest in Goes. Ira kijkt er enorm naar uit om zich - naast haar baan als directeur van de Zeeuwse Milieufederatie - bij het bestuur van ’t Beest te voegen, het podium waar zij zelf al vanaf jonge leeftijd kennis maakte met concerten en cultuur.

1 dag geleden
Theaterproductiehuis Zeeland maakt programmering Zeeland Nazomerfestival 2023 bekend

MIDDELBURG - Van vrijdag 25 augustus tot en met zaterdag 2 september staat Zeeland in het teken van theater, dans, muziek en performance. Het Zeeland Nazomerfestival zorgt in deze negen dagen voor verwondering, verbijstering, plezier en stof om over na te denken met producties op bijzondere en waardevolle (buiten)locaties. Makers als Sarah Moeremans, Koen Verheijden, Giovanni Brand, Niek Kortekaas, Maartje Duin, DIEHELEDING, Jantien Fick, Marcos Valster da Costa Ferreira, Club Gewalt, zijn niet bang om pittige maatschappelijke thema’s vol in de bek te kijken. Voorstellingen waarin muziek en een lichte toon, vaak vanuit een gelaagdheid, de boventoon voeren.

1 dag geleden
Muziekliefhebbers uit Goes gezocht

GOES - Johann Sebastian Bach, Erik Satie, Louis Andriessen.... Er zijn zoveel componisten en stromingen om je in te verdiepen. Samen naar muziek luisteren is niet alleen leuk, je gaat ook met andere oren luisteren. Een enthousiaste muziekluisterclub in Goes zoekt uitbreiding.

1 dag geleden