Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Persoon raakt bekneld onder bestelbus op de Hoofdstraat

Persoon raakt bekneld onder bestelbus op de Hoofdstraat

WOLPHAARTSDIJK - Aan de Hoofdstraat in Wolphaartsdijk heeft gistermiddag een ongeval plaatsgevonden. Een persoon kwam bekneld te zitten onder een bestelbus.

Aan de Hoofdstraat in Wolphaartsdijk heeft gistermiddag een ongeval plaatsgevonden., dit gebeurde rond 17:30 uur. Een persoon bleek bekneld te zijn geraakt onder een bestelbus. Meerdere hulpdiensten werden ingezet om het slachtoffer onder de bus vandaan te redden.

Het slachtoffer werd na behandeling vervoerd naar een ziekenhuis.

Meer uit Beveland

284 vergunningen te vergeven voor zeegroenten snijden bij Oosterschelde

KATTENDIJKE - Wie volgend seizoen zeegroenten wil snijden bij de Oosterschelde kan tot vrijdag 22 december een aanvraagformulier indienen bij de provincie Zeeland. Er zijn 284 vergunningen te vergeven.

22 uur geleden
284 vergunningen te vergeven voor zeegroenten snijden bij Oosterschelde

RILLAND - Wie volgend seizoen zeegroenten wil snijden bij de Oosterschelde kan tot vrijdag 22 december een aanvraagformulier indienen bij de provincie Zeeland. Er zijn 284 vergunningen te vergeven.

22 uur geleden
Politie: 'Overleden man in arbeidsmigrantenhotel Wolphaartsdijk stierf natuurlijke dood'

WOLPHAARTSDIJK - De man die zondag levenloos is gevonden in het arbeidsmigrantenhotel aan de Lepelstraat in Wolphaartsdijk is een natuurlijke dood gestorven. Dat laat de politie woensdag weten na onderzoek.

22 uur geleden
Gemeente en dorpsraad werken samen aan wandelpad Baarland

BAARLAND - Baarland krijgt binnenkort een nieuw wandelpad.

23 uur geleden
Tom Verbeek 25 jaar tussen de schappen

KWADENDAMME - Vijfentwintig jaar geleden is Tom Verbeek (41) als derde generatie begonnen in de winkel van zijn vader, Kees Verbeek. En alweer de helft van die tijd is hij eigenaar/ondernemer. Aanleiding genoeg voor een feestje.

1 dag geleden
Veel rookontwikkeling bij woningbrand in Eindewege

EINDEWEGE - Bij een woningbrand aan de Spoorstraat in Eindewege is maandagavond veel rook vrijgekomen. Niemand raakte gewond.

2 dagen geleden
Chantal Giesbertz: 'Trouwen is meer dan simpel “ja" zeggen'

KLOETINGE - Chantal Giesbertz (49) werkt 32 uur in loondienst en sluit alleen al dit jaar dertig huwelijken, waarvan de helft vanuit haar eigen onderneming Meer dan Trouwen. “Deze naam heb ik gekozen omdat ik van mening ben dat trouwen echt meer is dan alleen maar simpel 'ja' zeggen. Er valt heel veel omheen te kiezen en te regelen."

2 dagen geleden