Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Persoon per traumahelikopter naar het ziekenhuis aan Beukenstraat

Persoon per traumahelikopter naar het ziekenhuis aan Beukenstraat

GOES - Een persoon is gisteren per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht nadat in Goes een medische noodsituatie was ontstaan.

Een persoon is gisteren per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht nadat in Goes een medische noodsituatie was ontstaan. Deze situatie ontstond rond 17:15 uur in de Beukenstraat in Goes. Als snel werd naast de ambulancedienst ook de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen.

In Goes werd de patiënt al snel per ambulance naar Rilland vervoerd. Daar was de traumahelikopter in de tussentijd geland om de persoon op te halen. Rond 18:00 uur steeg de helikopter op om naar Rotterdam te vliegen.

Meer uit Beveland

Rubriek Goes Gezien: Jan Haak loerde ook in de haven

Jan Haak, wie kent hem niet? In ieder geval de jongste generaties niet meer. Als ik in Zeeland geboren en getogen was, had ik zeker van hem of Joosje Pik of Piet den Haak of Hakepuit of Akervent gehoord. En daardoor nog banger voor open water geworden dan ik van nature al ben. Al deze figuren zijn namelijk 'nekkers': boosaardige watergeesten, die kinderen schrik aanjoegen om maar zo ver mogelijk van water weg te blijven. Deed je dat niet, dan kon je erin vallen en was Jan Haak of een soortgenoot er als de kippen bij om je naar beneden te trekken.

4 uur geleden
Brand uitgebroken op schip in Scaldiahaven, bemanning veilig gesteld

NIEUWDORP - Zondagochtend is er brand uitgebroken aan boord van een schip dat aangemeerd ligt in de Scaldiahaven. De brandweer is ter plaatse en de bemanning is geëvacueerd.

6 uur geleden
Vrouw (37) aangehouden voor overlast en mishandeling op treinstation Goes

GOES - Een 37-jarige vrouw uit Warnsveld is zaterdagmiddag aangehouden voor het veroorzaken van overlast op het treinstation. De vrouw heeft daarbij ook een agent geslagen en beledigd.

7 uur geleden
Jo de Roo toertocht vanaf Grote Markt in Goes

GOES - De Jo de Roo toertocht wordt zondag 23 juni weer verreden vanuit Goes.

9 uur geleden
Scooterbestuurster raakt gewond na botsing met auto op de Stelleweg

HEINKENSZAND- Een scooterbestuurster is zaterdagmiddag gewond geraakt op de Stelleweg. Dit gebeurde nadat ze in botsing kwam met een auto die een uitrit verliet. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

1 dag geleden
Op de werkvloer bij monteurs Aart Jan en Wim: 'Samen oplossingen bedenken is het leukste dat er is'

KAMPERLAND - Op het grote terrein van familiebedrijf Sandee Groen aan de rand van Kamperland is de nieuwbouw van het kantoor in volle gang. Ernaast staat de werkplaats. Dit is het kloppend technisch hart van het internationaal opererende bedrijf. Voor onderhoud en reparaties nemen de monteurs Aart Jan, Wim en Durmus duizenden machines met deskundigheid en plezier onder handen.

1 dag geleden
Holland House Colijn klaar voor EK

COLIJNSPLAAT - Na heel wat uurtjes zwoegen is het Holland House Colijn klaar voor het Europees Kampioenschap voetbal.

2 dagen geleden